Golden touch micro- infusion: Ανανεωση κατω απο τα ματια με ασφαλεια

Golden touch micro-infusion στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Όχι μόνο γιατί την θεωρούμε την ασφαλέστερη εναλλακτική θεραπεία ανανέωσης ως προς τη χρήση fillers (με υαλουρονικό οξύ κτλ.) αλλά και γιατί:

Αναπτύξαμε και σε αυτό τον τομέα
προσωποποιημένη προσέγγιση

• Εξετάζουμε την ανατομία κάθε προσώπου, ώστε να επιλέξουμε τη μέθοδο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του
• Μαύροι κύκλοι, βαθουλώματα κάτω από τα μάτια, σακούλες: Στο ιατρείο τα αντιμετωπίζουμε ακολουθώντας 100% ασφαλείς προσεγγίσεις

Εφαρμόζουμε την signature θεραπεία μας Golden touch micro-infusion στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στο λαιμό και σε όλο το πρόσωπο. Πρόκειται για μια εξελιγμένη μέθοδο μη ενέσιμης μεσοθεραπείας που συνδυάζει την έγχυση PRP (πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα) εμπλουτισμένο με ένα πολύτιμο κοκτέιλ ουσιών, όπως το υγρό υαλουρονικού οξύ, βιταμίνες, βιομιμητικά πεπτίδια κλπ. Αντί για βελόνες χρησιμοποιούμε μια κεφαλή με πολύ λεπτές επιχρυσωμένες ακίδες που βοηθούν τη διείσδυση του μείγματος των δραστικών ουσιών και του εμπλουτισμένου PRP. Προηγουμένως έχουμε κάνει λήψη αίματος του ασθενή, έχουμε απομονώσει το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP ή υγρός χρυσός) με τη διαδικασία της φυγοκέντρισης και έχουμε διεγείρει τους αυξητικούς παράγοντες. Ο συνδυασμός PRP και των λοιπών ευεργετικών ουσιών ανανεώνει την περιοχή κάτω από τα μάτια, βελτιώνει την όψη των μαύρων κύκλων, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνει τις ρυτίδες.

Επίσης εγχύουμε το πολύτιμο μείγμα στην ντελικάτη αυτή περιοχή διορθώνοντας θεαματικά τα βαθουλώματα και τους μαύρους κύκλους που συχνά υπάρχουν αλλά και τις άλλες περιοχές του προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και χεριών που έχουν ανάγκη.
Η ποσότητα που εισάγεται με την signature θεραπεία μας Golden touch micro- infusion προσφέρει επαρκώς τον όγκο που θα είχαμε με την εισαγωγή κι ενός filler, μιας και το PRP λειτουργεί ως ένα αυτόλογο (δηλαδή από τον οργανισμό μας), 100% φυσικό filler. Έτσι δεν διατρέχουμε κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων. Ο συνδυασμός αυτός δεν προκαλεί τις ανεπιθύμητες ενέργειες των παραδοσιακών fillers σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή, όπως παρατεταμένο οίδημα, κι ενδεχομένως και γρομπαλάκια.

Δείτε το VIDEO

Με την προσέγγισή μας αυτή καλούμαστε δυστυχώς πολύ συχνά πλέον να αποκαταστήσουμε προβλήματα για τα οποία προστρέχουν σε εμάς ασθενείς (π.χ. υπερβολική έγχυση υαλουρονικού κάτω από τα μάτια ή στα ζυγωματικά), έχοντας ακούσει για τις signature τεχνικές μας και τη απαράβατη φιλοσοφία μας για φυσικά αποτελέσματα, τα οποία φυσικά και έχουν πολλάκις διαπιστώσει στα 12 και πλέον έτη της διακεκριμένης παρουσίας μας στον χώρο της πλαστικής και αισθητικής χειρουργικής και ιατρικής στην Ελλάδα.

Με τις παραπάνω επιλογές των πλαστικών χειρουργών του Kosmesis Δρ Βίλλυς Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελου Κεραμίδα, αποφεύγουμε το 10-15% των δυσαρεστημένων ασθενών με τα fillers υαλουρονικού οξέος κάτω από τα μάτια, ποσοστό που έχει αναφερθεί σε επιστημονικές μελέτες (δείτε παρακάτω). Τα ποσοστά διαφέρουν από μελέτη σε μελέτη και εξαρτώνται από την εμπειρία και την επιδεξιότητα του γιατρού. Στόχος μας είναι και το 100% των ασθενών να παραμένουν ευχαριστημένοι με την δική μας εξατομικευμένη προσέγγιση. Και είναι χαρά μας που το καταφέρνουμε.

Γι' αυτό και μπορούμε να επιτυγχάνουμε αποτελέσματα, όπως το παρακάτω και με την εξειδικευμένη και κατάλληλη εφαρμογή ειδικής σύστασης υαλουρονικού οξέος στην περιοχή των κάτω βλεφάρων.

Φωτογραφία πριν-μετά την έγχυση filler

Γιατί συχνά συναντάμε κακώς κείμενα
με τα fillers υαλουρονικού κάτω από τα μάτια

Μέχρι πρότινος η ενέσιμη θεραπεία με fillers από υαλουρονικό οξύ θεωρούνταν μονόδρομος για ζητήματα όπως σακούλες, μαύροι κύκλοι και βαθουλώματα κάτω από τα μάτια. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα ασφαλές υλικό εφόσον προέρχεται από εταιρείες εγκεκριμένες με τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εφαρμόζεται από έμπειρο και δεξιοτέχνη πλαστικό χειρουργό ή δερματολόγο. Ωστόσο, η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και δυστυχώς τα συμβάματα (ανεπιθύμητες ενέργειες) έπειτα από έγχυση fillers δεν είναι σπάνια αλλά δυστυχώς εκθετικά αυξανόμενα, ειδικά όταν η μέθοδος δεν γίνεται σωστά και με την εξατομικευμένη προσέγγιση που περιγράψαμε.

Φωτογραφία Πριν-Μετά τη διόρθωση που επιφέραμε
σε κακή έγχυση filler που έγινε σε ασθενή προτού έρθει στο Kosmesis

Ενδεικτικά, μια επιστημονική μελέτη (Ophthalmic Plastic and Reconstructive Surgery, 2010) σε 100 ασθενείς έδειξε τις εξής ανεπιθύμητες ενέργειες: μελανιά στο 75% των ασθενών, εξογκώματα (γρομπαλάκια) στο 33%, οίδημα στο 26%. Στην πλειονότητά τους αυτά υποχωρούν σταδιακά. Οι 8,5 στους 10 ασθενείς ήταν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, ο 1,5 στους 10 αβέβαιος έως δυσαρεστημένος! Επομένως, ναι μεν η πλειονότητα των ασθενών μένουν ικανοποιημένοι με τα fillers υαλουρονικού κάτω από τα μάτια, αλλά το 10-15% είναι δυσαρεστημένοι, ποσοστό πολύ μεγάλο για μια τεχνική.

Στο Kosmesis επιτυγχάνουμε ικανοποίηση στο 100% των ασθενών μας με την εξατομικευμένη προσέγγιση έγχυσης του υαλουρονικού οξέος όπου και εάν χρειάζεται αλλά κυρίως με την signature εφαρμογή της Golden touch micro- infusion!

Info: Για τυχόν απορίες καλέστε μας στα τηλ.: 210 6810490 και 210 6810616.