LED Infrared fotofacial: Η θεραπεία λάμψης που ανανεώνει το δέρμα μας

Έχει κόκκινο χρώμα και είναι αναίμακτη, ανώδυνη, οικονομική, ενώ έχει πάρει εύσημα από τους ερευνητές της NASA που την μελέτησαν χρόνια: Η φωτοανάπλαση Infrared Fotofacial που προσφέρουμε κατ’ αποκλειστικότητα στο ιατρείο Aesthetic Plastic Surgery Kosmesis Center είναι μια μη επεμβατική θεραπεία με υπέρυθρο κόκκινο φως LED που γίνεται σχεδόν όλο το χρόνο. Στόχος με τη μέθοδο αυτή είναι να προσφέρουμε αέρα ανανέωσης στο δέρμα, χωρίς την παραμικρή ενόχληση.
Μάθετε πώς γίνεται η θεραπεία που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το 2021, καθώς ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος και ανταποκρίνεται σε πολλές ενδείξεις, χωρίς να προκαλεί παρενέργειες.

Τι είναι η LED θεραπεία
και πώς γίνεται

Όπως αναφέραμε, η τεχνολογία LED μελετήθηκε για πολλά χρόνια από τους επιστήμονες της NASA που ήθελαν να δουν την ανάπτυξη των φυτών με τη βοήθεια λυχνιών υπέρυθρου φωτός. Πλέον, η μέθοδος έχει εξελιχθεί και εφαρμόζεται στην αναγεννητική ιατρική, αλλά και στην αισθητική ιατρική με σκοπό την ανανέωση του δέρματος μέσω ενός μηχανισμού που περιλαμβάνει και παραγωγή καινούριων κυττάρων.

Ειδικότερα, η θεραπεία LED Infrared Fotofacial μπορεί να γίνει προληπτικά και θεραπευτικά για τις παρακάτω ενδείξεις:
-αντιγήρανση, καθώς αργότερα έχουμε πιο νεανική όψη
-λεπτές γραμμές και ρυτίδες
-χαλάρωση, καθώς με την LED Infrared Fotofacial επιτυγχάνεται παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης που χαρίζουν σύσφιγξη
-δυσχρωμίες, κηλίδες, πανάδες (το κόκκινο φως ελαττώνει την παραγωγή της χρωστικής μελανίνης)

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, είστε σε ύπτια θέση στο ιατρικό κρεβάτι. Η ειδικός εφαρμόζει μια κεφαλή που εκπέμπει κόκκινο υπέρυθρο φως LED και τοπική θερμότητα. Το φως διαπερνά το δέρμα πιο αποτελεσματικά από οποιαδήποτε κρέμα, φτάνοντας έως 3χλστ. κάτω από την επιφάνειά του. Η θερμότητα και το μήκος κύματος οδηγούν σε παραγωγή καινούριου και ανώτερης ποιότητας κολλαγόνου και σε καλύτερη υφή του δέρματος.
Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι το LED φως δεν προκαλεί ερεθισμό, απολέπιση, οίδημα, πόνο, αλλεργικές αντιδράσεις, χαρακτηριστικά που το καθιστούν κατάλληλο και για την περιοχή γύρω από τα μάτια και πάνω στα βλέφαρα. Το πρόσωπο φαίνεται αναζωογονημένο και ξεκούραστο, ροδαλό και υγιές, χάρη στην καλύτερη οξυγόνωση που έχει επιτευχθεί με τη βοήθεια της θερμότητας.

VIDEO: Δείτε πώς γίνεται η θεραπεία

Πόσες συνεδρίες
θα χρειαστώ;

Το ιδανικό ιατρικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει 2 συνεδρίες ανά εβδομάδα για 1 μήνα. Η μέθοδος μπορεί να γίνει σε πρόσωπο για όλες τις ενδείξεις που αναφέρθηκαν (αντιγήρανση, μείωση ρυτίδων, σύσφιγξη, αποχρωματισμό κηλίδων), καθώς και σε ντεκολτέ και χέρια (κυρίως για αποχρωματισμό κηλίδων και πανάδων).

Διαβάστε αναλυτικά για τις μεθόδους φωτοανάπλασης
που εφαρμόζουμε στο ιατρείο μας

Μηδενική αποθεραπεία

Ο χρόνος ανάρρωσης είναι κυριολεκτικά μηδενικός, καθώς δεν θα χρειαστεί να απουσιάσετε από τις υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, ένα πρωτόκολλο που συχνά εφαρμόζουμε μετά την Infrared Fotofacial είναι το Cryofacial με τις περίφημες παγωμένες μπάλες CryoGlobes που εφαρμόζουμε στο δέρμα. Η εναλλαγή ζέστης-κρύου (από την Infrared Fotofacial στην Cryofacial) ενισχύει τη σύσφιγξη του δέρματος και την οξυγόνωση τοπικά.
Ακόμα, μετά τη θεραπεία μπορείτε να φορέσετε μια μάσκα ενυδάτωσης TT mask-διατίθενται όλες κατ’ αποκλειστικότητα στο ιατρείο μας και στο eshop μας- όπως για παράδειγμα την Glacial snow Algae &HA TT mask με άλγη χιονιού, την Triple HA με υαλουρονικό οξύ, τη Sea algae extract με θαλάσσια φύκια. Τέλος, ένας ωραίος ενυδατικός ορός που θα ενισχύσει τη λάμψη μετά τη θεραπεία και αποτελεί καλή επένδυση για το δέρμα σας είναι ο Universkin hyaluronic acid universal serum και το σέρουμ Medik8 Hydr8 B5

Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να μας καλέσετε στα τηλ.: 210 6810616 και 210 6810490.