(VIDEO) Εμπειρίες ασθενών μας μετά από επεμβάσεις

Πόσο σας επηρεάζουν οι κριτικές στα social media στην επιλογή ενός πλαστικού χειρουργού; Θα σας λέγαμε ότι οι κριτικές είναι ένας δρόμος δύσβατος, καθώς δεν είναι πάντα στρωμένος με αξίες όπως αξιοπιστία και εντιμότητα (για το πώς να επιλέγετε πλαστικό χειρουργό αξίζει να διαβάσετε το άρθρο μας). Επειδή το γνωρίζουμε καλά, συγκεντρώνουμε μαρτυρίες από πραγματικούς ασθενείς που μιλούν σε βίντεο για τη θεραπεία στην οποία έχουν υποβληθεί από τους πλαστικούς χειρουργούς μας Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελο Κεραμίδα. Πολλοί έρχονται σε εμάς ήδη δύο δεκαετίες, αποδεικνύνοντας στους πλαστικούς χειρουργούς μας την ικανοποίησή τους. Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε μερικά βίντεο στα οποία εντελώς αβίαστα ασθενείς μας μοιράστηκαν δημόσια την εμπειρία τους με το επιστημονικό μας προσωπικό και τις θεραπείες μας.

Α. Μη επεμβατικές τεχνικές

1. Ενέσιμες θεραπείες


Είναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση για τους πλαστικούς χειρουργούς μας που οι ασθενείς μας είναι πιστοί. Το πιστό #KosmesisGirl του βίντεο έρχεται σε εμάς επί 10 συναπτά έτη για να κάνει ενέσιμες θεραπείες, επειδή αγαπά την εξατομικευμένη προσέγγιση που ακολουθούμε και το φυσικό αποτέλεσμα. Η ίδια αναφέρει στο βίντεο αναφορικά με τις ενέσεις βουτυλικής τοξίνης: «'Εχω τέλειο αποτέλεσμα, έχω κίνηση, δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Και έχουν εξαφανιστεί όλες οι γραμμές που είχα πριν 10 χρόνια».

Κάντε κλικ εδώ και δείτε το βίντεο


2. Ενέσιμη θεραπεία, περιστατικό 2


Ο χρόνος που αφιερώνουμε σε κάθε ασθενή που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του είναι σημαντικός, ώστε να δούμε τις ανάγκες του προσώπου του. Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και απαιτεί διαφορετική δοσολογία στα ενέσιμα υλικά, ώστε να πετύχουμε το φυσικό αποτέλεσμα που θέλουμε. Πιστή ασθενής μας ανέφερε στη Δρ Ροδοπούλου: «Είπα στην αγαπημένη γιατρό συγχαρητήρια για την υψηλή αισθητική. Μου λέει "μα αυτή είναι η δουλειά μου". Λέω όχι, η υψηλή αισθητική έγκειται στις λεπτομέρειες, στο τι θα επιλέξεις, πόσο φυσικές είμαστε, τι να πω, ούτε μοιρογνωμόνιο να είχε. Σας ευχαριστούμε, σας αγαπάμε».

Δείτε το βίντεο

3. Σύσφιγξη σώματος με Morpheus8


Η θεραπεία με fractional ραδιοσυχνότητες Morpheus8 είναι ό,τι πιο hot στην Αμερική αυτή τη στιγμή χάρη στο αποτέλεσμα που προσφέρει, το οποίο είναι ανώτερο μιας θεραπείας σύσφιγξης με fractional laser και κατώτερο ενός χειρουργείου. Σημειώστε ότι η μέθοδος Morpheus8 γίνεται στην Ελλάδα κατ' αποκλειστικότητα στο ιατρείο μας. Όπως μας είπε αγαπημένη ασθενής, είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία που έχει κάνει για τη χαλάρωση: «Έχουμε δει μεγάλο αποτέλεσμα γι’ αυτό και ξανάρχομαι. Ήμουν σε άσχημη κατάσταση. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια, δε μου έκανε ποτέ τίποτε».

Δείτε το βίντεο


4. Θεραπεία ραγάδων με Morpheus8


Οι ραγάδες είναι ουλές στο κολλαγόνο και αντιμετωπίζονται πολύ δύσκολα, από τη στιγμή που γίνουν λευκές. Όμως, η διαχείρισή τους με το Morpheus8 έχει δώσει πολύ καλά αποτελέσματα. Μια ασθενής μας, μητέρα 2 παιδιών που είχε ραγάδες πολλά χρόνια, ίσως τους πει οριστικά αντίο, καθώς οι συνεδρίες με το Morpheus8 τις κάνει ήδη να αχνοφαίνονται. «Δεν πονάει καθόλου και είναι η μόνη θεραπεία με την οποία είδα βελτίωση. Μεγάλη βελτίωση. Έχω κάνει και πολλές άλλες. Χαίρομαι που αυτό έχει αποτέλεσμα».

