Ποιες αισθητικες επεμβασεις ζητησαμε περισσοτερο… εν μεσω πανδημιας;

Η πανδημία δεν στάθηκε εμπόδιο στη βελτίωση της εμφάνισής μας καθώς η ζήτηση για επεμβάσεις παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα το 2020. Πώς, όμως, η ζήτηση για πλαστικές επεμβάσεις συνέχισε να είναι υψηλή σε μια τόσο δύσκολη περίοδο; Δημοσιογράφοι και πλαστικοί χειρουργοί εξηγούν αναλυτικά τις διευκολύνσεις που προσφέρονται: η τηλεργασία και οι μάσκες μας επιτρέπουν να αναρρώσουμε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Mάλιστα η πλαστικός χειρουργός του Kosmesis Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου προσεκλήθη και έδωσε ολοσέλιδη συνέντευξη στο ΒΗΜΑgazino σχετικά με αυτό το θέμα.

Επιπλέον, άνθισε η συμβουλευτική μέσω zoom! Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Aesthetic Society, το facelift ήταν η πιο δημοφιλής επέμβαση στο πρόσωπο. Στο σώμα, η λιποαναρρόφηση, η αυξητική μαστού και η κοιλιοπλαστική ήταν οι top χειρουργικές τεχνικές, ενώ τα ενέσιμα (με βουτυλική τοξίνη και υαλουρονικό οξύ) η μεγαλύτερη σε ζήτηση μη χειρουργική θεραπεία. Ας δούμε όμως τις δημοφιλείς επεμβάσεις του 2020 μία προς μία.

Οι top επεμβάσεις το 2020 ήταν:

1. Το facelift: Το λίφτινγκ ήταν η πιο δημοφιλής επέμβαση για το πρόσωπο το 2020. Το αμέσως επόμενο ήταν το μετωπιαίο λίφτινγκ. Στο λίφτινγκ προσώπου, όπως και σε όλες τις επεμβάσεις μας, χειρουργικές και μη, εφαρμόζουμε εξατομικευμένη προσέγγιση. Ειδικότερα, ανάλογα με το βαθμό και τα σημεία εμφάνισης της χαλάρωσης, θα ακολουθήσουμε άλλη τεχνική.
Όσο για την άνθιση του λίφτινγκ εν μέσω Covid-19; Οι συσκέψεις και φιλικές συναντήσεις μέσω zoom και άλλου τύπου πλατφόρμες έπαιξαν και αυτές τον ρόλο τους στη μεγάλη ζήτηση επεμβάσεων για το πρόσωπο.

Μάθετε πώς χαρίζουμε φυσικό αποτέλεσμα στο facelift και άλλες επεμβάσεις

2. Η λιποαναρρόφηση: Η λιποαναρρόφηση είναι η 1η σε ζήτηση χειρουργική επέμβαση σώματος σε άντρες και γυναίκες. Για την απώλεια τοπικού πάχους οι πλαστικοί χειρουργοί του Kosmesis εφαρμόζουν λιποαναρρόφηση BodyTite με την πατενταρισμένη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων υποβοηθούμενης λιποαναρρόφησης RFAL. Μέσω μιας μικρής κάνουλας που εισχωρεί κάτω από το δέρμα της προβληματικής περιοχής, οι ραδιοσυχνότητες ρευστοποιούν το λίπος το οποίο εν συνεχεία αναρροφάται, επομένως αποβάλλεται οριστικά από το σώμα. Το BodyTite είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος στη λιποαναρρόφηση, καθώς λόγω των ήπιων χειρισμών, προκαλεί μικρότερο τραυματισμό των ιστών σε σύγκριση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση. Κατά συνέπεια, το οίδημα, οι μώλωπες, ο μετεγχειρητικός πόνος είναι μικρότερα.

Φωτογραφία Πριν-Μετά τη λιποαναρρόφηση

3. Η αυξητική μαστού: Πρόκειται για την πρώτη πιο δημοφιλή χειρουργική επέμβαση σε ηλικίες 17-35. Με την κατοχυρωμένη μας τεχνική αυξητικής μαστού Non Touch No Pain™ εξασφαλίζουμε ανώδυνη και άμεση αποθεραπεία για τη γυναίκα και κυρίως σχεδόν εκμηδένιση επιπλοκών που ίσως εμφανιστούν. Γι’ αυτούς τους λόγους η μέθοδος Non Touch No Pain™ έχει βραβευτεί σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια πλαστικής χειρουργικής.
Μάθετε γιατί δεν πονούν οι ασθενείς μας

Φωτογραφία Πριν-Μετά την αυξητική μαστού


4. Η γυναικομαστία:
 Η υπερτροφία του αντρικού μαστού δεν επιδέχεται μίας λύσης για όλους. Ανάλογα με τη διάγνωση που κάνει ο πλαστικός χειρουργός για το είδος της γυναικομαστίας (αν οφείλεται σε αύξηση μαστικού αδένα ή λιπώδους ιστού ή και των δύο), η λύση δίνεται με χειρουργική αφαίρεση, λιποαναρρόφηση και σε μικρό πρόβλημα με κρυολιπόλυση-3D™. Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης, για 1 μήνα θα φοράτε ελαστικό επίδεσμο, ενώ οι μώλωπες και το οίδημα θα φύγουν σταδιακά.

Φωτογραφία Πριν-Μετά τη διόρθωση γυναικομαστίας

γυναικομαστία


5. Κοιλιοπλαστική:
Η Body Icon technique™ που εφαρμόζουμε για λεπτή και σφριγηλή μέση είναι πολλά περισσότερα από μια απλή κοιλιοπλαστική. Με την προσωπική μας μέθοδο συνδυάζουμε έως και 9 τεχνικές προσφέροντας απώλεια τοπικού πάχους από την περιοχή της κοιλιάς και γύρω από τη μέση, διόρθωση της διάστασης των ορθών κοιλιακών, γράμμωση με την ανάδειξη της κάθετης γραμμής (The Greek Line Technique™), ανόρθωση γλουτών και της περιοχής της ήβης.

Φωτογραφία Πριν-Μετά την Body Icon Technique

Info: Για τυχόν απορίες καλέστε μας στα τηλ.: 210 6810490 και 210 6810616.