Boom… zoom! Οι επεμβασεις στο λαιμο μας δειχνουν νεοτερους

Οι επεμβάσεις όπως το λίφτινγκ λαιμού, γνωρίζουν άνθιση εν μέσω πανδημίας. "Zoom" τις αποκαλούν διεθνώς, γιατί συνδέονται με την επιρροή που ασκούν οι βιντεοκλήσεις και η χρήση Zoom εν μέσω Covid-19. Ο λαιμός είναι μια περιοχή αρκετά ευάλωτη στη γήρανση αλλά και στην κόπωση εξαιτίας της χρήσης της τεχνολογίας, του επονομαζόμενου tech-neck (π.χ. σκύβουμε για να δούμε το κινητό τηλέφωνο ή laptop). Η εικόνα του λαιμού, λοιπόν, όπως τη βλέπουμε καταρχήν στον καθρέπτη μας ή στο Zoom και στις selfies δεν μας ικανοποιεί. Δείτε τις κορυφαίες θεραπείες που προσφέρουμε στο Kosmesis για να αντιστρέψουμε τη γήρανση στην περιοχή του λαιμού.

1. Το Cryofacial

Στην πιο αναζωογονητική περιποίηση του λαιμού, την επονομαζόμενη Cryofacial, εφαρμόζουμε τις CryoGlobes, δύο μεταλλικές σφαίρες με τις οποίες κάνουμε μασάζ. Με τη δύναμη του ψύχους, προκαλούν διέγερση του κολλαγόνου, απελευθέρωση ενδορφινών, σύσφιγξη και βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και οξυγόνωσης. Προηγουμένως τις έχουμε απομακρύνει από την κατάψυξη και εκείνες διατηρούν την χαμηλή θερμοκρασία τους χάρη στο τζελ που περιέχουν. Το εφέ λίφτινγκ που προσφέρουν, διαρκεί αρκετό καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

2. Η κρυολιπόλυση-3D™ στο διπλοσάγονο

Έως 45% είναι η μείωση του τοπικού λίπος ανώδυνα και αναίμακτα με την Κρυολιπόλυση-3D™. Η επιστημονική μας ομάδα Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας έχουν εκπονήσει επιστημονικές μελέτες για την κατοχυρωμένη τους τεχνική που προσφέρει περίπου 20% ανώτερο αποτέλεσμα από την παραδοσιακή κρυολιπόλυση που διαθέτει η αγορά. Το μυστικό βρίσκεται στην τεχνογνωσία, την τρισδιάστατη διάχυση του ψύχους, τις κυρτές κεφαλές που αγκαλιάζουν και αναρροφούν καλύτερα το λίπος στα σημεία με καμπύλες (πιγούνι-λαιμός, γύρω από τη μέση, γόνατα κ.ά.).

Φωτογραφία Πριν και 1 μήνα μετά από 1 συνεδρία

3. Το Morpheus8 για σύσφιγξη

Εφαρμόζουμε την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία fractional ραδιοσυχνοτήτων που καταργεί την πλαδαρότητα στα πλάγια του λαιμού. Ο μικροτραυματισμός που προκαλεί διεγείρει την κολλαγονογένεση με αποτέλεσμα την αύξηση της ελαστικότητας. Η τεχνολογία λειτουργεί ως εξής: Η κεφαλή Morpheus8 διαθέτει πολύ λεπτές βελόνες έως 4χλστ. Υπό τοπική αναισθησία, εισέρχονται κάτω από το δέρμα διαχέοντας ραδιοκύματα. Συνολικά ίσως χρειαστείτε 1-4 συνεδρίες. Συνήθως παρουσιάζεται ερυθρότητα και η ανάρρωση διαρκεί έως 4 μέρες.
Το Kosmesis εφαρμόζει το Morpheus8 κατ’ αποκλειστικότητα. Δέχτηκε μάλιστα ειδική μνεία για την πλαστικό χειρουργό Βίλλυ Ροδοπούλου, από την εταιρεία που διαθέτει την τεχνολογία, για τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλον τον κόσμο, καθιστώντας την πλαστικό χειρoυργό του Kosmesis ανάμεσα στους κορυφαίους γιατρούς διεθνώς στην εφαρμογή του.

Φωτογραφία Πριν-Μετά τη συνεδρία με Morpheus8

4. Οι ενέσιμες θεραπείες

Η έγχυση βουτυλικής τοξίνης Α γίνεται κατά της χαλάρωσης στην περιοχή του λαιμού που οφείλεται στο μυ που ονομάζεται μυώδες πλάτυσμα. Η ενέσιμη θεραπεία Nefertiti lift καταστέλλει τη σύσπαση του μυ και βελτιώνει την όψη των κάθετων γραμμών στο λαιμό. Από την άλλη, οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος ενισχύουν, συνδυαστικά με τη βουτυλική τοξίνη, το περίγραμμα του προσώπου αποκαθιστώντας το τρίγωνο της νεότητας. Η δοσολογία είναι εξατομικευμένη και το αποτέλεσμα απολύτως φυσικό.

Πριν -Μετά τον συνδυασμό βουτυλικής τοξίνης και υαλουρονικού

Η ενέσιμη λιποδιάλυση βασίζεται στην έγχυση ουσιών όπως δεσοξυχολικό οξύ, με στόχο τη μείωση του λίπους.

Φωτογραφία Πριν-Μετά την ενέσιμη λιποδιάλυση

5. Το NeckTite για σύσφιγξη

Αν η χαλάρωση συνυπάρχει με περίσσεια λίπους, προτείνουμε στους ασθενείς μας τη μίνι επεμβατική τεχνική NeckTite. Ο πλαστικός χειρουργός κάνει πολύ μικρές τομές στην περιοχή του λαιμού και με μια ειδική μικροσκοπική κάνουλα διοχετεύει θερμική ενέργεια της πατενταρισμένης τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων υποβοηθούμενης λιποαναρρόφησης RFAL. Παράλληλα με τη ρευστοποίηση του λίπους που αποβάλλεται, η θερμική σύσπαση της επιδερμίδας προκαλεί και σύσφιγξη στην περιοχή με αποτέλεσμα να έχουμε μια θεραπεία 2 σε 1.

Δείτε το VIDEO

6. Τα νήματα Silhouette soft

Μέσα σε 60’ εισάγουμε υπό τοπική αναισθησία, τα νήματα προσώπου-λαιμού με κώνους πολυγαλακτικού οξέος που ανασηκώνουν και συγκρατούν το δέρμα στη νέα του θέση. Η μέθοδος δεν απαιτεί τομές, ράμματα και αφαίρεση δέρματος.

VIDEO: Λίφτινγκ προσώπου-λαιμού

7. Το Λίφτινγκ λαιμού

Σε περιπτώσεις εκτεταμένης χαλάρωσης η καλύτερη λύση είναι το neck lift με χειρουργική αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος. Οι τομές είναι αόρατες, αφού γίνονται πίσω από τα αυτιά έως το τριχωτό, ενώ ανάλογα με το περιστατικό ίσως χρειαστεί να γίνει κάποια τομή και στο πιγούνι. Το αποτέλεσμα είναι μυϊκό και δερματικό λίφτινγκ στην περιοχή του λαιμού. Η επέμβαση γίνεται με ολική αναισθησία ή μέθη, ενώ θα παραμείνετε μια μέρα στο νοσοκομείο.

Για αναβαθμισμένο homecare δείτε δερμοκαλλυντικά ιατρικής βαθμίδας