Μήπως έχετε κατακράτηση; Οι πιο δραστικές λύσεις που σας προτείνουμε

Τι κοινό πρόβλημα μπορεί να παρουσιάζουν τα βλέφαρα, η κοιλιά, τα πόδια; Και οι τρεις περιοχές μπορεί να εκδηλώσουν οίδημα εξαιτίας της κατακράτησης. Τα πρησμένα κάτω βλέφαρα, ο μετεωρισμός και η οιδηματώδης κυτταρίτιδα έχουν ως βάση τους εν μέρει την έλλειψη καλής λειτουργικότητας του λεμφικού συστήματος αλλά και την κακή μικροκυκλοφορία. Παρακάτω θα δούμε με ποιο τρόπο μπορούμε να δώσουμε τέλος στην κατακράτηση με μη επεμβατικό τρόπο και να έχουμε υγιή όψη δέρματος.

Αλλάξτε τρόπο ζωής!

Αφού αποκλείσουμε οργανικούς λόγους που μπορεί να προκαλούν κατακράτηση (π.χ. διαταραχές θυρεοειδή), είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στον υγιεινό τρόπο ζωής. Το υγιεινό lifestyle προϋποθέτει άσκηση, σωστή διατροφή και κατανάλωση αρκετού νερού που προάγουν τον καλό μεταβολισμό, την οξυγόνωση του οργανισμού, βοηθούν την κινητικότητα του εντέρου, τη λειτουργικότητα του λεμφικού συστήματος και προάγουν τη μικροκυκλοφορία. Επίσης είναι χρήσιμο και σκόπιμο να απέχουμε από συνήθειες που ευνοούν την κατακράτηση όπως αλμυρές τροφές, κάπνισμα, κατανάλωση αλκοόλ, ξενύχτια.

Τα δερμοκαλλυντικά
ιατρικής βαθμίδας

Στόχος: Μάτια χωρίς οίδημα: Ο ποιοτικός ύπνος πάντα βοηθά στην υγιή όψη του δέρματος, αλλά δεν αρκεί! Το δερμοκαλλυντικό ιατρικής βαθμίδας που συνδυάζει τη δυνατότητα μασάζ τοπικά στα κάτω βλέφαρα-μιας και διαθέτει μια ειδική μεταλλική άκρη- είναι η Teoxane RHA eye contour (φωτό). Είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και εκχύλισμα αμαμελίδας που βοηθά τη μικροκυκλοφορία. Η Nimue antiageing eye cream δρα κατά του πρηξίματος και είναι αντιγηραντική, όπως και ο ορός ματιών Nimue eye serum που επιπλέον δρα κατά των μαύρων κύκλων. Τέλος, σας προτείνουμε να φροντίσετε την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια με την απολαυστική και βραβευμένη Collagen eye TT mask που περιέχει, μεταξύ άλλων, πεπτίδια και κολλαγόνο.

Η περιποίηση

Μια αισθητική θεραπεία που προάγει τη λεμφική παροχέτευση στην περιοχή των βλεφάρων είναι η eye cupping lymphating therapy. Η θεραπεύτρια εφαρμόζει ειδικά σχεδιασμένες μικροσκοπικές «βεντούζες» δημιουργώντας κενό και αρνητική πίεση με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η λεμφική κυκλοφορία και η παροχετεύση των κατακρατημένων υγρών και των τοξινών. Ακόμα, αποιδηματική δράση έχει η περιποίηση Eye cell therapy with eye roller που βασίζεται στην ιατρική εφαρμογή ειδικού ρόλερ στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και την απορρόφηση δραστικών αποιδηματικών ουσιών.

Το γκάντζετ που θα σας λύσει τα χέρια:
Προμηθευτείτε για χρήση στο σπίτι το ειδικό eye roller που ενισχύει την εις βάθος απορρόφηση δραστικών συστατικών των δερματοκαλλυντικών σας γύρω από την περιοχή των ματιών.

Η θεραπεία στο ιατρείο

Στόχος: Κοιλιά & πόδια: Η θεραπεία σώματος που προτείνει το επιστημονικό προσωπικό της Kosmesis κατά της κατακράτησης είναι η LPG endermologie. Οι ενδιαφερόμενες φορούν καταρχήν μια ειδική, εφαρμοστή φόρμα και η θεραπεύτρια  εφαρμόζει στο σώμα μια κεφαλή με κυλίνδρους που κάνουν εξειδικεύμενο μασάζ και αναρρόφηση σε όλο το κορμί. Η πλατφόρμα έχει πολλαπλά ειδικά σχεδιασμένα πατενταρισμένα πρόγραμματα και πολύ αποτελεσματικα για την ενίσχυση της λεμφικής παροχέτευσης και τη μείωση της κατακράτησης και των οιδημάτων.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε πώς γίνεται η θεραπεία:


Συνδυαστικά με τη θεραπεία LPG endermologie, η ειδικός θα σας προτείνει την αντικυτταριτιδική κρέμα Smoothing anti-dimple complex LPG που περιέχει μια πατενταρισμένη φόρμουλα ουσιών, ανάμεσα στα οποία και το υαλουρονικό οξύ. Ακόμα, θα σας ενθαρρύνει να ακολουθείτε μεσογειακή διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ψάρια, κατανάλωση αρκετού νερού. Ένα αφέψημα που σας προτείνουμε να έχετε είναι το Detox ice tea LPG που προάγει τη λεμφική παροχέτευση και περιέχει πράσινο τσάι, δεντρολίβανο, τσουκνίδα κ.ά.