Επιχείρηση bikini body: Πως επιτυγχανουμε θηλυκο ντεκολτε & σφριγηλο στηθος

Καφέ κηλίδες, πανάδες, αλλά και πτυχώσεις λόγω χαλάρωσης είναι τα ζητήματα που μας απασχολούν στην περιοχή του ντεκολτέ, ενώ η χαλάρωση είναι το θέμα στο οποίο επεμβαίνουμε με πλαστική χειρουργική στο στήθος. Μάθετε τις μεθόδους που εφαρμόζουμε στο Kosmesis για όλα τα παραπάνω.

Πίλινγκ

Με το πίλινγκ pH peel βελτιώνουμε τη συνολική εικόνα του ντεκολτέ: αποχρωματίζουμε τις δυσχρωμίες, όπως πανάδες και καφέ κηλίδες, μειώνουμε τις μικρές ρυτίδες και γραμμές, προσφέρουμε ακόμα και σύσφιγξη μέχρι κάποιο βαθμό. Το pH peel γίνεται όλο το χρόνο με ασφάλεια χωρίς να εγκυμονεί κινδύνους για το δέρμα. Πρόκειται για πατενταρισμένη τεχνολογία χημικού πίλινγκ βραδείας αποδέσμευσης με συστατικά που απελευθερώνονται σταδιακά και δρουν σε βάθος χρόνου. Ο τραυματισμός που προκαλεί στο δέρμα είναι μικροσκοπικός, γι’ αυτό και η απολέπιση που προσφέρει είναι αόρατη. Το δέρμα δεν θα ξεφλουδίσει, ωστόσο μετά τον κύκλο πίλινγκ που θα ορίσουμε, ανάλογα με τη δική σας περίπτωση, το δέρμα θα είναι ανανεωμένο και σφριγηλό, με ομοιόμορφο τόνο. Για τις πανάδες εφαρμόζουμε το pH MELA, ενώ για αντιγήρανση το pH AGE.

Φωτοθεραπεία LED

Με το συγκεκριμένο μη επεμβατικό σούπερ όπλο που λειτουργεί με το υπέρυθρο, κόκκινου φάσματος, φως LED πολεμάμε τις δυσχρωμίες, μειώνουμε ρυτίδες και γραμμές στην περιοχή του ντεκολτέ, προσφέρουμε σύσφιγξη και βελτίωση της όψης του δέρματος. Συγκεκριμένα, η θεραπεία Infrared Fotofacial προάγει την παραγωγή κυττάρων, ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Tο LED φως στηρίζεται σε  τεχνολογία που έχει μελετήσει επί δεκαετίες η NASA. Η μεταλλική κεφαλή της συσκευής θερμαίνεται στους 42 βαθμούς Κελσίου και παρέχει θερμότητα τοπικά, γεγονός που τονώνει τη μικροκυκλοφορία και οξυγόνωση της περιοχής. Η αυξημένη ροή αίματος παρέχει πρωτεΐνες και οξυγόνο για πιο γρήγορη αυτο-ίαση του δέρματος. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός.

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

Εφαρμόζουμε την μη ενέσιμη μεσοθεραπεία Golden touch micro-infusion με ένα κοκτέιλ που περιλαμβάνει PRP για αντιγήρανση και ανανέωση και υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση. Ειδικότερα, αφού κάνουμε λήψη αίματος του ασθενή, απομονώνουμε (με φυγοκέντριση) το PRP, δηλαδή το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα, γνωστό και ως υγρός χρυσός! Στη συνέχεια το διεγείρουμε, ώστε να απελευθερωθούν οι αυξητικοί παράγοντες και το εισάγουμε στην περιοχή του ντεκολτέ συνδυαστικά με υαλουρονικό οξύ, χάρη σε μια κεφαλή που φέρει επιχρυσωμένες μικροσκοπικές βελόνες.

Δείτε το βίντεο

Morpheus8

Στην Αμερική οι fractional ραδιοσυχνότητες παραμένουν ό,τι πιο πρωτοποριακό στη σύσφιγξη δέρματος και μάλιστα τελευταία χρησιμοποιούνται και κατά της χαλάρωσης του στήθους. Στο Kosmesis το εφαρμόζουμε στην περιοχή του ντεκολτέ για σύσφιγξη και έχουμε ορατά αποτελέσματα ήδη από την 1η συνεδρία. Υπό τοπική αναισθησία εφαρμόζουμε στην περιοχή την κεφαλή του Morpheus8 που φέρει αποστειρωμένες μικροσκοπικές βελόνες που εισάγονται στο δέρμα και διαχέουν τις ραδιοσυχνότητες. Με αυτό τον τρόπο έχουμε διέγερση κολλαγόνου και ελαστίνης και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος αλλά και μείωση των ραγάδων που μπορεί να έχετε στο στήθος.

Δερμοκαλλυντικά
ιατρικής βαθμίδας

Μπείτε στο eshop μας και βρείτε δερμοκαλλυντικά ιατρικής βαθμίδας για το ζήτημα που σας απασχολεί στην περιοχή του ντεκολτέ. Ενδεικτικά:
Για τις δυσχρωμίες η κρέμα προσώπου Medik8 White balance overnight repair δρα αποτελεσματικά και στην περιοχή του ντεκολτέ με τις πολύ δραστικές ουσίες γλυκύριζα, βιταμίνη Ε, νιασιναμίδη κ.ά.
Για ιδανικό pampering εφαρμόστε τη μάσκα ντεκολτέ TT mask Decoltee hydra TT mask (φωτό) όλο το βράδυ και αφήστε τη να δράσει. Περιέχει υαλουρονικό οξύ, υδρολυμένο κολλαγόνο, βιταμίνη Β5 και έλαιο ελαιόκαρπου. Το δέρμα θα είναι εμφανώς ενυδατωμένο και απαλό το επόμενο πρωί.

Το χειρουργείο:
Η ανόρθωση μαστού

Οι πλαστικοί χειρουργοί του Kosmesis Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας εφαρμόζουν την No Pain φιλοσοφία τους και στην ανόρθωση μαστού εξασφαλίζοντας ότι δεν θα πονάτε μετεπεμβατικά. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, που γίνεται με ολική αναισθησία, ο πλαστικός χειρουργός επαναδιαμορφώνει το σχήμα του μαστού και το ανορθώνει αφού πρώτα αφαιρέσει την περίσσεια δέρματος. Οι τομές γίνονται σε σχήμα ανάποδου Τ γύρω και κάτω από τη θηλή και στην υπομάστια πτυχή. Τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση θα παρουσιάσετε οίδημα και μελανιές, οι οποίες θα υποχωρήσουν. Για ένα μήνα περίπου θα φοράτε ειδικό στηθόδεσμο υποστήριξης.

Φωτογραφία Πριν και Μετά την ανόρθωση μαστού
Δείτε περισσότερα αποτελέσματα

 Έχετε απορίες για τις τεχνικές μας; Καλέστε μας στα τηλ. του Kosmesis 210 6810616 και 210 6810490.