Η εναλλακτικη μας στο butt lift με σουπερ ανωδυνα οπλα!

Στητοί και σφριγηλοί γλουτοί χωρίς χειρουργείο! Στο Kosmesis εφαρμόζουμε με επιτυχία μη χειρουργικά όπλα που προσφέρουν αναίμακτο λίφτινγκ στους γλουτούς. Αυτό το καλοκαίρι το ονειρεμένο σορτσάκι θα γίνει δικό σας.

1. Οι ραδιοσυχνότητες

Εφαρμόζουμε στους γλουτούς τα ραδιοκύματα Fractora plus που μέσω θερμικής ενέργειας διεγείρουν την κολλαγονογένεση και προκαλούν σύσφιγξη στο δέρμα από μέσα. Επίσης οδηγούν σε καλύτερη ποιότητα δέρματος, βελτιώνοντας την όψη των ραγάδων. Το αποτέλεσμα είναι πιο σφριγηλοί γλουτοί. Μετά τη συνεδρία ο χρόνος ανάρρωσης είναι μηδενικός. Κατά μέσο όρο θα χρειαστείτε έως 6 συνεδρίες.

Οι fractional ραδιοσυχνότητες Morpheus8

Η καινούρια πλατφόρμα Morpheus8 για το σώμα που προσφέρουμε κατ’ αποκλειστικότητα στο Kosmesis, διαθέτει μια κεφαλή που διαχέει ραδιοσυχνότητες σε μεγάλο βάθος κάτω από το δέρμα. Η κεφαλή φέρει πολύ λεπτές βελόνες που εισχωρούν έως 7 χλστ. κάτω από το δέρμα. Την εφαρμόζουμε σε σημεία των γλουτών π.χ. στα λεγόμενα banana rolls, δηλαδή τις πτυχές κάτω από τους γλουτούς, όπου παρουσιάζεται πιο εύκολα χαλάρωση. Η συγκεκριμένη θεραπεία θεωρείται πολύ πρωτοποριακή στις ΗΠΑ και έχει διάσημους πελάτες που την εφαρμόζουν με σκοπό την καταπολέμηση της χαλάρωσης.
Τι να περιμένετε μετά τη συνεδρία; Η περιοχή των γλουτών θα είναι κόκκινη και ερεθισμένη και θα παρουσιάζει μικρό οίδημα. Τα παραπάνω θα υποχωρήσουν σε λίγες μέρες. Κατά μέσο όρο θα χρειαστείτε 1-4 συνεδρίες, ανάλογα με την έκταση της χαλάρωσης.

Δείτε το βίντεο

2. Η κρυολιπόλυση-3D™

Για να τονίσουμε το στρογγυλό σχήμα των γλουτών καταργούμε το λίπος που έχει εγκατασταθεί στους έξω μηρούς (τα λεγόμενα ψωμάκια), εντελώς ανώδυνα και αναίμακτα με τη μέθοδο Κρυολιπόλυση-3D™ (τρισδιάστατη κρυολιπόλυση) που έχουμε κατοχυρώσει και εφαρμόζουμε κατ’ αποκλειστικότητα. Η τρισδιάστατη διάχυση του ψύχους προσφέρει ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην απώλεια τοπικού πάχους, ενώ οι κυρτές κεφαλές “αγκαλιάζουν” τις καμπύλες αναρροφώντας καλύτερα το λίπος. Η μέθοδος είναι 22% πιο αποτελεσματική από την παραδοσιακή κρυολιπόλυση.

Δείτε το βίντεο και αποτελέσματα

Αν παρουσιάζετε κατακράτηση, το νέο σύστημα Endermologie LPG Alliance® θα βοηθήσει στην κυκλοφορία της λέμφου, την αποσυμφόρηση αλλά και στη σύσφιγξη, καθώς διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και την απώλεια τοπικού πάχους.

Δείτε το βίντεο

3. Η ενέσιμη λιποδιάλυση

Μια άλλη λύση στο θέμα της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους είναι η ενέσιμη λιποδιάλυση. Συνδυάζουμε συσφιγκτικούς και λιποδιαλυτικούς παράγοντες σε μορφή ενέσιμου κοκτέιλ που εισάγουμε τοπικά στην προβληματική περιοχή. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία προκαλεί προσωρινά μελανιά και οίδημα στην περιοχή των γλουτών, όμως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Δείτε το βίντεο

4. Το δερμοκαλλυντικό

Ένα αναβαθμισμένο πρωτόκολλο για έξυπνο homecare είναι ο συνδυασμός του ρόλερ Genosys body roller (2 φορές/εβδομάδα έως ότου εκτεθείτε στον ήλιο) και του συσφιγκτικού σέρουμ LPG Firming contour καθημερινά. Το roller φέρει μικροσκοπικές ακίδες και βοηθά τη διείσδυση των δραστικών ουσιών στο δέρμα ενισχύοντας τη σύσφιγξη.

Info: Για τυχόν απορίες, καλέστε μας στα τηλ.: 210 6810616 και 210 6810490.