Αντρικη ομορφια: Οι Best Seller θεραπειες και επεμβασεις για αντρες

 

Είναι η ομορφιά γένους θηλυκού; Η επιθυμία για αντιγήρανση καθιστά τις επεμβάσεις αισθητικής ιατρικής και αισθητικής χειρουργικής απαραίτητες σε όλους, με μικρές αποκλίσεις ως προς την ανατομία και τα σημεία. Αποτελεί χαρά μας και η ανδρική περιποίηση προσφέροντας καθημερινά τις πιο εξελιγμένες θεραπείες για όσα επιθυμούν οι άντρες ασθενείς μας να βελτιώσουν στην εικόνα τους. Οι Best Seller θεραπείες για άντρες είναι οι παρακάτω:

Ενέσεις βουτυλικής τοξίνης Α-Brotox

Οι ενέσεις βουτυλικής τοξίνης Α είναι η μη επεμβατική θεραπεία με τη μεγαλύτερη ζήτηση από τους άντρες. Η βουτυλική τοξίνη Α εγχύεται σε σημεία "κλειδιά" αναστέλλοντας τη δράση του μυ που ευθύνεται για τις μυϊκές συσπάσεις που προκαλούν το σχηματισμό ρυτίδων. Για εμάς κάθε πρόσωπο είναι ξεχωριστό και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε ακολουθώντας μια εξατομικευμένη προσέγγιση ως προς τη δοσολογία και τα σημεία έγχυσης του υλικού. Ειδικά στους άντρες που το πρόσωπο είναι πιο "εκτεθειμένο" χωρίς δυνατότητα χρήσης makeup ή ιδιαίτερων χτενισμάτων, η προσοχή και η ανάγκη διακριτικότητας στο αποτέλεσμα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Επομένως, επιδιώκουμε ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα να είναι απολύτως φυσικό και το πρόσωπο να διατηρεί την εκφραστικότητά του.

Φωτογραφία Πριν-Μετά τη θεραπεία βουτυλικής τοξίνης

Αποτρίχωση με λέιζερ

Τα καλά νέα για τους αγαπημένους άντρες ασθενείς μας είναι ότι η νέα τεχνολογία λέιζερ αποτρίχωσης Soprano Titanium που εφαρμόζουμε στο ιατρείο μας είναι αναβαθμισμένη από κάθε άποψη: Η συνεδρία γίνεται κατά 40% πιο γρήγορα σε σχέση με πριν χάρη στη μεγαλύτερη κεφαλή. Επιπλέον, η αποτρίχωση με λέιζερ είναι αποτελεσματική καθώς ενσωματώνει τρία μήκη κύματος λέιζερ για διαφορετικό τύπο τρίχας (λεπτή, χοντρή, σε μεγαλύτερο βάθος ή πιο επιφανειακά) ενώ είναι πιο ανώδυνη από ποτέ χάριν στο νέο πατενταρισμένο σύστημα ψύξης. Με όλα τα παραπάνω, η παραμονή σας στο ιατρείο θα είναι αρκετά πιο σύντομη και αποτελεσματική ακόμα και για μεγάλες επιφάνειες, όπως η πλάτη και ο θώρακας.

Φωτογραφία Πριν-Μετά
τη συνεδρία αποτρίχωσης με λέιζερ

Κρυολιπόλυση-3D™

Το τοπικό πάχος στην κοιλιά και τα πλαϊνά απασχολεί σε μεγάλο βαθμό και τους άνδρες ασθενείς μας. Με την Κρυολιπόλυση-3D™ ή τρισδιάστατη κρυολιπόλυση που εφαρμόζουμε κατ’ αποκλειστικότητα στο Kosmesis, η μόνιμη απώλεια τοπικού πάχους φτάνει έως και 45% σε μία συνεδρία, ανώδυνα και αναίμακτα.

