Κρυογλυπτική 3D: Η τεχνική που επανορθώνει ανώδυνα και μαγικά το περίγραμμα του σώματος

Τη στιγμή που χρειάζεσαι ένα μαγικό άγγιγμα που θα σου χαρίσει τις αρμονικές αναλογίες που πάντα ονειρευόσουν δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τη μοναδική τεχνική που λέγεται Κρυογλυπτική-3D™.

Η αναβαθμισμένη τεχνική της Κρυολιπόλυσης-3D™ είναι η Κρυογλυπτική-3D™

Όταν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση). Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι με την κρυολιπόλυση, χάνουμε πόντους από τις λιποαποθήκες μας. Η θεραπεία ήταν και παραμένει ανώδυνη, ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος ψυχρού εγκαύματος.

Έχοντας ξεπεράσει σε αποτελεσματικότητα την κλασική κρυολιπόλυση, η τρισδιάστατη κρυολιπόλυσηκρυολιπόλυση -3D™, ένας όρος που έχει κατοχυρωθεί από το Kosmesis), επιτυγχάνει μεγάλη και μόνιμη απώλεια τοπικού λίπους, καταστροφή και όχι απλά συρρίκνωση του μεγέθους των λιποκυττάρων, ενώ φτάνει έως 45% στην απώλεια τοπικού λίπους μέσα σε μόνο 1 συνεδρία!

Στην κρυογλυπτική-3D™, η κρυολιπόλυση γίνεται ομοιόμορφα, επομένως δεν μένουν σημεία ανέπαφα από τη θεραπεία. Στην παραδοσιακή μορφή της, υπάρχουν σημεία στα οποία η κεφαλή αδυνατεί να έχει πρόσβαση. Η κρυογλυπτική-3D™ αποδίδει πολύ καλύτερα από την κλασική μορφή σε όλες τις περιοχές με καμπύλες: στη μέση, στο διπλοσάγονο, στην κοιλιά,
στα γόνατα, στους έσω και έξω μηρούς, στις γάμπες και στα μπράτσα.

Επιπρόσθετα, η νέα εξέλιξη στην τεχνική της κρυολιπόλυσης 3D™ που ήδη εφαρμόζουμε, είναι η κρυογλυπτική 3D™ που ουσιαστικά επαναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος, αντιμετωπίζοντας συγχρόνως τέσσερεις λιποαποθήκες, δηλαδή τέσσερα σημεία στο σώμα σε μια ώρα.

Άμεση λύση για το τοπικό πάχος πριν τις διακοπές με μια μόνο συνεδρία 

Σύμφωνα με μελέτες των πλαστικών χειρουργών του Kosmesis με την τρισδιάστατη κρυογλυπτική έχουμε:

  • έως 45% απώλεια λίπους σε διπλοσάγονο και λαιμό (σε μελέτη που έγινε σε 34 ασθενείς του Kosmesis
    και παρουσιάστηκε στο παγκόσμιο συνέδριο IMCAS στο Παρίσι το 2019).
  • έως 38% μείωση λίπους και κρυογλυπτική στον κορμό (1-3 συνεδρίες): περιλαμβάνει θώρακα για τους άντρες λόγω γυναικομαστίας, κοιλιά, πλευρά, πλάτη (σε μελέτη που έγινε σε 422 ασθενείς του Kosmesis
    και παρουσιάστηκε στο IMCAS το 2018).
  • έως 40% μείωση τοπικού λίπους 2,5 μήνες μετά την 1η συνεδρία (σε μελέτη που έγινε σε 502 ασθενείς του Kosmesis και παρουσιάστηκε στο IMCAS το 2017 στην Ασία).
  • έως 40% σε 1 συνεδρία, (σε μελέτη που έγινε σε 135 ασθενείς του Kosmesis και
    παρουσιάστηκε στο IMCAS στο Παρίσι το 2017).

Αδυνάτισμα χωρίς χαλάρωση

Όταν έχουμε απώλεια λίπους είναι φυσιολογικό να παρατηρείται χαλάρωση δέρματος. Με την κρυογλυπτική- 3D™ αυτό αποτρέπεται, καθώς η έκθεση σε ψύχος έως -9°C οδηγεί σε σύσφιγξη. Μάλιστα, σε μελέτη μας περίπου 7 στους 10 ασθενείς (69%) διαπίστωσαν εξαιρετική σύσφιγξη,  ενώ οι 9 στους 10 (94.9%) θα πρότειναν τη μέθοδο και σε φίλο τους. Η σύσφιγξη του δέρματος οφείλεται στη δημιουργία νέου κολλαγόνου από τη χρήση της αναρρόφησης που δημιουργεί «τάση» (τράβηγμα) στους ινοβλάστες.

Παρά τις αυξομειώσεις βάρους, οι αναλογίες παραμένουν αρμονικές

Μετά τη θεραπεία κρυογλυπτικής- 3D™, ακόμα κι αν αυξηθεί το βάρος, δε θα διαταραχθούν οι αρμονικές αναλογίες που το σώμα θα έχει αποκτήσει. Με την κρυογλυπτική- 3D™, μειώνεται οριστικά ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας. Έτσι, αν υπάρξει περίσσιο λίπος, αυτό κατανέμεται πλέον πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και δε συσσωρεύεται δυσανάλογα σε κάποιες περιοχές όπως συνέβαινε πριν τη θεραπεία.

Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου με τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Kosmesis