Φωτογραφίες ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ: Τα αποτελέσματά μας μιλούν για τη δουλειά μας

Εσείς με τι κριτήρια επιλέγετε τον γιατρό σας; Ασφαλώς η επιστημονική του γνώση και συμμετοχή σε επιστημονικούς και επαγγελματικούς συλλόγους, αλλά και σε εγχώρια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια, οι καλές συστάσεις, η εμπιστοσύνη που νιώθετε για εκείνον και η εντιμότητά του είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες. Στην πλαστική χειρουργική παίζουν ρόλο και τα αποτελέσματα που έχει να επιδείξει ο πλαστικός χειρουργός. Κι εκεί όμως, υπάρχουν παγίδες. Στο site μας, στα social media που έχουν οι πλαστικοί χειρουργοί του κέντρου Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery Center, οι Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας, αλλά και στο λογαριασμό του Kosmesis, οι φωτογραφίες με τα αποτελέσματα δεν έχουν υποστεί ρετούς, επεξεργασία με φίλτρα, γιατί είναι το δικό μας ντοκουμέντο που αποτυπώνει την επιστημονική αλήθεια μας. Επίσης προέρχονται από την επέμβαση που αναγράφεται, όχι από περισσότερες που έχουμε αποκρύψει. Δεν θα δείτε υπερβολές (π.χ. πολύ φουσκωμένα χείλη), γιατί δεν ταιριάζουν με την αισθητική μας και την εικόνα που έχουμε για την αρμονία. Παρακάτω σας δείχνουμε κάποια από τα καλύτερα αποτελέσματά μας και σας αναλύουμε πώς προέκυψαν.

1. Ενέσεις βουτυλικής τοξίνης

Στο παραπάνω περιστατικό, δια χειρός Δρ Βίλλυς Ροδοπούλου, παρουσιάζεται μια σύγκριση της περιοχής ανάμεσα στα φρύδια σε στιγμή συνοφρύωσης πριν και λίγες μέρες μετά τη συνεδρία ενέσιμης θεραπείας με βουτυλική τοξίνη Α, αλλά και πολύ μικρής δόσης υαλουρονικού οξέος. Η δραστική ουσία εισάγεται ενδομυικά (στους μυς που συσπώνται όταν εκφραζόμαστε) και τους απενεργοποιεί. Αυτό, ασφαλώς, δεν σημαίνει ότι το πρόσωπο δείχνει ανέκφραστο και «παγωμένο». Η δοσολογία που εφαρμόζουμε είναι εξατομικευμένη, ώστε να διατηρούμε την εκφραστικότητά μας μετά. Οι ρυτίδες λειαίνονται στα σημεία, όπου εγχύεται βουτυλική τοξίνη (πόδι της χήνας, μέτωπο, μεσόφρυο).

Η εφαρμογή βουτυλικής τοξίνης στη μέθοδο nefertiti lift μειώνει τις κάθετες ρυτίδες του λαιμού με αποτέλεσμα μετά να δείχνει απόλυτα νεανικός.

Δείτε περισσότερα αποτελέσματα από τη θεραπεία βουτυλικής τοξίνης

2. Ενέσεις υαλουρονικού

Στη φωτογραφία δεξιά είναι έκδηλη η απουσία των ρινοπαρειακών γραμμών που σχηματίζονται κάθε φορά που χαμογελάμε και στο βάθος χρόνου γίνονται μόνιμες και βαθαίνουν. Οι γραμμές έχουν εξαφανιστεί χαρίζοντας ένα νεανικό λουκ, χάρη στην έγχυση υαλουρονικού οξέος που υπάρχει φυσικά στο δέρμα μας αλλά με την πάροδο του χρόνου η παραγωγή του μειώνεται. Η ενέσιμη θεραπεία υαλουρονικού οξέος είναι εξατομικευμένη και όπως και στη βουτυλική τοξίνη, η δοσολογία είναι μοναδική κάθε φορά για κάθε ασθενή.


Χρησιμοποιούμε υαλουρονικό οξύ και στα χείλη, εφαρμόζοντας μάλιστα τη signature μέθοδό μας Step by step Φ technique. Σε εμάς δεν θα δείτε υπερβολικά αποτελέσματα σε σχέση με πριν ούτε παραφουσκωμένα χείλη, καθώς χρησιμοποιούμε τον χρυσό κανόνα του Ευκλείδη. Εγχύουμε με ακρίβεια τη δοσολογία, αφού πρώτα έχουμε μετρήσει με ειδικό όργανο τα άνω και κάτω χείλη ώστε να πετύχουμε την ιδανική αναλογία τους.
VIDEO: Δείτε πώς εφαρμόσαμε την τεχνική στην influencer @fosbloque