Δείτε το βίντεο

Β. Χειρουργικές Επεμβάσεις

  1. Κοιλιοπλαστική


«Γιατρέ μου είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και το καλύτερο είναι ότι δεν πονάω καθόλου». Μία μέρα μετά την κοιλιοπλαστική με ταυτόχρονη ομφαλοπλαστική η γυναίκα αυτή έκανε οικιακές εργασίες που απαιτούσαν σκύψιμοι. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της κατοχυρωμένης τεχνικής κοιλιοπλαστικής No Pain No Drain, που επιτυγχάνει σφριγηλή κοιλιά και λεπτή μέση και φέρει την υπογραφή των πλαστικών χειρουργών Δρ Ευάγγελου Κεραμίδα και Δρ Βίλλυς Ροδοπούλου.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε το βίντεο


2. Αυξητική μαστού


«Διάλεξα τον καλύτερο για να κάνω αυξητική στήθους. Την ίδια μέρα ταξίδεψα στην Πελοπόννησο, δεν ένιωσα καθόλου πόνο» μας είπε μια ασθενής μας που μας προτιμά για τη βελτίωση του σώματός της. Ο σχεδόν μηδαμινός πόνος, η δυνατότητα κινήσεων από τις πρώτες ώρες και ο γρήγορος χρόνος ανάρρωσης είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της κατοχυρωμένης τεχνικής αυξητικής μαστού No Touch No Pain που χρησιμοποιούν οι πλαστικοί χειρουργοί της Kosmesis.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε το βίντεο


3. Ανόρθωση μαστού


«Γιατί δεν πόνεσα, γιατρέ, καθόλου; Έκανα την επέμβαση, βγήκα από το νοσοκομείο, πήγα στο σπίτι μου, έκανα δουλειές και σκεφτόμιουν: Πώς είναι δυνατόν να έχω κάνει επέμβαση, να κουνιέμαι και να μην είμαι ξαπλωμένη; Έκανα μετακόμιση και έφτιαξα κούτες. Τρελαινόμουν να βλέπω το στήθος μου όρθιο. Εκπληκτική αίσθηση. Μας κάνετε ευτυχισμένες».
Μετά την ανόρθωση μαστού, η ανάρρωση δεν ενέχει πόνο, παρά μόνο οίδημα και μελανιές για κάποιες μέρες.

Δείτε το βίντεο


4. Ρινοπλαστική


Οι πλαστικοί χειρουργοί της Kosmesis εφαρμόζουν την ανοιχτή ρινοπλαστική που δίνει στο γιατρό πολύ καλή εικόνα της ανατομίας της περιοχής. Η μέθοδος δεν περιλαμβάνει πόνο μετεγχειρητικά, ωστόσο θα έχετε οίδημα για λίγες μέρες και θα φοράτε νάρθηκα στη μύτη για περίπου 5 μέρες. Τι μας λέει ο ασθενής του βίντεο 5 μέρες μετά την επέμβαση; «Δεν έχω νιώσει καθόλου πόνο, δεν έχω πάρει ούτε μισό παυσίπονο, όλα είναι πολύ καλά. Πλέον αναπνέω, πριν δεν είχα νιώσει ότι αναπνέω».

Δείτε το βίντεο


5. Ρινοπλαστική, περιστατικό 2

Πώς αισθάνεται μια γυναίκα που υποβλήθηκε σε ρινοπλαστική 1  μήνα μετά το χειρουργείο που το οίδημα έχει υποχωρήσει και δε φορά πια νάρθηκα; «Δεν πόνεσα καθόλου, δεν πήρα καθόλου παυσίπονα, έχω μείνει έκπληκτη. Κάναμε ανοιχτή ρινοπλαστική, διορθώσαμε και το διάφραγμα και έχω δει μεγάλη διαφορά στην αναπνοή».
Δείτε το βίντεο

Μάθετε περισσότερα για τη φιλοσοφία και την εξατομικευμένη προσέγγισή μας που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα.

Ακόμα, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλ.: 210 6810490 και 210 6810616.