Πως εξαφανιζουμε τα σημαδια: Ολες οι θεραπειες και τα πιο εξυπνα δερμοκαλλυντικα

Η ομοιόμορφη υφή του δέρματος είναι ένα χαρακτηριστικό που επιθυμούμε όλοι. Δυστυχώς, οι ουλές ακμής ή τα σημάδια από κάποιο ατύχημα ή κάποια χειρουργική επέμβαση επιδρούν αρνητικά στην ψυχολογία όσων τα φέρουν. Στο Kosmesis οι πλαστικοί χειρουργοί Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας χρησιμοποιούν μόνο πρωτοποριακές τεχνολογίες και μη τραυματικές τεχνικές για να τα βελτιώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό ή ακόμα και να τα εξαλείψουν.

Η ενέσιμη θεραπεία: τα fillers υαλουρονικού

Οι ουλές σβήνονται με την έγχυση υαλουρονικού οξέος σε μορφή filler (εμφύτευμα). Η ενέσιμη θεραπεία με filler υαλουρονικού οξέος καταργεί τα σημάδια, καθώς διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου του ίδιου του ασθενή με αποτέλεσμα να έχουμε ανάπλαση δέρματος, και επομένως, μείωση της όψης των ουλών. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα υδρόφιλο συστατικό που υπάρχει στον οργανισμό μας. Συγκρατεί τα επίπεδα υγρασίας και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό, καθώς στο Kosmesis υιοθετούμε την εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε ασθενή μας. Η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να υπερβεί τον ένα χρόνο.

Golden touch micro infusion

Ο πρωταγωνιστής σε αυτή την πρωτοποριακή θεραπεία που παντρεύει needling και μεσοθεραπεία είναι το PRP ή υγρός χρυσός, όπως τον αποκαλούμε. Αφού κάνουμε αιμοληψία στον ασθενή, υποβάλλουμε σε επεξεργασία το PRP, δηλαδή το πλάσμα του αίματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια. Το εμπλουτίζουμε με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και πεπτίδια και το εισάγουμε στο πρόσωπο με την κεφαλή της μεθόδου Golden touch micro infusion. Η κεφαλή φέρει πολλαπλές επιχρυσωμένες ακίδες που βοηθούν τη διείσδυση των ουσιών στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα προκαλούν τη διέγερση κολλαγόνου λόγω του αόρατου μικροτραυματισμού του δέρματος που προκαλούν.

VIDEO: Δείτε πώς γίνεται

Μεσοθεραπεία micro channeling

Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει και με τη μορφή της Dermafrac micro-channeling technique που ενισχύει την είσοδο πολύτιμων συστατικών μέσω διάνοιξης διαύλων. Με τη μέθοδο αυτή παντρεύουμε μεσοθεραπεία και μικροδερμοαπόξεση. Στο δεύτερο στάδιο εισάγουμε τοπικά PRP, υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια. Δεν προηγείται αναισθησία και ο χρόνος ανάρρωσης είναι μηδενικός.

Fractional ραδιοσυχνότητες Morpheus8

Κατ' αποκλειστικότητα στο Kosmesis, έχουμε την πρωτοποριακή τεχνολογία fractional ραδιοσυχνοτήτων Morpheus8 με την οποία προσφέρουμε ανάπλαση δέρματος: Η κεφαλή του Morpheus8 διεισδύει σε ρυθμιζόμενο βάθος έως και 4 χλστ στο πρόσωπο και 7 χλστ στο σώμα διαχέοντας ραδιοκύματα. Μέσω του μικροτραυματισμού που προκαλούν οι μικροβελόνες και η θερμότητα από τις ραδιοσυχνότητες, τα κύτταρα οδηγούνται σε άμεση παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Με τις fractional RF δεν έχουμε τη δυσάρεστη θερμική βλάβη που προκαλούν πολλές φορές τα λέιζερ ούτε το μεγάλο χρόνο ανάρρωσης ενός χειρουργείου. Επιπλέον, έχουμε σύσφιγξη και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μικρός, με την ερυθρότητα να υποχωρεί από την επομένη!

Δείτε το βίντεο

Πίλινγκ pH peel

Εφαρμόζουμε πίλινγκ χημικής αναδόμησης που διεγείρουν την αναγέννηση του δέρματος με ελεγχόμενο μικροτραυματισμό του που δεν προκαλεί ορατή απολέπιση, ενώ ο χρόνος ανάρρωσης είναι μηδενικός. Η διαδικασία ενός pH peel περιλαμβάνει καθαρισμό με δραστικά συστατικά όπως λακτοβιονικό οξύ, εκχύλισμα τσαγιού Rooibos, βιταμίνη Β5. Ακολουθεί η χρήση skin primer ως προετοιμασία για το peel και εφαρμογή του πίλινγκ. Η μέθοδος ολοκληρώνεται με post recovery cream με μαλακτικές, ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ακολούθως μια ενυδατική και καταπραϋντική μάσκα TT mask.

Φωτοανάπλαση

Το έντονο παλλόμενο φως (IPL Palomar) είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που διεγείρει την παραγωγή δικού μας κολλαγόνου με τη δύναμη του φωτός. Ακόμα, η μέθοδος ενδείκνυται και για πανάδες και ρυτίδες. Δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης.

Δείτε το βίντεο

Τα δερμοκαλλυντικά

Χρησιμοποιήστε δερμοκαλλυντικά ιατρικής βαθμίδας με ήπια οξέα και σε ιατρικά προϊόντα ήπιας απολέπισης που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Ξεκινήστε με το καθαριστικό προσώπου Jan Marini Bioglycolic cleanser, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, και πλούσιο σε γλυκολικό οξύ. Προσφέρει απολέπιση χωρίς να ερεθίζει. Κάποιες φορές την εβδομάδα μπορείτε να ενισχύσετε το αποτέλεσμα με το απολεπιστικό προσώπου Nimue exfoliating enzyme

 

Συνεχίστε με τη διορθωτική λοσιόν προσώπου Jan Marini bioclear face lotion που περιέχει γλυκολικό και σαλυκιλικό οξύ και ενισχύει τον ομοιόμορφο τόνο δέρματος.

Αναπλαστικές ιδιότητες έχει το Teoxane RHA repair balm με άρνικα και RHA resilient υαλουρονικό οξύ. Είναι κατάλληλο και μετά από θεραπεία microneedling και πίλινγκ.

Τέλος, ένας πολύτιμος σύμμαχος για αναβαθμισμένο homecare που θα προσφέρει πολύ μεγάλη βελτίωση στην όψη των ουλών είναι η χρήση του Genosys face roller 2 φορές/εβδομάδα, κατά προτίμηση το βράδυ. Το ιατρικό αξεσουάρ, κατάλληλο για χρήση και από μη επαγγελματίες, φέρει μικροσκοπικές ακίδες και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε συνδυαστικά με ένα σέρουμ υαλουρονικού οξέος, όπως το Universkin hyaluronic acid universal serum

Info: Για τυχόν απορίες καλέστε μας στα τηλ.: 210 6810490 και 210 6810616.