Επενδύστε σε ένα εξατομικευμένο σέρουμ προσώπου

Μπορεί ο πιο επαγγελματικός τρόπος περιποίησης του δέρματος να γίνεται στο ιατρείο, όμως η φροντίδα του ξεκινά και συνεχίζεται στο σπίτι. Χωρίς αυτήν, το αποτέλεσμα που προσφέρουμε στο ιατρείο δεν διαρκεί σε βάθος χρόνου. Αποφασίσαμε, λοιπόν, με χαρά να σας προτείνουμε ένα από τα πιο δραστικά δερμοκαλλυντικά ιατρικής βαθμίδας από τα brands που διαθέτουμε στην Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery. Πρόκειται για το σέρουμ προσώπου Universkin nexultra P serum magistral που διαθέτει διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πατέντας στην Ελβετία, γεννήθηκε από μια ομάδα επιστημόνων από τους οποίους αρκετοί είναι φαρμακοποιοί που μελέτησαν τις δραστικές ουσίες και τους συνδυασμούς τους. Γι' αυτό βρίσκεται στο eshop του Kosmesis, έπειτα από αυστηρό έλεγχο από το επιστημονικό προσωπικό μας. Παρακάτω θα σας εξηγήσουμε τι σημαίνει να φροντίζετε το δέρμα σας με έναν εξατοκιμευμένο ορό.

Do it like Nadia

Τα ακατάλληλα καλλυντικά έχουν ενοχοποιηθεί ουκ ολίγες φορές για αλλεργικές αντιδράσεις. Υπάρχουν τύποι δέρματος όπως το ευαίσθητο και το λιπαρό που μπορεί να παρουσιάσουν συμπτώματα από συνθέσεις που διεγείρουν την έξαρση της ακμής. Σε πολλές καταστάσεις, όπως αφυδάτωση, λιπαρότητα, ακμή, δυσχρωμίες, ρυτίδες, ροδόχρους κ.ά., είναι σημαντικό να έχουμε το προσωποποιημένο δερμοκαλλυντικό μας, με σύσταση γιατρού. Το Νο1 δερμοκαλλυντικό ιατρικής βαθμίδας που σας προτείνουμε είναι ο προσωποποιημένος ορός Universkin nexultra P serum magistral, ένας ορός εξατομικευμένος που διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σας. Έχει βραβευτεί ως το καλύτερο καλλυντικό με τον τίτλο "Best cosmetic product award 2017-2018" στο παγκοσμίας εμβέλειας συνέδριο AMEC-visage.

Η αγαπημένη μας Νάντια Μπουλέ χρησιμοποιεί τον προσωποποιημένο ορό Universkin, τον οποίο έχουμε εμπλουτίσει με λευκαντικούς παράγοντες που δρουν στις δυσχρωμίες, όπως η αρμπουτίνη και το κοχικό οξύ σε συνδυασμό με την καταπραϋντική πανθενόλη προσφέροντας ομοιόμορφο τόνο δέρματος. Ο συγκεκριμένος ορός εφαρμόζεται προς το παρόν λόγω ηλιοφάνειας, αυστηρά το βράδυ και της τον συστήσαμε έπειτα από δερμοανάλυση με τη συσκευή Dermacheck που εντοπίζει αρχόμενες και μη ορατές βλάβες διά γυμνού οφθαλμού (ρυτίδες, δυσχρωμίες, φλεγμονή, διευρυμένοι πόροι, ευρυαγγείες κ.ά.).
Το σέρουμ είναι ένα δερμοκαλλυντικό με συμπυκνωμένα τα θρεπτικά και δραστικά συστατικά. Ο ορός Universkin είναι και καλλυντικός και θεραπευτικός, καθώς πρόκειται για δερμοκαλλυντικό ιατρικής βαθμίδας με λεπτόρρευστη υφή, που περιέχει ουσίες σε τέτοια συγκέντρωση και συνδυασμούς, ώστε η δράση τους να είναι συνεργική και αποτελεσματική.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε στο βίντεο τη διαδικασία
που ακολούθησε η Νάντια Μπουλέ:

Πώς θα βρούμε το δικό σας δερμοκαλλυντικό

Αυτές τις μέρες, μπορείτε να προμηθευτείτε τον ορό Universkin με έκπτωση -15%, μέσα από το eshop μας. Αυτό μπορεί να συμβεί με δύο τρόπους:
Μπορείτε να κάνετε σε εμάς μια δερμοανάλυση απολύτως δωρεάν κλείνοντας ραντεβού στο κέντρο Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery Center (τηλ.: 210 6810616 και 210 6810490). Εναλλακτικά έχετε την ευκαιρία να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα τεχνητής νοσημοσύνης skinxs και το οποίο θα μας βοηθήσει να καθορίσουμε με τη συνεργασία λογισμικού και γιατρού, τι ταιριάζει στο δέρμα σας. Ανάλογα με τη διάγνωση, θα προσθέσουμε στον ορό τις ουσίες-κλειδιά...

Δείτε στο βίντεο γιατί η πλαστικός χειρουργός της Kosmesis Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου χρησιμοποιεί τον προσωποποιημένο ορό στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της.

Διαβάστε περισσότερα για τα προσωποποιημένα δερμοκαλλυντικά Universkin