Σχεδιαζοντας ξανα το οβαλ του προσωπου

Η χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου είναι ένα από τα σημάδια του χρόνου στο δέρμα μας, που μας κάνει να φαινόμαστε πιο κουρασμένες. Η ενίσχυση του οβάλ με τις κατάλληλες θεραπείες μας χαρίζει άμεσα πιο νεανική και ξεκούραστη όψη!

Για τη σύσφιξη του οβάλ του προσώπου και την ανόρθωσή του, στην Kosmesis, εφαρμόζουμε μία σειρά από ενέσιμες θεραπείες, μη επεμβατικές τεχνικές αλλά και ελάχιστα επεμβατικές, που μόνες τους ή συνδυαστικά -ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας- επιτυγχάνουν άμεσα εντυπωσιακά αποτελέσματα, που διαρκούν.

1. Υαλουρονικό Οξύ

Το περίγραμμα του προσώπου και το πηγούνι «γεμίζουν» βελτιώνοντας θεαματικά την εικόνα του προσώπου και επιτυγχάνοντας, ταυτόχρονα, ενυδάτωση της επιδερμίδας που διαρκεί, αύξηση της ελαστικότητάς του δέρματος, καθώς και βελτίωσή του, διότι το υαλουρονικό οξύ βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και διεγείρει τους ινοβλάστες.
Η έγχυση υαλουρονικού οξέος συνδυάζεται πολλές φορές με το υγρό Facelift.

Φωτογραφία πριν και μετά τη θεραπεία

Μάθετε για το περιστατικό

2. Υγρό Facelift

Το υγρό Facelift είναι μια μοναδική συνδυαστική μη επεμβατική θεραπεία για το πρόσωπο, που μπορεί να προσφέρει ένα φυσικά φρεσκαρισμένο πρόσωπο, μέσα από τα δύο στάδια των θεραπειών του που περιλαμβάνουν:
-Έγχυση μυοχαλαρωτικής – αντιρυτιδικής ενέσιμης θεραπείας προσώπου
-Έγχυση υαλουρονικού οξέος τριών διαφορετικών ειδών
-Μικροδερμοαπόξεση, για τη βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος.
-Μεσοθεραπεία, για την ενυδάτωση του δέρματος.

Μάθετε περισσότερα

3. Μυοχαλαρωτική – Αντιρυτιδική Ενέσιμη Θεραπεία Προσώπου

Είτε μόνη της είτε συνδυαστικά με κάποια από τις παραπάνω προτεινόμενες θεραπείες, η μυοχαλαρωτική – αντιρυτιδική ενέσιμη θεραπεία προσώπου εξαλείφει τις λεπτές ρυτίδες έκφρασης και τις βαθύτερες δυναμικές ρυτίδες και αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος και του λαιμού, συσφίγγοντας το περίγραμμα του προσώπου.

Μάθετε περισσότερα

4.Morpheus8 Fractional Ραδιοσυχνότητες

Η θεραπεία μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RF) είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος για την αναδιαμόρφωση και ανοικοδόμηση του κολλαγόνου, κατάλληλη για σύσφιξη, διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το Morpheus8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άριστα αποτελέσματα -που γίνονται ορατά μέσα σε λίγες ημέρες και η βελτίωσή τους συνεχίζεται έως και έξι μήνες μετά τη θεραπεία- σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, επιτυγχάνοντας ανάπλαση και νεοκολλαγένεση.

Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του Morpheus8 διαπιστώθηκε σε μια καινούρια μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό  Lasers in Surgery and Medicine.

