Κρυολιπόλυση- 3D™ : Η μέθοδος που κατοχυρώσαμε διεθνώς λιώνει ανώδυνα το λίπος

Τα τελευταία χρόνια, η λιποαναρρόφηση δεν είναι η μοναδική σοβαρή και αποτελεσματική επιλογή που έχετε για να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος. Υπάρχουν κάποια περιστατικά στα οποία η μη επεμβατική μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι μια εξίσου σοβαρή εναλλακτική, με τη διαφορά ότι είναι μη χειρουργική, δεν έχει καμία ανάρρωση και αφαιρεί μόνιμα σε 1 συνεδρία έως και 40% του περιττού λίπους. Η κρυολιπόλυση ως μέθοδος είναι αναγνωρισμένη και εγκεκριμένη από τον FDA. Παρακάτω θα σας εξηγήσουμε τι να περιμένετε και πώς εφαρμόζουμε την πλέον εξελιγμένη εκδοχή της, την Κρυολιπόλυση- 3D™, όρο τον οποίο έχουμε κατοχυρώσει διεθνώς, γι' αυτό και γίνεται κατ' αποκλειστικότητα στο κέντρο Kosmesis. Θα σας εξηγήσουμε τι σημαίνει ο όρος «τρισδιάστατη» και μάλιστα μέσα από την επιστημονική μελέτη μας που έγινε δεκτή και δημοσιεύτηκε στην πλέον διακεκριμένη επιστημονική έκδοση που αφορά την ειδικότητά μας, το PRS Global και ειδικότερα στο πιο πρωτοποριακό τμήμα του που φιλοξενεί τις καινοτομίες και που ονομάζεται: Ideas & Innovations!

Η κρυολιπόλυση πρέπει να είναι 3D (τρισδιάστατη)

Στις περισσότερες περιοχές του σώματος είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τις λιποαποθήκες. Το διπλοσάγονο, οι γάμπες, τα γόνατα, τα πλάγια της μέσης είναι ορισμένες από αυτές που θεωρούνται δύσκολες ζώνες, η επιφάνειά τους δεν είναι επίπεδη και μέχρι πριν μερικά χρόνια οι κεφαλές της κρυολιπόλυσης δεν μπορούσαν να προσφέρουν πολύ καλό αποτέλεσμα, καθώς είχαν επίπεδη επιφάνεια. Στη μελέτη που έκαναν οι πλαστικοί χειρουργοί του κέντρου Kosmesis Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου, Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας και η γιατρός Μαριάννα Γαβαλά εστίασαν στα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης- 3D™ στη δύσκολη περιοχή του διπλοσάγονου αλλά και στις πλάγιες περιοχές του λαιμού και του περιγράμματος με πολύ καλά αποτελέσματα.
Σε 39 ασθενείς εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά συνδυαστικά έξυπνες, πολλαπλές κεφαλές (μια επίπεδη και μια κυρτή) της νέας 3D τεχνολογίας που υπάρχει στο κέντρο Kosmesis. Οι κεφαλές μπορούν και να αναρροφήσουν την προβληματική περιοχή, ώστε να εκτεθεί καλύτερα σε συνθήκες ψύχους. Οι ενδιαφερόμενοι υποβλήθηκαν σε 1 συνδυαστική συνεδρία διάρκειας 1 ώρας ενώ στο τέλος εφαρμόστηκε ειδικό μασάζ τοπικά για 3’, που είναι αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει περαιτέρω το αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι χάρη στις κυρτές 3D κεφαλές και τη διάχυση της ψύξης (στους -9 °C) σε 360°, αλλά και την πατενταρισμένη τεχνολογία και τεχνική της κρυολιπόλυσης- 3D™, η ψύξη διαχέεται κατά 18% πιο αποτελεσματικά, ενώ η αναρρόφηση  (επομένως και η έκθεση στην ψύξη) είναι 20% καλύτερη. Αυτό σημαίνει ότι μεγαλύτερος αριθμός λιποκυττάρων οδηγούνται σε απόπτωση (καταστροφή) ακόμα και μετά από 1 συνεδρία. Έτσι, διαπιστώθηκε με ακριβείς μετρήσεις ότι η μέση μείωση του λίπους ήταν της τάξης των 7.4 χλστ ή 35.3%.
Η τρισδιάστατη εφαρμογή της ψύξης μέσω της κρυολιπόλυσης- 3D™ προσφέρει πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα από οποιαδήποτε άλλη και πρόκειται για μια κατοχυρωμένη τεχνική που γίνεται κατ’ αποκλειστικότητα στο ιατρείο Kosmesis από τους πλαστικούς χειρουργούς που την περιέγραψαν.

Δείτε αποτελέσματα από τα περιστατικά στην περιοχή του διπλοσάγονου και του λαιμού

Χρειάζεστε 1 συνεδρία

Στην έρευνα αγοράς σας μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ίδια θεραπεία κρυολιπόλυσης αλλού απαιτεί 1 συνεδρία, αλλού 4 κτλ. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε για την τεχνολογία και τη συσκευή και αν το ιατρείο διαθέτει τεχνολογία με τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Στο Kosmesis εφαρμόζουμε κρυολιπόλυση- 3D™ με τη δική μας κατοχυρωμένη τεχνική. Η απώλεια λίπους φτάνει το 40% σε 1 συνεδρία και το αποτέλεσμα αρχίζει να είναι ορατό μετά τις 20 μέρες. Η επιστημονική μας μελέτη που δημοσιεύτηκε στο PRS Global κατέδειξε ότι 3 μήνες μετά τη συνεδρία το 82.05% των ασθενών χαρακτήρισαν εξαιρετικό ή πολύ βελτιωμένο το αποτέλεσμα.

Δείτε βίντεο με την προετοιμασία και τη θεραπεία

Εφαρμόζεται σε 4 περιοχές ταυτόχρονα, σε μόνο 1 ώρα

Αν έχετε τοπικό πάχος σε διάφορες λιποζώνες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέχρι και 4 κεφαλές ταυτόχρονα, βάσει μιας ακόμα καινοτομίας μας, της  κρυογλυπτικής- 3D™, ώστε να αντιμετωπίσουμε το περιττό λίπος σε 4 διαφορετικές ζώνες. Ενδεικτικά, μπορούμε να το σβήσουμε από μηρούς, πλάτη, banana rolls κλπ. ταυτόχρονα μέσα σε 1 ώρα, ανάλογα με τους συνδυασμούς που θέλουμε ή χρειάζεται να εφαρμόσουμε και που είναι απόλυτα εξατομικευμένοι και μελετημένοι από τους έμπειρους πλαστικούς χειρουργούς του κέντρου Kosmesis.

Το δέρμα γίνεται σφριγηλό

Και με το δέρμα τι γίνεται; Περίπου 7 στους 10 ασθενείς (69%) διαπίστωσαν εξαιρετική σύσφιγξη, ενώ οι 9 στους 10 (94.9%) θα πρότειναν τη μέθοδο σε ένα φίλο τους. Η σύσφιγξη του δέρματος είναι ένα bonus effect και πιθανότατα οφείλεται στη δημιουργία νέου κολλαγόνου από τη χρήση της αναρρόφησης που δημιουργεί «τάση» (τράβηγμα) στους ινοβλάστες.
Ακόμα, έχετε υπόψη σας ότι λιγότεροι από τους μισούς (46.15%) ανέφεραν μικρό πόνο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ενώ μετά υπήρχε οίδημα, κοκκινίλα, μούδιασμα που όμως μέσα σε λίγες ώρες ή μέρες υποχώρησαν.

Δείτε το βίντεο