Κινήσεις ματ για ξεκούραστο δέρμα μετά το βράδυ της γιορτής

Μετά το ποτό και το ξενύχτι που αποτελούν σύνηθες κομμάτι ενός ρεβεγιόν, ακόμα κι αν φέτος το ζήσουμε στη μίνι, πιο... cocooning εκδοχή του με τους πολύ δικούς μας ανθρώπους, το δέρμα είναι κουρασμένο, θαμπό, αφυδατωμένο. Το αλκοόλ έχει προκαλέσει αφυδάτωση, όπως και τα κλιματιστικά στο χώρο του σπιτιού, ενώ η έλλειψη ύπνου έχει οδηγήσει στην εμφάνιση μαύρων κύκλων και θαμπάδας στο δέρμα. Εξάλλου, όταν κοιμόμαστε λίγες ώρες, στερούμε από το δέρμα την οξειδωτική προστασία που έχει ανάγκη, μέσω της παραγωγής μελατονίνης και της ανανέωσης των κυττάρων, διεργασίες που επιτελούνται το βράδυ. Τι μπορούμε να κάνουμε άμεσα για να αποκαταστήσουμε την εικόνα μας στον καθρέφτη; Σας προτείνουμε λύσεις για αναβαθμισμένο homecare στο σπίτι με δερμοκαλλυντικά ιατρικής βαθμίδας που θα βρείτε στο eshop μας και θεραπείες προσώπου ιατρικής βαθμίδας που μπορείτε να «κλείσετε» άμεσα σε εμάς.

1. Οι θεραπείες προσώπου

Golden touch micro-infusion: Η συγκεκριμένη μέθοδος που είναι ιδανικός συνδυασμός της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας και του microneedling, είναι η πιο κατάλληλη για άμεση λάμψη, καθώς χρησιμοποιούνται λευκαντικές ουσίες συνδυαστικά ή μη με τη «χρυσή» θεραπεία που είναι το PRP. Αρχικά ο γιατρός εφαρμόζει στο δέρμα ειδική κεφαλή μίας χρήσης, με μικροσκοπικές επιχρυσωμένες ακίδες, χάρη στις οποίες μεταφέρονται σε βαθύτερα στρώματα, δραστικές ουσίες. Για ενυδάτωση και λάμψη ένας συνδυασμός που εισάγεται στο δέρμα περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ, ειδικές βιταμίνες και βιομιμητικά πεπτίδια, ενώ ένας άλλος συνδυασμός είναι το PRP, το υαλουρονικό οξύ και ειδικές λευκαντικές ουσίες για λεύκανση, ανανέωση και ενυδάτωση. Το PRP είναι το πλάσμα του αίματος πλούσιο σε αιμοπετάλια (Platelet Rich Plasma). Σε πρώτο στάδιο γίνεται αιμοληψία και στη συνέχεια ακολουθεί επεξεργασία του αίματος (φυγοκέντριση) και απομόνωση των αιμοπεταλίων. Η ενεργοποίηση των αυξητικών παραγόντων του PRP οδηγεί σε κολλαγονογένεση και σε μια αισθητά πιο νεανική όψη στο δέρμα.
Μάθετε εδώ όλους τους τύπους μεσοθεραπείας

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο

Ιατρικά peels χημικής αναδόμησης: Στο ιατρείο εφαρμόζουμε και πίλινγκ χημικής αναδόμησης για ανανέωση και λάμψη. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι γίνονται όλο το χρόνο και ανά πάσα στιγμή, ακόμα και ανήμερα ενός event, καθώς προκαλούν ανεπαίσθητη, μη ορατή μικροαπολέπιση. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πατενταρισμένη τεχνολογία τους που επιτρέπει στις δραστικές ουσίες να απελευθερώνονται σταδιακά.

Μάθετε περισσότερα από το βίντεο

2. Οι Combo treatments

Στο ιατρείο εφαρμόζουμε και ιατρικά πρωτόκολλα στα οποία ενσωματώνουμε ιατρικές και προϊοντικές μεθόδους. Για παράδειγμα, μετά από microneedling μπορεί να εφαρμόσουμε μια μάσκα λάμψης ή να προσφέρουμε ένα facial λάμψης που θα σβήσουν τον ερεθισμό και θα προσφέρουν φωτεινότητα. Ενδεικτικά, δύο μίνι πρωτόκολλα χαρίζουν ξεκούραστο και ανανεωμένο πρόσωπο:

24 Gold Ανανέωση: Το πρωτόκολλο για αντιοξειδωτική προστασία ή λεύκανση στο ιατρείο 24Gold Ανανέωση περιλαμβάνει 24 καρατίων χρυσό και εκχύλισμα τζίντζερ για αντιγήρανση και αντιφλεγμονώδη δράση, βιταμίνη C και εκχύλισμα αρκτοστάφυλλου (bearberry) για φωτεινότητα. Ο συνδυασμός τους χαρίζει λάμψη άμεσα καθώς και σύσφιγξη.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε το βίντεο

Cryofacial: Η απόλυτα γιορτινή θεραπεία προσώπου σβήνει την κόπωση από το δέρμα σας, αφήνοντάς το πιο υγιές, λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό! Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα οφείλεται στην εφαρμογή των CryoGlobes στο πρόσωπο, που είναι δύο παγωμένες σφαίρες. Έχει φανεί ότι η ελεγχόμενη χρήση ψύχους τοπικά αυξάνει την οξυγόνωση, τονώνει τη μικροκυκλοφορία, προάγει την κολλαγονογένεση. Η μέθοδος Cryofacial συνδυάζεται άψογα με μικροδερμοαπόξεση και κάποιες ενέσιμες θεραπείες, γιατί καταπραΰνει το δέρμα και εξαφανίζει την ερυθρότητα.

Glowing facial: Μια άλλη θεραπεία προσώπου συνδυαστικά με ένα ιατρικό πρωτόκολλο είναι η Glowing Facial που «παντρεύει» ήπιο ενζυμικό πίλινγκ και περιποίηση με μάσκα που περιέχει βιταμίνη C.

΄Ποια δερμοκαλλυντικά είναι SOS για λαμπερό πρόσωπο μετά από ένα hangover; Διαβάστε εδώ τη συνέχεια!