Καλοκαιρι και λειζερ αποτριχωσης: Πως το Kosmesis καταφερνει να ενωσει δυο μεχρι τωρα ασυνδετους ορους

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε την πιο εξελιγμένη και ιατρικά αναβαθμισμένη τεχνολογία αποτρίχωσης με λέιζερ που υποδεχτήκαμε μόλις στο ιατρείο μας! Κατ’ αποκλειστικότητα στο Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery Center, θα εφαρμόσουμε το Soprano Titanium. Αποτελεί την νεότερη γενιά των λέιζερ αποτρίχωσης που μειώνει τον χρόνο της θεραπείας κατά 40%. Καλοκαίρι και φθινόπωρο δεν θα χάσετε ούτε μία συνεδρία γιατί η συγκεκριμένη τεχνολογία εφαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματος. Τέλος, η μέθοδος είναι η πιο ανώδυνη θεραπεία για κάθε τύπο δέρματος, καθώς διαθέτει νέο πατενταρισμένο μηχανισμό ψύξης. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το λέιζερ Soprano Titanium, φροντίστε να μπείτε σύντομα στη λίστα αναμονής!

Πού διαφέρει το λέιζερ Soprano Titanium

To Soprano Titanium, που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνο στο ιατρείο μας, ξεχωρίζει για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν τη θεραπεία και προσφέρουν:
1. 40% πιο σύντομη συνεδρία 2. Αποτρίχωση όλο το χρόνο 3. Ανώδυνη και πιο ασφαλή θεραπεία

1. "Δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο! Πώς μπορώ να ξεκινήσω συνεδρίες;"
Η κεφαλή είναι μεγαλύτερη (4εκ.) και καλύπτει εκτεταμένη επιφάνεια προς αποτρίχωση. Ο χρόνος της συνεδρίας γίνεται πιο σύντομος κατά 40%, γεγονός πολύ σημαντικό σε περιπτώσεις που κάνετε αποτρίχωση σε περιοχές, όπως τα πόδια και η πλάτη που απαιτούν πάνω από 1 ώρα. Επίσης, η εναλλαγή από πρόσωπο σε σώμα γίνεται χωρίς να αλλάζουμε κεφαλές. Αυτό γίνεται εφικτό επειδή η συσκευή φέρει δύο υποδοχές κεφαλών θεραπείας. Ο χειριστής του μηχανήματος δεν χρειάζεται να βγάλει μία εκ των δύο διακόπτοντας τη θεραπεία.

2. "Είναι ήδη Απρίλιος. Πώς θα προλάβουμε για το καλοκαίρι;"

Η τρισδιάστατη (3D) τεχνολογία καθιστά πολύ αποτελεσματική την θεραπεία για κάθε φωτότυπο δέρματος και για κάθε είδος τρίχας. Σε μία κεφαλή συνυπάρχουν ταυτόχρονα 3 μήκη κύματος, επομένως η ενέργεια του λέιζερ χτυπά τους θύλακες που βρίσκονται βαθιά και πιο επιφανειακά χωρίς να προκαλούν βλάβη στην επιφάνεια του δέρματος. Με αυτό τον τρόπο, το λέιζερ δεν τραυματίζει το δέρμα επιφανειακά και δεν προκαλεί ερεθισμό.

3. "Εχω σκεφτεί πολλές φορές να κάνω λέιζερ. Φοβάμαι ότι πονάει πολύ!"
Το Soprano Titanium διαθέτει νέο εξελιγμένο σύστημα ψύξης για μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και πιο ανώδυνη αποτρίχωση.
Όλα τα παραπάνω δημιουργούν τις συνθήκες για πιο ευχάριστη και σύντομη εμπειρία αποτρίχωσης στους ασθενείς.

VIDEO: Δείτε πώς δρα το λέιζερ Soprano Titanium

Πώς γίνεται η αποτρίχωση με λέιζερ
το καλοκαίρι

Η νέα τεχνολογία του Soprano Titanium συνδυάζει τα οφέλη που προκύπτουν από τη συνύπαρξη 3 μηκών κύματος:
Αλεξανδρίτης: Το μήκος κύματος στα 755nm παρέχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, κάνοντάς το ιδανικό για το μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας. Ο Αλεξανδρίτης είναι ιδανικός για λευκό δέρμα και σκούρα τρίχα.

Speed™ : Τα 810nm είναι το κλασικό μήκος κύματος που φτάνει βαθιά στην τρίχα, διαθέτει υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (2 εκ.) για ταχύτητα στη θεραπεία.

Nd-Yag: Το μήκος κύματος στα 1064nm δρα στους θύλακες της τρίχας που βρίσκονται σε μεγαλύτερο βάθος και ενδείκνυται και για πολύ σκούρους φωτότυπους δέρματος.

Επιπλέον, δίνει την δυνατότητα στον/ην γιατρό που εφαρμόζει την θεραπεία να βλέπει την εξέλιξη της θεραπείας και τα αποτελέσματα με βάση τις ημερομηνίες των επισκέψεων. Ετσι, η θεραπεία κάθε ασθενή γίνεται εξατομικευμένη προσδιορίζοντας τον ιδανικό χρόνο για κάθε επόμενη συνεδρία.

Γιατί το Soprano Titanium πονάει λιγότερο

Η καινοτομία της βραβευμένης τεχνολογίας Soprano είναι ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε τη θεραπεία λέιζερ αποτρίχωσης με δύο τρόπους στην ίδια συνεδρία με αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε σύντομες αλλά και ανώδυνες συνεδρίες:

Παλμό παλμό (τεχνολογία HR): Μελέτες που συνέκριναν την τεχνική SHR με άλλες τεχνολογίες αποτρίχωσης, κατέληξαν ότι η SHR προκαλεί σημαντικά λιγότερο πόνο, είναι πιο αποτελεσματική, δεν προκαλεί παρενέργειες σε ασθενείς με σκουρόχρωμο δέρμα και είναι η πλέον γρήγορη.

Εν κινήσει (In-Motion™): Χρησιμοποιώντας την τεχνική του «πινέλου», η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη, σύντομη και πλέον αποτελεσματική. Με αυτή τη μέθοδο ο θύλακας της τρίχας κάτω από το δέρμα θερμαίνει βαθμιαία, έως ότου δεν είναι δυνατό πλέον να αναπτυχθούν νέες τρίχες. Επειδή η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, η περιοχή θεραπείας διευρύνεται και ως εκ τούτου ο χρόνος αυτής είναι πολύ μικρότερος.

Info: Για να εξασφαλίσετε θέση στα ιατρικά ραντεβού εγκαίρως, μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλ.: 210 6810616 και 210 6810490.