Total Facial Optimization: Η πιο ολοκληρωμενη ενεσιμη θεραπεια αντιγηρανσης

Όταν θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα του προσώπου, η προσέγγισή μας είναι εξατομικευμένη και καθολική: Κοιτάζουμε καθέναν από εσάς αφιερώνοντας χρόνο στο να εξετάσουμε συνολικά το δέρμα και τις ανάγκες του και αναλόγως να εφαρμόσουμε την κατάλληλη θεραπεία. Στοχευμένα, χωρίς μια μαζική, τυποποιημένη μέθοδο για όλους! Και μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε στο μυαλό σας ότι χρειάζεστε π.χ. βουτυλική τοξίνη, όμως εμείς θα σας προτείνουμε την προσέγγιση που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σας.

Οι λέξεις «συνολικά», «εξατομίκευση» και «αρμονία» χαρακτηρίζουν τη θεραπεία Total Facial Optimization που αναφέρεται στη βέλτιστη όψη του προσώπου μας. Πώς γίνεται η μέθοδος που αποτελεί και signature θεραπεία του ιατρείου μας; Στην πράξη αποτελεί έναν συνδυασμό τεχνικών, ενέσιμων και μη, που χρησιμοποιούμε σε όλο το πρόσωπο, δηλαδή βουτυλικής τοξίνης και υαλουρονικού οξέος, PRP, Golden touch micro infusion, ακόμα και πίλινγκ. Πρόκειται για πολλές θεραπείες σε μία και όλα αυτά μέσα σε μία συνεδρία.

Πώς εφαρμόζουμε το Total Facial Optimization

Πώς γίνεται λοιπόν η θεραπεία Total Facial Optimization και τι θέλουμε να πετύχουμε; Στόχος μας είναι ένα πιο νεανικό δέρμα με ομοιόμορφο τόνο. Για να το πετύχουμε, μπορεί να συνδυάσουμε έγχυση βουτυλικής τοξίνης σε μέτωπο, περιοχή των ματιών, λαιμό, με τη μέθοδο mesobotox σε όλη την επιφάνεια του προσώπου με απόλυτη ασφάλεια, καθώς χρησιμοποιούμε διαφορετικές αραιώσεις, και την προσωπική μας sfumato τεχνική σε ρινοπαρειακές αύλακες και γραμμές γύρω από το στόμα.

Φωτογραφία Πριν-Μετά την τεχνική Sfumato
περιστοματικά

Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να εφαρμόσουμε Golden touch micro infusion ή κάποιο πίλινγκ χημικής αναδόμησης.

Τι ιδιαίτερο έχει αυτός ο συνδυασμός τεχνικών; Με τη βουτυλική τοξίνη απενεργοποιούμε τις συσπάσεις των μυών που προκαλούν ρυτίδες έκφρασης και σχηματίζονται όταν θυμώνουμε ή είμαστε λυπημένοι. Στο λαιμό μειώνουμε τη μυική χαλάρωση στο μυώδες πλάτυσμα και δεν έχουμε πλέον κάθετες γραμμές που μοιάζουν με χορδές. Από την άλλη, με την τεχνική mesobotox εφαρμόζουμε μεσοθεραπεία με βουτυλική τοξίνη: Μπορούμε να εισάγουμε διαφορετική δοσολογία του φαρμάκου για ανανέωση σε όλο το πρόσωπο. Με την sfumato εισάγουμε υαλουρονικό οξύ διαφορετικού μοριακού βάρους σε άλλο βάθος και σε σημεία-κλειδιά επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα.
Κάποια από τις ενέσιμες τεχνικές που εφαρμόζουμε συμπληρωματικά ή αντί μίας άλλης, είναι και το PRP (platelet rich plasma) ή αυτόλογη μεσοθεραπεία. Αφού κάνουμε αιμοληψία, απομονώνουμε το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα από το αίμα του ασθενή και το εισάγουμε, με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας, στο πρόσωπο που σταδιακά αποκτά πιο νεανική όψη.

Δείτε μια συνεδρία Total facial Optimization


Αν το δέρμα έχει δυσχρωμίες, τα δυνατά όπλα στα οποία καταφεύγουμε για να χαρίσουμε λάμψη είναι η μέθοδος Golden touch micro infusion στην οποία συνδυάζουμε ενυδατικούς και λευκαντικούς παράγοντες συνδυαστικά ή όχι με PRP. Οι ουσίες διεισδύουν με τη βοήθεια μιας κεφαλής που φέρει μικροσκοπικές, επιχρυσωμένες βελόνες. Εναλλακτικά έχουμε στη διάθεσή μας ιατρικά πίλινγκ βραδείας αποδέσμευσης, τα pH peels, που προσφέρουν ανάπλαση χωρίς να προκαλούν ορατή απολέπιση στο δέρμα.

Το «πάντρεμα», λοιπόν, των τεχνικών μας επιτρέπει να βελτιώσουμε συνολικά την όψη του προσώπου για μεγάλο διάστημα, μέσα σε μία συνεδρία. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε πλήρη αρμονία στο πρόσωπο, επιχειρώντας μικρές βελτιώσεις τοπικά.
Το υαλουρονικό οξύ δρα έως και 12 μήνες, ενώ η βουτυλική τοξίνη κατά μέσο όρο 4-6 μήνες. Έχετε υπόψη σας ότι μετά από κάποιες συνεδρίες, η συντήρηση του αποτελέσματος γίνεται πιο αραιά κι αυτό γιατί η θεραπεία έχει ήδη δώσει αποτέλεσμα που διαρκεί σε βάθος χρόνου. Η συχνότητα και ο αριθμός των πίλινγκ εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος.

Ακούστε την εμπειρία που μοιράζεται μαζί μας ασθενής
15 μέρες μετά τη συνεδρία

Η ίδια αναφέρει: «Είχα μια λανθασμένη εικόνα ότι θα πονέσω, εμπιστεύτηκα την κα Ροδοπούλου και τα μαγικά της χέρια [...] Το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει, ήταν το καλύτερο δώρο».

Μπορείτε να μας καλείτε στα τηλ.: 210 6810490 και 210 6810616 για να κλείσετε ραντεβού και να λύσετε τις απορίες σας μιλώντας με το επιστημονικό μας προσωπικό. Ακόμα, περιμένουμε τις φωτογραφίες σας για συμβουλευτική, στη φόρμα επικοινωνίας.