Holidays countdown! Πως θα χασουμε αμεσα το περιττο λιπος

Για την… «επιχείρηση όμορφο σώμα» που έχει ξεκινήσει ήδη από πολλούς και πολλές από εμάς που θέλουμε να χάσουμε το τοπικό πάχος, σας ενημερώνουμε πώς μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας: Ακολουθούν οι μη επεμβατικές και χειρουργικές τεχνικές που εφαρμόζουμε στο Kosmesis.

1. Κρυολιπόλυση-3D™
• μηδενική ανάρρωση
• έναρξη αποτελέσματος σε 1 μήνα
(το τελικό σε 2-2,5)
• αριθμός συνεδριών: τουλάχιστον 1

Η πιο πρωτοποριακή μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους που εφαρμόζουμε κατ’ αποκλειστικότητα στο Kosmesis καταστρέφει ανώδυνα έως 40% του λίπους σε 1 συνεδρία. Οι έξυπνες κεφαλές της συσκευής μπορούν να εφαρμοστούν ταυτόχρονα σε 4 διαφορετικά σημεία του σώματος επί ώρα.

VIDEO: Δείτε πώς γίνεται σε 4 σημεία ταυτόχρονα

Η κρυολιπόλυση-3D™ γίνεται ως εξής: Οι τρισδιάστατες κεφαλές διαχέουν ψύχος στην προβληματική περιοχή, γεγονός που οδηγεί τα λιποκύτταρα στην απόπτωση. Το αποτέλεσμα της μείωσης πόντων αρχίζει να είναι ορατό μετά από 1 μήνα και ο χρόνος ανάρρωσης είναι μηδενικός. Η μέθοδος έχει κατοχυρωθεί από τους πλαστικούς χειρουργούς Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελο Κεραμίδα, έχει παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιευτεί σε διεθνείς επιστημονικές εκδόσεις πλαστικής χειρουργικής.
Η τρισδιάστατη κρυολιπόλυση προσφέρει πολύ ανώτερο αποτέλεσμα ως προς την ποσότητα αλλά και την ομοιόμορφη απώλεια τοπικού πάχους συγκριτικά με την παραδοσιακή κρυολιπόλυση.

Φωτογραφία Πριν και 1 μήνα μετά τη συνεδρία
Μάθετε για το περιστατικό

2. Ενέσιμη λιποδιάλυση
• σχεδόν μηδενική ανάρρωση
(ήπιο οίδημα λίγων ημερών)
• εμφανής βελτίωση από την 1η συνεδρία

Οι ενέσεις λιποδιάλυσης γίνονται με λιποδιαλυτικούς και συσφιγκτικούς παράγοντες στην προβληματική περιοχή και στόχο έχουν να μειώσουν τα λιποκύτταρα και να προσφέρουν σύσφιγξη στο δέρμα. Ανάμεσα στα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι το δεοξυχολικό οξύ (μάλιστα έχει έγκριση και από το FDA) που καταστρέφει τα λιποκύτταρα και ο συσφιγκτικός παράγοντας DMAE.

VIDEO: Δείτε πώς γίνεται

3. Endermologie Cellu M6® Alliance
• μηδενική ανάρρωση (πολύ ευχάριστη θεραπεία)
• βελτίωση από τη 2η-3η συνεδρία (ανάλογα με τη βαρύτητα του προβλήματος)

Το καινούριο πρωτοποριακό σύστημα LPG Endermologie Cellu M6® Alliance αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σε 1 εφαρμογή: κυτταρίτιδα, κατακράτηση, χαλάρωση και τοπικό πάχος είναι οι πιο σημαντικές ενδείξεις. Οι καταστάσεις αυτές ίσως συνυπάρχουν, οπότε η νέα αναβαθμισμένη LPG πλατφόρμα που διαθέτουμε στο Kosmesis, μπορεί να βελτιώσει την υφή του δέρματος και να μειώσει την κατακράτηση και τη χαλάρωση μέσα σε λίγες συνεδρίες. Η μέθοδος είναι ασφαλής και για γυναίκες που πρόσφατα έγιναν μητέρες και επιθυμούν το σώμα τους να επανέλθει στην πρότερή του κατάσταση, αλλά και για εγκύους που εμφανίζουν κατακράτηση.

VIDEO: Δείτε πώς γίνεται

4. Λιποαναρρόφηση BodyTite
• σχεδόν άμεσο αποτέλεσμα
• πλήρης αποθεραπεία σε <1 μήνα
• αριθμός συνεδριών: 1

Η τεχνολογία της λιποαναρρόφησης BodyTite είναι οι ραδιοσυχνότητες υποβοηθούμενης λιποαναρρόφησης RFAL. Το σύστημα επιτυγχάνει μείωση του τοπικού πάχους, αλλά και σμίλευση και σύσφιγξη του δέρματος. Ο πλαστικός χειρουργός εισάγει μια μικροσκοπική κάνουλα κάτω από το δέρμα της προβληματικής περιοχής και οι ραδιοσυχνότητες λιώνουν με ήπιο τρόπο το περιττό λίπος. Στη συνέχεια αυτό αποβάλλεται μέσω μιας μικροσκοπικής τομής. Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη. Μάλιστα, χάρη στους πιο ήπιους χειρισμούς που γίνονται στη λιποαναρρόφηση BodyTite συγκριτικά με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, έχουμε λιγότερους μώλωπες, μικρότερο οίδημα και μετεγχειρητικό πόνο.

VIDEO: Δείτε πώς γίνεται

Info: Αν έχετε απορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλ.: 210 6810616 και 210 6810490.