Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος

Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος, Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος άρχισε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1994. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Το ίδιο έτος απέκτησε και το Ευρωπαϊκό δίπλωμα της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής (FEBOPRAS).
Για επτά χρόνια εργάστηκε σε διάφορα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σ’ όλο σχεδόν το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής. Από το 2001 έως το 2003 εργάστηκε ως Senior Clinical Fellow στο Τμήμα της Πλαστικής Χειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Sheffield στην Αγγλία. Το 2003 άρχισε να δουλεύει ιδιωτικά στο Λονδίνο.
Το Σεπτέμβριο του 2008 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3000 επεμβάσεις.
Το 2008-2009 εμφανίστηκε στην γνωστή σειρά του Mega “Extreme Make Over” πραγματοποιώντας επιτυχημένα 20 χειρουργικές επεμβάσεις σε 7 ασθενείς.
Ο Δρ. Κεραμίδας έχει μιλήσει διεθνώς για θέματα πλαστικής χειρουργικής και το 2007 βραβεύτηκε στο Βερολίνο για την εργασία του Composite Plane Breast Augmentation A New Concept. (Μικτό Πλάνο Για Αυξητική Μαστού- Μια Νέα μέθοδος).
Πολυγραφότατος, έχει επιστημονικές δημοσιεύσεις στα εγκυρότερα περιοδικά της ειδικότητάς του οι οποίες εμφανίζονται στις πιο καταξιωμένες επιστημονικές μηχανές αναζήτησης PuBMed & Embase.
Λάτρης της λογοτεχνίας, της φιλοσοφίας, της ιστορίας και της ζωγραφικής. Αγαπημένο του άθλημα το Ταεν-κβο-ντο και το αλεξίπτωτο.
Δείτε τις Επιστημονικές Δημοσιεύσεις του Πλαστικού Χειρουργού
www.keramidasevangelos.gr