Τέλος στα πρησμένα και αφύσικα μεγάλα χείλη! Είναι αρκετός καιρός που τάσεις σαν αυτήν έχουν λάβει τέλος από τις σταρ που τις ξεκίνησαν (Kylie Jenner κ.ά.). Ωστόσο, τα αφύσικα μεγάλα χείλη είναι μια εικόνα που συναντάμε ακόμη καθημερινά. Στο Kosmesis εφαρμόζουμε εδώ και χρόνια την κατοχυρωμένη μας signature τεχνική αυξητικής χειλιών Step by Step Φ technique™ που υπογράφουν οι Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας. Υιοθετώντας τον κανόνα της χρυσής αναλογίας ανάμεσα στο άνω και κάτω χείλος, η μέθοδος αυτή κερδίζει τις εντυπώσεις και στο εξωτερικό. Μελέτες των πλαστικών χειρουργών του Kosmesis δημοσιεύονται συχνά σε επιστημονικές εκδόσεις, με πιο πρόσφατη αυτήν της πλαστικής χειρουργικής PRS Global Open για την Step by Step Φ technique™ . Παρακάτω αναλύουμε που διαφοροποιείται από την παραδοσιακή αυξητική χειλιών και τι σας προσφέρει. Μάθετε περισσότερα για την ιδανική αναλογία

Φωτογραφία Πριν τη συνεδρία και 2 μήνες Μετά την Step by step Φ technique™

Step by step Φ technique™: Αποτελεσματα Ερευνων Για Τη Διεθνη Τεχνικη Μας Για Ιδανικα Χειλη

Ιδανικό μέγεθος και αναλογία

Το σχήμα και το μέγεθος είναι τα πιο σημαντικά συστατικά για ένα όμορφο πρόσωπο. Στην Step by Step Φ technique™ ακολουθούμε την χρυσή αναλογία Φ του Ευκλείδη 1.618 εντοπίζοντας τα σημεία της έγχυσης με βάση τον κανόνα αυτό. Για να το επιτύχουμε, χρησιμοποιούμε ειδικό εργαλείο μέτρησης σε κάθε ήμισυ του χείλους λαμβάνοντας υπόψη μας και το ότι τα χείλη από μόνα τους δεν είναι συμμετρικά σε κάθε πλευρά. Χάρη στην τεχνική αυτή, το αποτέλεσμα είναι φυσικό και καθόλου υπερβολικό. Αυτός είναι και ο λόγος που νέοι ασθενείς πολύ συχνά προσφεύγουν σε εμάς, λόγω της μεγάλης μας εμπειρίας και ορθής αισθητικής κρίσης κι εμπιστοσύνης, και για διόρθωση κακών αποτελεσμάτων.

Η ασθενής της μελέτης μας που δημοσιεύτηκε στο PRS Global Open:
Πριν την τεχνική αυξητικής χειλιών (Α) και 18 μήνες μετά την 1η συνεδρία (Β)

Step by step Φ technique™: Αποτελεσματα Ερευνων Για Τη Διεθνη Τεχνικη Μας Για Ιδανικα Χειλη

Ασφάλεια στην αυξητική χειλιών

Περαν της πολυετούς εμπειρίας και κατάρτισης, οι πλαστικοί χειρουργοί του Kosmesis εφαρμόζουν πιστοποιημένο και εγκεκριμένο υαλουρονικό οξύ από τους διεθνείς οργανισμούς Αμερικής και Ευρώπης (FDA και CE). Επιπλέον, η διαδικασία της έγχυσης γίνεται διαδοχικά, όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου, με την ασθενή της μελέτης σε διαφορετικά στάδια έγχυσης του υαλουρονικού. Ποτέ δεν εγχύουμε πάνω από 1-1.5 ml υαλουρονικού οξέος σε μια συνεδρία, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο την υπερδιόρθωση. Και για να επιτύχουμε την χρυσή τομή, όπως αναλύσαμε παραπάνω, ίσως χρειαστούν επιπλέον 2 συνεδρίες σε μεσοδιάστημα 15-30 ημερών.

Δείτε το VIDEO

Step by step Φ technique™: Αποτελεσματα Ερευνων Για Τη Διεθνη Τεχνικη Μας Για Ιδανικα Χειλη

Η μελέτη μας: Εκπονήσαμε επιστημονική μελέτη για την τεχνική Step by Step Φ technique™ που εφαρμόσαμε σε 833 ασθενείς με μέσο όρο ηλικίας 30.2 χρόνια. Ανάλογα με τις ανάγκες των χειλιών (π.χ. αν είναι λεπτά, παρουσιάζουν γήρανση κ.ά.), ακολουθήσαμε εξατομικευμένη προσέγγιση. Μετά την έγχυση κάναμε μασάζ στα χείλη και εφαρμόσαμε πάγο για αποφυγή οιδήματος. Επιπλέον, συμβουλεύσαμε τους ασθενείς να αποφύγουν κατανάλωση ζεστών υγρών και γυμναστική το επόμενο 24ωρο. Στην πλειονότητά τους (92.4%) οι ασθενείς δήλωσαν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα χαρακτηρίζοντάς το «εξαιρετικό».

Με την τεχνική Step by step Φ technique™ αποφεύγουμε τυχόν επιπλοκές που είναι δυνατόν να εμφανιστούν στην ενέσιμη αυξητική χειλιών, όπως αρτηριακή εμβολή και αφύσικο αποτέλεσμα. Δεν αποκλείονται παρενέργειες που παρουσιάζονται προσωρινά και υποχωρούν, όπως οίδημα, ερυθρότητα, ήπιος πόνος.

Info: Για τυχόν απορίες καλέστε μας στα τηλ: 210 6810490 και 210 6810616.