Ομορφη Πλατη: Ποιες Μεθοδους Θα Εφαρμοσουμε Πριν Το Καλοκαιρι

Εκτός από καλογυμνασμένη, μια αισθητικά όμορφη πλάτη δεν έχει περιττό λίπος, αναδιπλώσεις αλλά ούτε και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ενδεικτικά, η καινούρια τεχνολογία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να προσφέρουμε έως 40% πιο σύντομη συνεδρία λέιζερ αποτρίχωσης, έως 40% απώλεια τοπικού λίπους εντελώς ανώδυνα με την τρισδιάστατη κρυολιπόλυση, αλλά και να αντιμετωπίζουμε την ακμή που παρουσιάζουν και ενήλικες στο σημείο αυτό. Δείτε παρακάτω όλες τις μεθόδους αναλυτικά.

1. Μικροδερμοαπόξεση

Όπως και στο πρόσωπο, έτσι και στην πλάτη αντιμετωπίζουμε τα μαύρα στίγματα με ιατρικό καθαρισμό. Μετά τον προϊοντικό καθαρισμό, εφαρμόζουμε ατμό στην πλάτη και ακολουθεί μικροδερμοαπόξεση. Η κεφαλή διαθέτει ένα laser cut διαμάντι που ξύνει την επιφανειακή στιβάδα του δέρματος απομακρύνοντας τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα. Η διαδικασία αυτή διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει την όψη του δέρματος. Τέλος, έχουμε εξαγωγή σμήγματος με ειδικό ιατρικό εργαλείο.

2. Πίλινγκ pH

Σε περίπτωση λιπαρότητας και ουλών ακμής στην πλάτη, εφαρμόζουμε το ιατρικό πίλινγκ pH A.C. resurfacing, εξειδικευμένο για τέτοια προβλήματα. Το δυνατό στοιχείο του πίλινγκ χημικής αναδόμησης pHformula είναι ότι είναι αποτελεσματικό χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι η απολέπιση είναι ήπια και μη ορατή, ενώ δεν θα παρουσιάσετε ξεφλούδισμα το επόμενο διάστημα.

3. Laser αποτρίχωση

Με την καινούρια τεχνολογία λέιζερ αποτρίχωσης Soprano Titanium εξασφαλίζουμε ακόμα πιο αποτελεσματική και 40% ταχύτερη συνεδρία λέιζερ αποτρίχωσης. Ειδικά το αντρικό κοινό θα επωφεληθεί από την καινούρια εξελιγμένη τεχνολογία, καθώς η πλάτη είναι μια εκτεταμένη περιοχή που πλέον δεν απαιτεί πολύ χρόνο παραμονής στο ιατρείο. Επιπλέον, η συνεδρία είναι σχεδόν ανώδυνη, χάρη στην καινούρια πατενταρισμένη κεφαλή ψύξης. Τέλος, δεν θα αγχωθείτε σχετικά με τη συνέχιση των θεραπειών εν μέσω καλοκαιριού, αφού το λέιζερ αποτρίχωσης Soprano Titanium ενσωματώνει 3 μήκη κύματος λέιζερ που καθιστούν τη μέθοδο ασφαλή ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα αλλά και σε σκούρο φωτότυπο. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε αποτελέσματα πιο γρήγορα σε σχέση με άλλες τεχνολογίες αποτρίχωσης, ειδικά στην περιοχή της πλάτης που δεν είναι ορμονοεξαρτώμενη, εφόσον φυσικά είστε πιστοί στα ραντεβού των συνεδριών.

Δείτε φωτογραφία πριν & μετά τη λέιζερ αποτρίχωση Soprano Titanium

4. Κρυολιπόλυση-3D™

Με την κατοχυρωμένη μας μη επεμβατική τεχνική Κρυολιπόλυση-3D™ ή τρισδιάστατη κρυολιπόλυση, έχουμε μόνιμη μείωση λίπους 25-40% σε 1 συνεδρία. Εφαρμόζουμε με ειδικό τρόπο τις κυρτές κεφαλές πλάγια της πλάτης και της μέσης. Οι κεφαλές διαχέουν το ψύχος τρισδιάστατα με αποτέλεσμα να έχουμε ομοιόμορφη απώλεια τοπικού πάχους (και όχι μόνο σε ένα σημείο), 22% πιο αποτελεσματικά σε σχέση με την παραδοσιακή κρυολιπόλυση. Η μέθοδος κρυολιπόλυση-3D™ εφαρμόζεται κατ’ αποκλειστικότητα στο Kosmesis και το επιστημονικό έργο των πλαστικών χειρουργών μας Δρ Βίλλυς Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελου Κεραμίδα έχει δημοσιευτεί σε διεθνείς επιστημονικές εκδόσεις.

5. Λιποαναρρόφηση

Έχετε περιττό λίπος στην πλάτη; Μια ζώνη που παρουσιάζει συχνά λίπος είναι η λεγόμενη γραμμή του σουτιέν αλλά και εκείνη χαμηλά στην πλάτη, γύρω από τη μέση (στα love handles ή χειρολαβές του έρωτα). Η λιποαναρρόφηση BodyTite γίνεται με την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων υποβοηθούμενης λιποαναρρόφησης (RFAL). Ο πλαστικός χειρουργός κάνει μια πολύ μικρή τομή στην προβληματική περιοχή και με μια κάνουλα ρευστοποιεί, με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων, το λίπος. Στη συνέχεια αυτό αναρροφάται. Για περίπου ένα μήνα θα φοράτε έναν ελαστικό επίδεσμο στην περιοχή της πλάτης, ώστε να επιταχύνετε την ανάρρωση και την απομάκρυνση του οιδήματος.

6. Δερμοκαλλυντικά

Προτείνουμε δερμοκαλλυντικά ιατρικής βαθμίδας, όπως το λιπολυτικό προϊόν LPG Lipo-Slim gel με πατενταρισμένη φόρμουλα LPG. Μεταξύ άλλων, περιέχει και κόκκινη άλγη που στοχεύει στα λιποκύτταρα.

Ακόμα, σε περίπτωση ακμής στην πλάτη, αποφεύγετε πολύ λιπαρές φόρμουλες στο ντους.

Info: Για οποιαδήποτε απορία καλέστε μας στα τηλ.: 210 6810490 και 210 6810616.