Δείτε περισσότερα αποτελέσματα από την ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

3. Νήματα προσώπου

Το μη χειρουργικό λίφτινγκ με νήματα πολυγαλακτικού οξέος προσφέρει ανόρθωση δέρματος και καταπολεμά τη χαλάρωση χωρίς χειρουργείο. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και βελτιώνεται το επόμενο διάστημα που το πολυγαλακτικό οξύ προκαλεί παραγωγή νέου κολλαγόνου στο δέρμα. Το λίφτινγκ με νήματα είναι ιδανικό σε ανθρώπους που δεν έχουν την ένδειξη για χειρουργικό facelift καθώς η χαλάρωση είναι μικρού βαθμού αλλά και για εκείνους που δεν θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση. Το αποτέλεσμα υστερεί έναντι του λίφτινγκ ως προς τη χρονική διάρκεια, καθώς αυτή ανέρχεται περίπου στους 18 μήνες, ενώ το facelift προσφέρει αποτελέσμα κατά μέσο όρο για μια δεκαετία.

Δείτε περισσότερα αποτελέσματα

4. Κρυολιπόλυση-3D™

Οι λήψεις πριν και κάποιο διάστημα μετά την ανώδυνη και μη επεμβατική μέθοδο Κρυολιπόλυση- 3D™ που έχουμε κατοχυρώσει δείχνουν την απώλεια λίπους στο λαιμό, στα σημεία πλάγια του λαιμού και στο διπλοσάγονο και δημοσιεύτηκαν στη διεθνή επιστημονική έκδοση PRS Global Open για την καινοτομία της μεθόδου. Η κλινική μελέτη που εφάρμοσαν οι πλαστικοί χειρουργοί του Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery Center σε 39 ασθενείς έδειξε ότι η μέθοδος προσφέρει μείωση λίπους τοπικά κατά 7,4 χλστ. ή κατά 35,3%, αποδεικνύοντας ότι η Κρυολιπόλυση-3D™ είναι πιο αποτελεσματική από τη συμβατική κρυολιπόλυση. Η ψύξη διαχέεται καλύτερα κατά 18% και η αναρρόφηση είναι πιο αποτελεσματική κατά 20%. Και όλα τα παραπάνω με 1 συνεδρία!  Διαβάστε εδώ περισσότερα

Δείτε περισσότερα αποτελέσματα

5. Αυξητική μαστού

Οι πλαστικοί χειρουργοί του κέντρου Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery Center εφαρμόζουν την κατοχυρωμένη τεχνική αυξητικής μαστού Non Touch No Pain, με σημαντικά πλεονεκτήματα την απουσία πόνου μετεγχειρητικά και τον αισθητά πιο σύντομο χρόνο ανάρρωσης σε βαθμό που να επιτρέπεται σε μια γυναίκα ακόμα και να ταξιδέψει αυθημερόν!
Στο παραπάνω περιστατικό η δεύτερη φωτογραφία ελήφθη 3 μήνες μετά την επέμβαση.

Δείτε περισσότερα αποτελέσματα

6. Λιποαναρρόφηση

Στο συγκεκριμένο περιστατικό η χαλάρωση συνυπήρχε με το τοπικό πάχος στην κοιλιά. Για να πετύχουμε την πολύ αρμονική εικόνα στην κοιλιά που να θυμίζει γλυπτό, έγινε λιποαναρρόφηση και κοιλιοπλαστική. Η λιποαναρρόφηση που εφαρμόζουμε είναι με την προηγμένη τεχνολογία BodyTite RFAL (ραδιοσυχνότητες υποβοηθούμενης λιποαναρρόφησης), με την οποία ο χρόνος ανάρρωσης είναι σύντομος, ο τραυματισμός μικρότερος και οι επιπλοκές σπάνιες. Συχνά οι δύο αυτές επεμβάσεις συνδυάζονται σε ένα χειρουργείο.

Δείτε περισσότερα αποτελέσματα

7.  Κοιλιοπλαστική

Η εικόνα της κοιλιάς πριν την κατοχυρωμένη επέμβαση κοιλιοπλαστικής No Pain No Drain που εφαρμόζουν οι πλαστικοί χειρουργοί του κέντρου Kosmesis ήταν άσχημη για την αυτοπεποίθηση της συγκεκριμένης γυναίκας. Μετά την επέμβαση η εικόνα της νεανικής και σφριγηλής και επίπεδης κοιλιάς αποκαταστάθηκε με τον μικρότερο δυνατό χρόνο ανάρρωσης, ενώ λέπτυνε και η μέση της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Για απορίες και πληροφορίες, καλέστε μας στα τηλ.: 210 6810490 και 210 6810616. Είμαστε στη διάθεσή σας!