4 θεραπείες για άκρα που μαγνητίζουν!

Το καλοκαίρι έρχεται καυτό και αποκαλυπτικό! Λίγο πριν τις hot εμφανίσεις με σορτσάκι στις πλαζ ή στις βραδινές βόλτες μας στο νησί, υπάρχει ακόμα χρόνος να διορθώσουμε κάποιες μικρές ή λίγο μεγαλύτερες ατέλειες.

 Κρυογλυπτικη-3D™: Σμιλεύστε τα άκρα σας με τη δύναμη του ψύχους! 

Η κρυογλυπτική- 3D™ επαναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος, μη επεμβατικά, ανώδυνα, χωρίς τη χρήση αναισθησίας, χάρη στην τρισδιάστατη διάχυση του ψύχους. Όταν το λιποκύτταρο υποβάλλεται σε ισχυρή́ ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό́ διάστημα, επέρχεται απόπτωσή του. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι χάνουμε πόντους από τις λιποαποθήκες μας.

Στην κρυογλυπτική-3D™, η κρυολιπόλυση γίνεται ομοιόμορφα, χάρη σε μια πατενταρισμένη 3D κεφαλή. Η κρυογλυπτική-3D™ αποδίδει πολύ καλύτερα από την κλασική μορφή σε όλες τις περιοχές με καμπύλες: στα γόνατα, στους έσω και έξω μηρούς και στις γάμπες. Χάρη στη δυνατότητα χρήσης κεφαλών, ταυτόχρονα, μπορούμε να εφαρμόσουμε τη θεραπεία σε 4 περιοχές την ίδια στιγμή, για 1 ώρα!  Η συγκεκριμένη θεραπεία γίνεται κατά αποκλειστικότητα στο Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery Center.

Φωτογραφία πριν-μετά από εφαρμογή 

Διαβάστε περισσότερα για το περιστατικό

Γλυπτική + Σύσφιγξη σε μία θεραπεία!

Σύμφωνα με μελέτη των πλαστικών χειρουργών του Kosmesis με την τρισδιάστατη κρυογλυπτική έχουμε:

μη επεμβατική και αναίμακτη μέθοδος λιποαναρρόφησης, χωρίς χρόνο αποθεραπείας

ασφαλή, άμεσα αποτελεσματική και γρήγορη θεραπεία

μόνιμη απόπτωση των λιποκυττάρων

μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους από 25% έως 40% στο επίμαχο σημείο

αδυνάτισμα χωρίς χαλάρωση, αντιθέτως βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος

Η εμπειρία των πλαστικών χειρουργών του Kosmesis οδήγησε στην κατοχύρωση των όρων “τρισδιάστατη κρυολιπόλυση”, “κρυολιπόλυση-3D™ και “κρυογλυπτική-3D”, όροι που χρησιμοποιούνται νόμιμα αποκλειστικά στο Kosmesis.

Νικήστε την κυτταρίτιδα & το τοπικό πάχος
με την Endermologie Cellu M6® Alliance

Μια high tech πολυλειτουργική πλατφόρμα είναι η καινούρια τεχνολογία που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση σώματος. Η θεραπεία LPG Endermologie® που γίνεται, στο Kosmesis, με την καινοτόμο τεχνολογία Cellu M6® Alliance είναι εδώ και 30 χρόνια η μόνη 100% φυσική, μη-επεμβατική και καθόλου επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων, προσφέροντας:

70% μείωση τοπικού πάχους

67% λείανση της κυτταρίτιδας

80% αύξηση ενδογενούς υαλουρονικού οξέος

25% αύξηση της ελαστικότητας

2 φορές καλύτερη όψη του δέρματος

Επίσης, χάρη στον νέο πατενταρισμένο αισθητήρα δερματικής ταυτότητας “Alliance Skin Identity Sensor”, το σύστημα αναγνωρίζει την ταυτότητα του δέρματος και προσαρμόζει με ακρίβεια τη θεραπεία πάνω στις ανάγκες κάθε περιστατικού. Έτσι, το αποτέλεσμα πλέον είναι ανώτερο.

Δείτε το βίντεο

Η θεραπεία Body Endermologie® Cellu M6® Alliance, που ασκείται στο υποδόριο λίπος, προκαλεί βιοχημικές αντιδράσεις. Ειδικότερα, η κινητοποίηση του ιστού με μηχανικό τρόπο (μηχανική μεταγωγή μηνυμάτων/mécano-stimulation), διεγείρει τα λιποκύτταρα, ώστε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία απελευθέρωσης του τοπικού λίπους και μείωσης της κυτταρίτιδας.

Άκρα περιποιημένα … «στην τρίχα» με λέιζερ Soprano Titanium

Η πιο εξελιγμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης με λέιζερ, η πολυβραβευμένη κάθε χρόνο από το 2012, τεχνολογία Soprano, βρίσκεται, στην πιο εξελιγμένη της μορφή τη Soprano Titanium, μόνο στο Kosmesis, για τα ελληνικά δεδομένα.

Η αποτρίχωση με το λέιζερ Soprano Titanium -με οφέλη που προκύπτουν από το συνδυασμό 3 μηκών κύματος- είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας, προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα και ενδείκνυται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες μόνιμης αποτρίχωσης ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα, η εμπειρία αποτρίχωσης είναι πιο άνετη και σύντομη κατά 40%.

Το μηχάνημα -εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό FDA- ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα, ενώ η χρήση του μπορεί να συνεχιστεί ακόμη και το καλοκαίρι.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του «πινέλου», η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion™) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη, σύντομη και πλέον αποτελεσματική.

Δείτε το βίντεο

Επιπλέον, το μηχάνημα Soprano Titanium διαθέτει την τεχνολογία SHR (Super Hair Removal), που προκαλεί σημαντικά λιγότερο πόνο, είναι πιο αποτελεσματική, δεν προκαλεί παρενέργειες σε άτομα με σκουρόχρωμο δέρμα και είναι η πλέον γρήγορη.

Τέλος, χάρη στον αναβαθμισμένο πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό ICE Plus, αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων και γίνεται εφικτή η  ανώδυνη και οριστική θεραπεία αποτρίχωσης.

Σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος με Morpheus8 Fractional Ραδιοσυχνότητες

Το Morpheus8 είναι μια fractional (τμηματική) θεραπεία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στις υποκείμενες στιβάδες του δέρματος. Στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματά του, οι ιστοί μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να αποκαλύψουν μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας.

Είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία για την οποία χρησιμοποιείται μια κεφαλή από μικρο-βελόνες, οι οποίες ρυθμίζονται κατά περίπτωση και διεισδύουν σε βάθος από 1 εως 7mm, και έτσι ανανεώνονται  τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς σχεδόν καθόλου αποθεραπεία.

Δείτε το βίντεο

Το Morpheus8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή που μπορεί να επωφεληθεί από την ανάπλαση και την νεοκολλαγένεση, όπως στους μηρούς, στα γόνατα και στους γλουτούς.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά συνήθως μετά από τρεις εβδομάδες γίνονται πιο εμφανή. Η βελτίωση συνεχίζεται από τρεις εώς και έξι μήνες μετά τη θεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα για το περιστατικό