Οι κατοχυρωμένες, από τους χειρούργους του Kosmesis, μέθοδοι Κρυολιπόλυσης-3D™ και Κρυογλυπτικής-3D™ έχουν δημοσιευτεί σε μεγάλα επιστημονικά περιοδικά και έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια πλαστικής χειρουργικής, καθιστώντας την ομάδα του Kosmesis την πιο έμπειρη επιστημονική ομάδα στην χώρα μας και από τους πιο εξειδικευμένους διεθνώς! Με τη μέθοδο αυτή οι τρισδιάστατες κεφαλές «αναρροφούν» πιο αποτελεσματικά το λίπος ακόμα και σε δύσκολες περιοχές με καμπύλες όπως γύρω από τη μέση. Ψύχουν καλύτερα χάριν στην τρισδιάστατη διάχυση του ψύχους και η υποπίεση είναι κατά 20% μεγαλύτερη σε σχέση με τις υπάρχουσες συσκευές. Επομένως, το αποτέλεσμα είναι ανώτερο της κλασικής κρυολιπόλυσης που προσφέρεται στην αγορά.

Φωτογραφία Πριν και 1 μήνα μετά την κρυολιπολυση-3D™

Λιποαναρρόφηση BodyTite

Η πιο άμεση λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους είναι η λιποαναρρόφηση. Πρόκειται για επεμβατική διαδικασία κατά την οποία ο πλαστικός χειρουργός εισάγει μια κάνουλα στην προβληματική περιοχή, μέσα από μια πολύ μικρή οπή. Στη λιποαναρρόφηση BodyTite χρησιμοποιείται η τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων υποβοηθούμενης λιποαναρρόφησης (RFAL™ ). Ασκεί θερμική δράση επί του δερματικού και λιπώδους ιστού με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια και ρευστοποιεί το λίπος. Αυτό στη συνέχεια αποβάλλεται μέσω της μικροσκοπικής τομής. Η λιποαναρροφηση BodyTite μειώνει την εμφάνιση πόνου, οιδήματος και μώλωπα μετεγχειρητικά, ενώ προσφέρει το μοναδικό έξτρα πλεονέκτημα της σύσφιγξης.

Φωτογραφία Πριν-Μετά την BodyTite λιποαναρρόφηση

Γυναικομαστία

Μια μεγάλη μερίδα αντρών παρουσιάζουν υπερτροφία ανδρικών μαστών, κατάσταση που αποκαλούμε γυναικομαστία. Η λύση που επιλέγουμε είναι μη επεμβατική ή χειρουργική, ανάλογα με τον τύπο της γυναικομαστίας, διάγνωση που γίνεται από τον πλαστικό χειρουργό με κλινική εξέταση. Ενδεικτικά, αν η αύξηση του ιστού παρουσιάζεται στο μαστικό αδένα, η λύση είναι χειρουργική αφαίρεση. Σε περίπτωση λιπώδους ιστού και μαστικού αδένα, τη λύση δίνει η λιποαναρρόφηση ή το χειρουργείο. Τέλος, υπάρχει και ο συνδυασμός τους. Σε περίπτωση μικρής αύξησης μαστού μπορεί να γίνει και κρυολιπόλυση-3D™.

Φωτογραφία Πριν-Μετά τη διόρθωση γυναικομαστίας

Homecare

Εξειδικευμένα δερμοκαλλυντικά ιατρικής βαθμίδας για τους άντρες θα βρείτε στο eshop του Kosmesis.

Ξεκινήστε και ολοκληρώστε τη μέρα σας με το καθαριστικό Nimue phyto gel wash που προσφέρει ενυδάτωση χάρη στα ceramides, απολέπιση με τα άλφα υδροξυοξέα και αντιοξειδωτική προστασία με τη βιταμίνη Ε.

Μια προτεινόμενη ενυδατική προσώπου είναι η Nimue hydro balance με αντιοξειδωτικά και phytoceuticals για αυξημένη ελαστικότητα του δέρματος.

Τέλος, έχουμε τις πολυβραβευμένες μάσκες προσώπου TT masks που τιμούν πολλά αγαπημένα... #KosmesisBoys!

Για οποιαδήποτε απορία καλέστε μας στα τηλ.: 210 6810490 και 210 6810616 και θα σας καθοδηγήσει με το επιστημονικό μας προσωπικό.