Οι πλαστικες επεμβασεις αυξανουν την αυτοπεποιθηση; Απαντουν 7 ασθενεις μας

Αισθητικές επεμβάσεις και αυτοπεποίθηση: Οι πλαστικοί χειρουργοί του Kosmesis  Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας μπορούν να διηγηθούν, μέσα από την επαγγελματική εμπειρία τους που υπερβαίνει την 25ετία, ιστορίες ανθρώπων που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο. Επιβεβαιώνουν αυτό που αναφέρεται σε δεκάδες μελέτες, ότι δηλαδή οι πλαστικές επεμβάσεις μπορούν να τονώσουν την ψυχολογία σε υγιείς ασθενείς και να βελτιώσουν την εικόνα που οι ίδιοι έχουν για το σώμα τους (Acta chirurgiae plasticae, 2020 κ.ά.). Κάποιοι κουβαλούν πληγές χρόνων μέχρι να αποφασίσουν να διορθώσουν τα πεταχτά αυτιά τους, τη στραβή μύτη τους, το σωληνωτό μαστό τους, την κοιλιά που κρέμεται εξαιτίας της χαλάρωσης. Τα σχόλια που έχουν ακούσει είναι βαρίδια στην ψυχή τους. Παραθέτουμε κάποιες μαρτυρίες ασθενών μας που κατόπιν της κατάλληλης συμβουλευτικής και καθοδήγησης από τους πλαστικούς χειρουργούς του Kosmesis, υποβλήθηκαν στην σωστή χειρουργική επέμβαση και ξεκίνησαν «μια νέα ζωή». Αυτές τις φράσεις χρησιμοποιούν και οι ίδιοι σε συζητήσεις με τους γιατρούς μας. Τι έκαναν λοιπόν και βελτιώθηκε η καθημερινότητά τους;

1. Κυκλοτερής λιπεκτομή

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ που μου αλλάξατε τη ζωή! Βρήκα τη χαμένη μου αυτοπεποίθηση μετά την κυκλοτερή λιπεκτομή και όπως μου λένε λάμπω! Διότι πλέον με βλέπω στον καθρέφτη και χαίρομαι! Χαμογελάω! Και νιώθω ευτυχισμένος! Και όλα αυτά χωρίς να έχω πονέσει καθόλου. Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν εκεί όταν χρειαζόμουν τη γνώμη σας για πράγματα που με τρόμαζαν (χωρίς λόγο) μετά το χειρουργείο και σας ευχαριστώ που μου απαντούσατε είτε ήταν πρωί είτε βράδυ είτε Κυριακή είτε αργία!».
Αυτά είναι τα λόγια αγαπημένου ασθενή που ευχαρίστησε με ιδιόχειρο σημείωμα τον πλαστικό χειρουργό Δρ Κεραμίδα.
VIDEO: Δείτε την ιστορία του εδώ
Τι είναι η κυκλοτερής λιπεκτομή: Σε περιπτώσεις εκτεταμένης χαλάρωσης που παρουσιάζει το δέρμα μετά από μεγάλη απώλεια βάρους,  τη λύση δίνει μια εξειδικευμένη επέμβαση, η κυκλοτερής λιπεκτομή, με την οποία αφαιρείται η περίσσεια δέρματος από το σώμα.

2. Διόρθωση σωληνωτού μαστού


Μια έντονη δυσμορφία του στήθους, όπως ο σωληνωτός μαστός, δημιουργεί αντιαισθητική ασυμμετρία, μεγάλη πτώση ή και πλήρη αμαστία, με αντίκτυπο στην ψυχολογία της γυναίκας που ντρέπεται για το σώμα της. Η κατάσταση αυτή δεν αποκαθίσταται με ανόρθωση και αυξητική, αλλά διορθώνεται με ειδική χειρουργική τεχνική. Μάλιστα η επέμβαση γίνεται και νωρίτερα των 18 ετών, με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων.
Μάθετε περισσότερα

