Πόσο ασφαλές είναι να κάνω laser αποτρίχωση πριν τις διακοπές;

Η βελούδινη επιδερμίδα είναι το καλύτερο αξεσουάρ της γυναικείας γοητείας. Ιδιαίτερα, τώρα το καλοκαίρι που οι sexy εμφανίσεις με μαγιό και αέρινα φορέματα αποκαλύπτουν την τριχοφυΐα, που τα πιο βαριά ρούχα του χειμώνα, κρατούσαν καλυμμένη.

Στην περίπτωση που αναρωτιέστε αν η αποτρίχωση με laser είναι απαγορευτική το καλοκαίρι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε η αποτρίχωση να είναι απολύτως ασφαλής και τους 12 μήνες του έτους. Και μάλιστα, η πιο εξελιγμένη μέθοδος αποτρίχωσης στην Ελλάδα, με laser Soprano Titanium βρίσκεται μόνο στο Kosmesis!

Αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος

Η θεραπεία με το λέιζερ αποτρίχωσης Soprano Titanium είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας, προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα και ενδείκνυται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δείτε το video

Εμπειρία αποτρίχωσης σχεδόν στο μισό χρόνο!

Μπορεί παλαιότερα, προϋπόθεση για την οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα να ήταν μακροχρόνιες και πολύωρες συνεδρίες, συχνά, όχι εντελώς ανώδυνες και, κάποιες φορές, με αβέβαια αποτελέσματα. Σε όλα αυτά βάζει τέλος το καινοτόμο σύστημα Soprano Titanium, χαρίζοντάς σας την πιο άνετη συνεδρία αποτρίχωσης και συντομότερη κατά 40%. Αυτό οφείλεται στη μεγαλύτερη κεφαλή 4 εκ. συνδυαστικά με τη συνέργεια των 3 μηκών κύματος. Εξαιτίας του ότι η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, η περιοχή θεραπείας διευρύνεται, με αποτέλεσμα, ο χρόνος διάρκειάς της να είναι πολύ μικρότερος.

Μάθετε περισσότερα για το περιστατικό

Εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), το Soprano Titanium ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για το μαυρισμένο από τον ήλιο. Έτσι, ακόμα και το καλοκαίρι, μπορείτε να συνεχίσετε τις συνεδρίες σας.

Στοχεύοντας το θύλακα της τρίχας, με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματος, μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια. Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα εύκολα, γρήγορα, ανώδυνα, με λιγότερες και συντομότερες συνεδρίες.

Δείτε περισσότερα περιστατικά

Σημεία υπεροχής του Soprano Titanium

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του «πινέλου», η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion™) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη, σύντομη και πλέον αποτελεσματική.
Η In-Motion™ τεχνολογία θερμαίνει βαθμιαία το θύλακα της τρίχας κάτω από το δέρμα, έως ότου δεν δύναται πλέον να αναπτυχθούν νέες τρίχες

Επιπλέον, το μηχάνημα Soprano Titanium διαθέτει την τεχνολογία Super Hair Removal (SHR), που είναι πιο αποτελεσματική, δεν προκαλεί πόνο, δεν προκαλεί παρενέργειες σε ασθενείς με σκουρόχρωμο δέρμα και είναι η πλέον γρήγορη.

Τέλος, χάρη στον αναβαθμισμένο πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό ICE Plus (πολύ έντονη και συνεχής ψύξη) της Alma Lasers, αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων και γίνεται εφικτή η  ανώδυνη και οριστική θεραπεία αποτρίχωσης.

Δείτε το video

Η πολυβραβευμένη κάθε χρόνο από το 2012 μέχρι σήμερα τεχνολογία SOPRANO, βρίσκεται -για τα ελληνικά δεδομένα- στην πιο εξελιγμένη της μορφή, τη Soprano Titanium, μόνο στο Kosmesis.

Ενημερωθείτε και κλείστε το ραντεβού σας εδώ