Σωμα κλεψυδρα, μεση δαχτυλιδι με Body icon κοιλιοπλαστικη

Ακόμα και το ωραιότερο bodycon φόρεμα, ένα στυλ που τόσο είναι στη μόδα, δεν μπορεί να τονίσει και να αναδείξει μια λεπτή μέση αν αυτή δεν είναι ήδη λεπτή. Η δε λεπτή μέση δεν θα σταματήσει ποτέ να αρέσει όχι μόνο για λόγους αισθητικής, αλλά πρωτίστως γιατί η μικρή περίμετρος είναι το ιδανικό για τη γυναικεία υγεία, αφού χαρίζει χρόνια ζωής. Για τη λέπτυνση της μέσης, οι πλαστικοί χειρουργοί του ιατρείου Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery Center Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας και Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου εφαρμόζουν την προσωπική τους τεχνική Body icon™ (πήρε το όνομά της από το bodycon dress).

Η Body icon technique™ δεν είναι μια απλή κοιλιοπλαστική. Ειδικότερα, οι γιατροί εφαρμόζουν έως και 9 τεχνικές στην κλασική κοιλιοπλαστική με σκοπό να επιτύχουν λεπτή μέση, επίπεδη και σφριγηλή κοιλιά, γράμμωση των ορθών κοιλιακών, αφαίρεση του λίπους τοπικά, ανόρθωση γλουτών και της ηβικής χώρας, αποκατάσταση της διάστασης των ορθών κοιλιακών. Οι τεχνικές αυτές που συνδυάζουν κοιλιοπλαστική με την τεχνική της πεταλούδας, λιποαναρρόφηση, διόρθωση της διάστασης των ορθών κοιλιακών και γίνονται κατά τη διάρκεια της κοιλιοπλαστικής. Μάθετε παρακάτω για τις μεθόδους και τα αποτελέσματα που προσφέρει η Body icon technique™.

Body icon technique™:
Πώς γίνεται

Η Body icon κοιλιοπλαστική περιλαμβάνει τις εξής μεθόδους:
1. Κοιλιοπλαστική No Pain No Drain™: Σε αυτή την προσωπική, κατοχυρωμένη μέθοδο κοιλιοπλαστικής δε γίνεται χρήση παροχετεύσεων, υπάρχει μίνιμουμ τραυματισμός, στοιχεία που ελαχιστοποιούν έως και μηδενίζουν τον πόνο μετεγχειρητικά. Μετά το χειρουργείο η ανάρρωση είναι σύντομη και μπορείτε να σκύψετε, να περπατήσετε κ.ά.
2-3. Papillon technique κοιλιοπλαστικής & Λιποαναρρόφηση BodyTite: Μέσω μόνο 1 τομής έχουμε λέπτυνση μέσης, αφαίρεση τοπικού λίπους γύρω από τη μέση, ανόρθωση γλουτών. Ειδικότερα, με την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων υποβοηθούμενης λιποαναρρόφησης RFAL του BodyTite αφαιρούμε το λίπος τοπικά στην οσφύ (μέση) και τα love handles (ή χειρολαβές του έρωτα). Με την τεχνική της πεταλούδας στην κοιλιοπλαστική (papillon) διαμορφώνεται το σχήμα κλεψύδρας.

VIDEO: Κάντε κλικ εδώ και μάθετε για την τεχνική της πεταλούδας που παρουσιάστηκε στο διεθνές επιστημονικό συνέδριο IMCAS
στο Παρίσι το 2019

Φωτό Πριν-Μετά
Δείτε εδώ πώς έγινε η λέπτυνση της μέσης


Πριν την χειρουργική επέμβαση Body icon technique™ η περίμετρος μέσης ήταν 83 εκ. και μετά την επέμβαση 73 εκ.! Έχετε υπόψη σας ότι η περίμετρος μέσης στις γυναίκες δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 80 εκ. και στους άντρες τα 94 εκ. Μεγαλύτεροι δείκτες στην περίμετρο μέσης αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας και εμφάνισης προβλημάτων υγείας (διαβήτης, κ.ά.).

4. Ανόρθωση γλουτών: Χωρίς να επέμβουμε με οποιονδήποτε τρόπο στην περιοχή, κατά τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης δημιουργούμε την εικόνα ανυψωμένων και στρογγυλεμένων γλουτών.
5. Διόρθωση της διάστασης των ορθών κοιλιακών μυών: Η διάσταση ορθών κοιλιακών μπορεί να υπάρχει σε γυναίκες που έχουν γίνει μητέρες ή έχουν χάσει υπερβολικό βάρος. Η αποκατάστασή τους γίνεται με ειδική μέθοδο στην κοιλιοπλαστική.
6-8. Εφαρμογή της The Greek Line Technique™: Για να πετύχουμε τη γραμμωμένη κοιλιά προσδίδοντάς της καμπυλότητα και να κάνουμε ορατή την μέση γραμμή της κοιλιακής χώρας που βλέπουμε στα ωραιότερα γλυπτά, συνδυάζουμε 3 τεχνικές: α. λιποαναρρόφηση-σύσφιγξη με BodyTite, β. εσωτερικά ράμματα υψηλής τάσης (μεταξύ κοιλιακού τοιχώματος και κοιλιακού κρημνού) και γ. κατεύθυνση των κρημνών σε ειδική θέση.
9. Ανόρθωση της υπερηβικής περιοχής: Αυτή η ευαίσθητη περιοχή του σώματός σας που συχνά παραμελείται, αντιμετωπίζεται κατά τη λιποαναρρόφηση με αφαίρεση περίσσειας δέρματος.

Φωτό Πριν-Μετά τη Body icon technique™
Κάντε κλικ εδώ και μάθετε περισσότερα για το περιστατικό


Στο περιστατικό αυτό μια γυναίκα 46 ετών υποβλήθηκε στην Body icon technique™: έγινε συνδυασμός των τεχνικών No Pain No Drain™ κοιλιοπλαστικής, της Greek line τεχνικής, έγινε ανόρθωση της ηβικής χώρας και αποκατάσταση της διάστασης των ορθών κοιλιακών.

VIDEO: Δείτε ασθενή μας 3 μήνες μετά το χειρουργείο

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να μας καλέσετε στα τηλ.: 210 6810616 και 210 6810490 ή να στείλετε κάποια φωτογραφία σας στη φόρμα επικοινωνίας και να σας πούμε τη γνώμη μας για τη δική σας περίπτωση.