3. Ρινοπλαστική

«Νιώθω να μπαίνει οξυγόνο στο κεφάλι μου, δεν το πιστεύω!» μας είπε η νεαρή ασθενής 18 ώρες μετά τη ρινοπλαστική. Η ίδια αποφάσισε να προχωρήσει στην επέμβαση ανοιχτής ρινοπλαστικής που της πρότειναν οι πλαστικοί χειρουργοί μας, γιατί έπρεπε να διορθωθεί η ανατομία της περιοχής που της δυσκόλευε την αναπνοή. Η ανοιχτή ρινοπλαστική υπερτερεί της κλειστής στο ότι επιτρέπει στον γιατρό να έχει εύκολα πρόσβαση στην ανατομία της περιοχής.
Δείτε το βίντεο

4. Αυξητική στήθους

Το makeover των μαμάδων μας δίνει τεράστια χαρά. Γιατί μια μητέρα δεν παύει να είναι μια θηλυκή ύπαρξη που επιθυμεί να παραμένει θελκτική και μετά την απόκτηση παιδιών. Είναι χαρά μας, επομένως, να μεταμορφώνουμε τις μαμάδες, να επαναφέρουμε το σώμα τους μετά τον τοκετό ή να τους δίνουμε την δυνατότητα να αποκτήσουν καμπύλες που δεν είχαν. Δεν φαντάζεστε πόσο χαρούμενες είναι. Μία εξ αυτών ήρθε με το παιδάκι της στην επίσκεψη μετά την επέμβαση. Ακόμα και εκείνο αντιλήφθηκε τη χαρά της.
Διαβάστε την ιστορία

5. Αυξητική στήθους

Η γυναίκα αυτή ήθελε να μεγαλώσει το στήθος της γιατί δεν ένιωθε καλά με το προηγούμενο μικρό μέγεθος. Εφτά χρόνια αργότερα ήρθε στο ιατρείο μας να τη δούμε. Έχει αποκτήσει 2 παιδιά, θήλασε για διάστημα 4 ετών και το στήθος της παραμένει στητό και νεανικό! Η αυξητική μαστού που της κάναμε λέγεται διπλού επιπέδου (το ένθεμα τοποθετείται κάτω από το μυ και την περιτονία του) και δίνει φυσικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα σε αδύνατες γυναίκες.
Δείτε το βίντεο

6. Διόρθωση κήλης και κοιλιάς


Η γυναίκα ήρθε στο ιατρείο μας με εκτεταμένη χαλάρωση δέρματος. Είχε ήδη καταφέρει να χάσει πολλά κιλά και ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει να βελτιώνει την εικόνα της. Τι χρειαζόταν; Κοιλιοπλαστική! Βλέπετε το αποτέλεσμα 1,5 μήνα μετά την κοιλιοπλαστική No Pain No Drain™. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε σε ανόρθωση και μείωση στήθους καθώς και οπίσθια ραχιαία - οσφυϊκή λιπεκτομή.
Δείτε το βίντεο

7. Body Icon Technique


Μία ασθενής υποβλήθηκε σε Body Icon Technique™ στα 28 της. H συγκεκριμένη επέμβαση δεν είναι μια απλή κοιλιοπλαστική. Ο όρος περιγράφει όχι μόνο την αφαίρεση περίσσειας δέρματος από την κοιλιά, αλλά και τη βελτίωση του κορμού. Ειδικότερα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την Papillon technique (λέπτυνση μέσης και ανόρθωση γλουτών), την waist form abdominoplasty (αφαίρεση περίσσειας δέρματος), την The Greek Line Technique (ανάδειξη γράμμωσης στην κοιλιά), διόρθωση διάστασης ορθών κοιλιακών, διόρθωση της περιοχής της ήβης, την No Pain No Drain™ κοιλιοπλαστική. Μετά από 3 ώρες η κοιλιά της γυναίκας ήταν επίπεδη και σφριγηλή, δίχως ίχνος περιττού λίπους και χαλάρωσης. Μέσα σε 4-5 μέρες μπορείτε να δείτε το 90 με 95% του αποτελέσματος και να είστε χαρούμενοι αμέσως μετά το χειρουργείο.

Info: Για οποιαδήποτε απορία και συμβουλευτική, μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφία της περιοχής που σας ενδιαφέρει στη φόρμα επικοινωνίας ή να μας καλέσετε στα τηλ.: 210 6810490 και 210 6810616, ώστε να μιλήσετε με τους πλαστικούς χειρουργούς του Kosmesis.