Κρυογλυπτική- 3D™: Απώλεια λίπους & διαμόρφωση σώματος χωρίς χειρουργείο

Τοπικό λίπος στην κοιλιά και γύρω από τη μέση, ψωμάκια, λίπος στα μπράτσα και στις γάμπες... Το τοπικό πάχος που είναι τόσο ορατό αυτή την εποχή που το σώμα σου εκτίθεται περισσότερο, παρουσιάζεται ανεξάρτητα από το δείκτη μάζας σώματος και τα κιλά σου. Ακόμα και λεπτοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν το λεγόμενο «σωσίβιο» στην κοιλιά, ψωμάκια και περιττό λίπος σε οποιοδήποτε σημείο. Η κατάσταση αυτή εξαρτάται κυρίως από την περιοχή όπου παρουσιάζει καθένας από εμάς λιποαποθήκες, δηλαδή σημεία όπου συγκεντρώνεται μεγαλύτερος αριθμός λιποκυττάρων από το φυσιολογικό σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Τα λιποκύτταρα διογκώνονται με την προσθήκη βάρους και το τοπικό πάχος εντείνεται ακόμα περισσότερο. Η πιο σύγχρονη μη χειρουργική μέθοδος για να απαλλαγείς από αυτό είναι η Κρυολιπόλυση- 3D™ γιατί προσφέρει σε 1 ώρα απώλεια τοπικού πάχους εντελώς ανώδυνα, χωρίς να σου αφήνει σημάδια και μελανιές, ενώ συνεχίζεις τις διακοπές σου. Και η νεότερη τεχνική που επαναδιαμορφώνει το σώμα σου προσφέροντας ένα είδος ανώδυνης γλυπτικής είναι η Κρυογλυπτική- 3D™.

Δες πώς γίνεται η Κρυογλυπτική- 3D™ στην κοιλιά


Τόσο η Κρυολιπόλυση 3D™ όσο και η Κρυογλυπτική- 3D™ είναι όροι που έχουν κατοχυρωθεί από την πλαστικό χειρουργό Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και οι συγκεκριμένες θεραπείες εφαρμόζονται κατ’ αποκλειστικότητα στο κέντρο Kosmesis. Η Κρυολιπόλυση- 3D™ αναφέρεται στην απώλεια λίπους με τη βοήθεια του ψύχους και αυτό που την διαχωρίζει από την κλασική κρυολιπόλυση είναι η τρισδιάστατη διάχυση του ψύχους με τη βοήθεια πατενταρισμένης τεχνολογίας 3D κυρτών κεφαλών (360° Surrounding Cooling Technology).

Δες 2 περιστατικά πριν & μετά την Κρυολιπόλυση- 3D™
στην περιοχή της κοιλιάς

Με την Κρυολιπόλυση- 3D™ η απώλεια λίπους είναι μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική κατά 18% σύμφωνα με μελέτη (διάβασε παρακάτω) που διενήργησαν οι Δρ Ροδοπούλου και Δρ Κεραμίδας, αλλά και ομοιόμορφη. Ταυτόχρονα, φαίνεται να υπάρχει σύσφιγξη στο δέρμα.

Από την άλλη, η τεχνική Κρυογλυπτική- 3D™ αναφέρεται στη διαμόρφωση του σώματος που έχουμε χάρη στις τρισδιάστατες κυρτές κεφαλές που διαχέουν το ψύχος και μπορούν να φτάνουν σε σημεία όπου οι κλασικές κεφαλές αδυνατούν. Αυτό χαρίζει ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στην απώλεια ψύχους με ακρίβεια και λεπτομέρεια, στοιχεία σημαντικά για δύσκολα σημεία με καμπύλες όπως τα γόνατα, οι γάμπες, ο λαιμός, το διπλοσάγονο, τα love handles, η κοιλιά, η γραμμή του σουτιέν, που απαιτούν δεξιοτεχνία στον χειρισμό των κυρτών κεφαλών 3D ώστε να διατηρήσουν την καμπυλότητά τους. Μάλιστα, η θεραπεία μπορεί να γίνει ταυτόχρονα σε 4 διαφορετικές λιποαποθήκες μέσα σε 1 ώρα, δυνατότητα που δεν προσφέρεται με άλλη τεχνολογία.

Κρυολιπόλυση- 3D™ στις γάμπες: Περιστατικό πριν & 1 μήνα μετά τη θεραπεία

Με την Κρυογλυπτική- 3D™ έχουμε λιπογλυπτική χωρίς χειρουργείο και χωρίς λιπομεταφορά!

Δες περισσότερα αποτελέσματα από τα περιστατικά μας


Τέλος, θα σου εφιστήσουμε την προσοχή στο πόσο σημαντικό είναι να επιλέγεις έναν έμπειρο γιατρό που γνωρίζει να εφαρμόζει τη μέθοδο. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια μη χειρουργική τεχνική, η Κρυογλυπτική- 3D™ μπορεί να μην σου προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στα χέρια ενός ανθρώπου που δεν έχει εκπαιδευτεί σε αυτήν. Στο κέντρο Kosmesis η μέθοδος εφαρμόζεται από τους ίδιους τους πλαστικούς χειρουργούς Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελο Κεραμίδα. Για τις ανάγκες επιστημονικής μελέτης, οι ίδιοι εφάρμοσαν σε 39 ασθενείς Κρυολιπόλυση- 3D™ στην περιοχή του διπλοσάγονου και του λαιμού. Μετά από 1 συνεδρία και σε πέρας 1 μήνα παρατηρήθηκε απώλεια λίπους κατά μέσο όρο 35%, αλλά και αύξηση της ελαστικότητας και σύσφιγξη του δέρματος τοπικά. Το 82% των ασθενών που συμμετείχαν στη μελέτη που διενήργησαν οι γιατροί χαρακτήρισαν το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην διεθνή επιστημονική έκδοση πλαστικής χειρουργικής PRS Global Open, στο κομμάτι Ideas & Innovations, καθώς χαρακτηρίζεται για την καινοτομία της.


Μπορείς να ενημερωθείς περισσότερο για την Κρυολιπόλυση- 3D™ και την Κρυογλυπτική- 3D™ καλώντας μας στα τηλ.: 210 6810490 και 210 6810616 και κλείνοντας συνάντηση με τους γιατρούς μας (στο ιατρείο ή και μέσω virtual consultation).