Χασατε βαρος; Οι επεμβασεις που αναστρεφουν τη χαλαρωση και τις ραγαδες

Τι μας αγχώνει μετά την απώλεια βάρους; Έντονη χαλάρωση προσώπου και σώματος, εμφάνιση ρυτίδων αλλά και ραγάδων! Εκτός από τις θεραπείες που αναστρέφουν την εικόνα της χαλάρωσης του δέρματος, οι γιατροί του Kosmesis συστήνουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής με γυμναστική, ενυδάτωση και καλή διατροφή, ώστε να αποτρέψετε τη χαλάρωση. Δείτε τις best seller θεραπείες μας μετά την απώλεια βάρους:

1. Οι ραδιοσυχνότητες

Όταν αδυνατίζουμε είναι αναμενόμενο οι ιστοί να χαλαρώνουν. Γι’ αυτό η λύση είναι να ενισχύσουμε το κολλαγόνο του δέρματος, φέρνοντας… ενισχύσεις με παραγωγή καινούριου, και μάλιστα καλύτερης ποιότητας.
Οι fractional ραδιοσυχνότητες Morpheus8 είναι η νεότερη γενιά στην τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων που εφαρμόζουμε κατ’ αποκλειστικότητα στο ιατρείο μας. Αποτελούν πρωτοποριακή θεραπεία στην Αμερική καθώς το αποτέλεσμα που προσφέρουν κυμαίνεται ανάμεσα σε εκείνο μιας συνεδρίας fractional laser και... μιας χειρουργικής επέμβασης! Η κεφαλή του Morpheus8 φέρει μικροσκοπικές βελόνες που εισέρχονται στο δέρμα του προσώπου σε βάθος έως 4 χλστ. και έως 7 χλστ. στο σώμα. Ο ελεγχόμενος τραυματισμός προκαλεί νεοκολλαγένεση, αύξηση των ινών ελαστίνης, βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, σύσφιγξη και σταδιακή μείωση των ραγάδων. Η ερυθρότητα που θα εμφανίσετε υποχωρεί εντός 3 ημερών περίπου.

VIDEO: Δείτε πώς γίνεται η μέθοδος

Οι ραδιοσυχνότητες Fractora Firm και Fractora Plus διαχέουν ραδιοκύματα σε υψηλές συχνότητες μέσω της κεφαλής της συσκευής Fractora Firm για το πρόσωπο και Fractora Plus για το σώμα. Η θερμική ενέργεια συστέλλει τα στρώματα του δέρματος προκαλώντας σύσφιγξη ανώδυνα και αναίμακτα.


2. Νήματα προσώπου

Στο Kosmesis οι πλαστικοί χειρουργοί Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας εφαρμόζουν τα νήματα ανάρτησης που φέρουν κώνους πολυγαλακτικού οξέος και καθηλώνουν το δέρμα στη νέα του θέση. Το αναίμακτο λίφτινγκ Silhouette soft γίνεται χωρίς ράμματα και νυστέρι, ενώ δεν αφαιρείται δέρμα! Υπό τοπική αναισθησία ο γιατρός εισάγει το νήμα κάτω από το δέρμα με μια πολύ λεπτή βελόνα. Οι κώνοι που φέρει είναι προς αντίθετες κατευθύνσεις και ανασηκώνουν το δέρμα. Το οίδημα και οι μελανιές υποχωρούν τις επόμενες μέρες και καλύπτονται με makeup.

Δείτε το VIDEO

3. Total Facial Optimization

Μια σειρά συγκεκριμένων ενέσιμων τεχνικών και μη, όπως συνδυασμός υαλουρονικού οξέος και βουτυλικής τοξίνης και PRP, αλλά και πίλινγκ βραδείας αποδέσμευσης μπορούν να γίνουν στη μέθοδο Total Facial Optimization με σκοπό τη λείανση των ρυτίδων, την ανανέωση του δέρματος και την ενίσχυση του περιγράμματος του προσώπου. Ο γιατρός θα κρίνει κατά περίπτωση τι χρειάζεται ο κάθε ασθενής.

Δείτε το VIDEO

4. Endermologie Cellu M6 Alliance

Η χαλάρωση μπορεί να κάνει πιο εμφανή την κυτταρίτιδα. Εκτός από καλή διατροφή, ενυδάτωση και γυμναστική, προτείνουμε συνεδρίες με τη νέα τεχνολογία Endermologie CelluM6 Alliance. Πρόκειται για αναβαθμισμένο μηχανικό μασάζ που γίνεται με τη βοήθεια κυλίνδρων συνδυαστικά με αναρρόφηση. Να σημειώσουμε ότι η μέθοδος είναι ασφαλής και σε εγκύους αλλά και σε γυναίκες που έγιναν μητέρες πρόσφατα. Προσφέρει, μεταξύ άλλων:
67% λείανση της κυτταρίτιδας
80% αύξηση ενδογενούς υαλουρονικού οξέος
70% σύσφιγξη περιγράμματος
25% αύξηση της ελαστικότητας
2 φορές καλύτερη όψη του δέρματος

VIDEO: Δείτε πώς γίνεται η θεραπεία

5. Body Icon κοιλιοπλαστική

Η εξελιγμένη τεχνική κοιλιοπλαστικής που εφαρμόζουμε κατ' αποκλειστικότητα στο Kosmesis δεν περιορίζεται μόνο στην κατάργηση της χαλάρωσης στην περιοχή της κοιλιάς. Η Body Icon Κοιλιοπλαστική περιλαμβάνει έως και 9 διαφορετικές τεχνικές, προκειμένου να χαρίσει σύσφιγξη, να αφαιρέσει με λιποαναρρόφηση BodyTite το λίπος τοπικά, να αποκαταστήσει τη διάσταση των ορθών κοιλιακών, να προσφέρει μείωση της περιμέτρου της μέσης, αλλά και ανόρθωση σε γλουτούς και περιοχή της ήβης. Επιπλέον, η άλλοτε πλαδαρή κοιλιά, είναι πλέον σφριγηλή, ενώ διαγράφεται η κάθετη μέση γραμμή χαρίζοντας γράμμωση.

Δείτε το VIDEO

6. Η κυκλοτερής λιπεκτομή

Σε περίπτωση μεγάλης απώλειας βάρους π.χ. μετά από βαριατρικές επεμβάσεις, η χαλάρωση είναι εκτεταμένη και το πρόβλημα δεν διορθώνεται με τις παραπάνω μεθόδους. Η λύση δίνεται χειρουργικά με αφαίρεση της περίσσειας δέρματος. Η ιδιαίτερη αυτή επέμβαση λέγεται κυκλοτερής λιπεκτομή και γίνεται αποκλειστικά από πλαστικό χειρουργό.

Δείτε τις φωτό Πριν-Μετά

Για τυχόν απορίες μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλ. του Kosmesis: 210 6810490 και 2106810616.