Morpheus8

Μάθετε για τη θεραπεία 

5. Τρισδιάσταση Ανόρθωση Προσώπου Με Νήματα

Μία εύκολη, ανώδυνη και θεαματική λύση στην αντιμετώπιση της γήρανσης, της χαλάρωσης, της απώλειας όγκου και της πτώσης των ανατομικών στοιχείων του προσώπου δίνει η μέθοδος Silhouette™Soft – Ανόρθωση Προσώπου Με Νήματα, που απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες με ήπια χαλάρωση του δέρματος του προσώπου, που θέλουν να διορθώσουν το περίγραμμά του, χωρίς όμως να υποβληθούν σε Facelift. Η ανόρθωση με νήματα προσώπου, προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα χωρίς τομές, πόνο και πιθανές επιπλοκές, το οποίο είναι εμφανές αμέσως μετά τη θεραπεία και συνεχίζει να βελτιώνεται για τους επόμενους 3 μήνες, ενώ διατηρείται για περίπου 12-18 μήνες.

6. Accutite σύσφιξη προσώπου – λαιμού

Το Accutite προσφέρει σύσφιγξη στο πρόσωπο και τον λαιμό, μέσω των ραδιοσυχνοτήτων, έχει ελάχιστη ανάρρωση και μπορεί να καθυστερήσει την ανάγκη για facelift για αρκετά χρόνια. Αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων. Η τεχνική εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στον λαιμό υπό τοπική αναισθησία, και υπόσχεται γρήγορο, αψεγάδιαστο και αναίμακτο αποτέλεσμα.

Η εμπειρία της επιστημονικής ομάδας της Kosmesis στην τεχνική των ραδιοσυχνοτήτων είναι πολυετής, καθώς έχει εκπαιδευτεί και έχει εισάγει τη σχετική τεχνολογία στη χώρα (με το μηχάνημα Bodytite), πρωτοπορώντας στην εφαρμογή εξελιγμένων τεχνικών, τις οποίες έχει παρουσιάσει σε πάνω από 10 παγκόσμια συνέδρια. Αξίζει να αναφερθεί η πρωτοποριακή και μοναδική στο είδος της επιστημονική εργασία της της ομάδας της Kosmesis για τη χρήση του Necktite, που δημοσιεύτηκε στο έγκυρο περιοδικό Plastic and Reconstructive Surgery Journal.

Video: Δείτε πώς γίνεται

7. Η καθημερινή φροντίδα στο σπίτι

Ενισχύοντας τα πρωτόκολλα θεραπειών που γίνονται στο ιατρείο μας, η καθημερινή φροντίδα του δέρματος μας είναι η καθημερινή προσωπική θεραπεία μας.

UNIVERSKIN nexultra P SERUM MAGISTRAL 15ml: Ένας πολυβραβευμένος ορός που έρχεται να συμπληρώσει κάθε θεραπεία και κάθε καθημερινή αγωγή. Ένα εξατομικευμένο προϊόν, ποιοτικό, αποδοτικό και εξειδικευμένο αναλόγως των βασικών και των συμπληρωματικών αναγκών του δέρματος.
UNIVERSKIN nexultra P SERUM MAGISTRAL 15ml

NEXULTRA 3 univeskin 40 ml: Ένα προϊόν που προάγει τη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, αποκαθιστώντας παράλληλα τον υδρολιπιδικό φραγμό. Προσφέρει σύσφιξη και ελαστικότητα μέσω της κυτταρικής ανανέωσης και της ενεργοποίησης της σύνθεσης των πρωτεϊνών κολλαγόνου, ελαστίνης και λαμινίνης. Ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος, οι οποίοι διαταράσσονται με το πέρας της ηλικίας.

NEXULTRA 3 univeskin 40 ml

ADVANCED NIGHT EYE 15ml: Αναπλαστική κρέμα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, ενυδατώνει, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και λειαίνει τη περιοχή των ματιών, δίνοντας ως αποτέλεσμα σύσφιξη, τόνωση και όγκο (lifting). Τα πεπτίδια που περιέχει συσφίγγουν το δέρμα και ενισχύουν το περίγραμμα των ματιών, αφήνοντας ένα ορατά νεανικό δέρμα.

ADVANCED NIGHT EYE 15ml

Info: Αν έχετε απορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλ.: 210 6810616 και 210 6810490.