Αποστολή Summer body

Λιγότερο από 4 μήνες μας χωρίζουν από το καλοκαίρι, ένα διάστημα αρκετό για να βελτιώσουμε κάθε τυχόν ατέλεια στο σώμα μας με τη βοήθεια εξελιγμένων και αποτελεσματικών θεραπειών, που μας υπόσχονται ένα άψογο και άμεσο αποτέλεσμα.

Το Kosmesis σας προτείνει μοναδικές μη επεμβατικές θεραπείες για το σώμα που προσφέρουν σίγουρα άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.

Morpheus8: Αναγέννηση του δέρματος μέσω ραδιοσυχνοτήτων
Μία από τις πιο hot τάσεις στην Αμερική, που εφαρμόσαμε πρώτοι στο Kosmesis (κι επομένως έχουμε και την μεγαλύτερη εμπειρία στην εφαρμογή του), είναι το Morpheus8, η επαναστατική τεχνολογία που, μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RF), διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στις υποκείμενες στοιβάδες του δέρματος και είναι το πιο αποτελεσματικό στα προβλήματα της χαλάρωσης, των ραγάδων και κακής υφής του δέρματος!
Το Morpheus8 αποτελεί μία ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή
που μπορεί να επωφεληθεί από την ανάπλαση και την νεοκολλαγένεση. Οι περιοχές που αντιμετωπίζονται πιο συχνά περιλαμβάνουν το πρόσωπο, την περιοφθαλμική περιοχή, το λαιμό, το ντεκολτέ, την κοιλιά, τα μπράτσα τους μηρούς, τα γόνατα και τους γλουτούς.

Δείτε τα αποτελέσματα μετά από 4 συνεδρίες

Μετά την εφαρμογή τοπικά αναισθητικής κρέμας, η ειδική κεφαλή του Morpheus8 διεισδύει σε ρυθμιζόμενο βάθος έως και 7mm και αποδίδει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα, προκειμένου να εξαναγκάσει τα κύτταρα σε άμεση παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς τη δυσάρεστη θερμική βλάβη που προκαλούν πολλές φορές τα Lasers ή τη χρονοβόρα αποθεραπεία ενός χειρουργείου. Δείτε τη δράση του Morpheus8
Οι ιστοί του προσώπου και του σώματος μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να αποκαλύψουν μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για σύσφιξη, διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση ουλών (πχ ακμής, ραγάδες, χειρουργικές ουλές) ακόμα και για ήπια ενεργό ακμή.

Κρυογλυπτική-3D™: Ξεχάστε το τοπικό πάχος

Η νέα τεχνική που εφαρμόζουμε στην κρυολιπόλυση-3D™ είναι η κρυογλυπτική- 3D™, που επαναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος ανώδυνα. Η κρυογλυπτική-3D™ αποδίδει πολύ καλύτερα από την κλασική μορφή σε όλες τις περιοχές με καμπύλες: στη μέση, στο διπλοσάγονο, στην κοιλιά, στα γόνατα, στους έσω και έξω μηρούς, στις γάμπες και στα μπράτσα.

Δείτε τα αποτελέσματα μετά από 1 συνεδρία

Όπως απέδειξαν σχετικές έρευνες, όταν το λιποκύτταρο υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση). Το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος. Δείτε Live τη θεραπεία με Κρυογλυπτική 3D
Με τον όρο τρισδιάστατη (3D), αναφερόμαστε στην τρισδιάστατη διάχυση του ψύχους. Αυτό είναι εφικτό χάρη σε μια πατενταρισμένη 3D κεφαλή, που επιτυγχάνει μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους με μία θεραπεία. Το Kosmesis είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που διαθέτει την ειδική XXL 3D κεφαλή για την κάλυψη πολύ μεγάλων περιοχών εναπόθεσης λίπους όπως στην κοιλιά αλλά των μοναδικών ειδικά σχεδιασμένων τετράγωνων κεφαλών για τους πλάγιους μηρούς (ψωμάκια). Είμαστε, επίσης, το μόνο Κέντρο που αντιμετωπίζουμε, σε μια ώρα, τέσσερις διαφορετικές λιπαποθήκες, λόγω τεχνογνωσίας & μεγάλης εμπειρίας αλλά και χάρη στα δυο εξελιγμένα μηχανημάτων 3D cryolipolysis που χρησιμοποιούμε συνδυαστικά!

                                                                             Δείτε τα αποτελέσματα μετά από 2 συνεδρίες

Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.
Σύμφωνα με μελέτη των πλαστικών χειρουργών του Kosmesis, Δρ Βίλλυς Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελου Κεραμίδα,
με την τρισδιάστατη κρυογλυπτική επιτυγχάνεται έως 45% απώλεια λίπους σε διπλοσάγονο και λαιμό (σε μελέτη που έγινε σε 34 ασθενείς του Kosmesis και παρουσιάστηκε στο παγκόσμιο συνέδριο IMCAS στο Παρίσι το 2019).

Endermologie Cellu M6® Alliance: Κυτταρίτιδα & τοπικό πάχος αποτελούν παρελθόν!
Τη 10η γενιά του Cellu M6® Alliance διαθέτουμε στο Kosmesis και τη χρησιμοποιούμε για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης σώματος. Πρόκειται για μια high tech πολυλειτουργική πλατφόρμα, που αναπτύχθηκε από μηχανικούς, σχεδιαστές, επιστήμονες υγείας, επιστήμονες υπολογιστών κ.ά.
Ειδικότερα, στο Kosmesis φιλοξενούμε πρώτοι σε όλη την Ελλάδα τα δύο νέα, εξελιγμένα μοντέλα Cellu M6® Alliance για πρόσωπο και σώμα.

                                                                          Δείτε εδώ μία συνεδρία LPG Endermologie® 

Περισσότερες μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της μεθόδου για ένα εύρος εφαρμογών, ακόμα και ιατρικών. Να σημειώσουμε ότι η θεραπεία LPG Endermologie® που γίνεται με την καινούρια τεχνολογία Cellu M6® Alliance είναι εδώ και 30 χρόνια η μόνη 100% φυσική, μη-επεμβατική και καθόλου επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.
Επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι η νέα LPG Endermologie® προσφέρει ορατά αποτελέσματα από την τρίτη κιόλας συνεδρία για το σώμα και από την πρώτη κιόλας συνεδρία για το πρόσωπο με συνολική βελτίωση ως εξής:
• 70% μείωση τοπικού πάχους
• -5,2 εκ. μείωση της περιφέρειας της μέσης
• 67% λείανση της κυτταρίτιδας
• 80% αύξηση ενδογενούς υαλουρονικού οξέος
• 87% λείανση ρυτίδων
• 70% σύσφιγξη περιγράμματος
• 25% αύξηση της ελαστικότητας
• 2 φορές καλύτερη όψη του δέρματος
• λείανση των χειλοειδών ουλών
Η καινοτομία της νέας Endermologie® Cellu M6® Alliance: Για πρώτη φορά δύο διαφορετικές πατενταρισμένες τεχνολογίες, η ανεξάρτητη κίνηση του κυλίνδρου και εκείνη του πτερυγίου συνδυάζονται σε μία κεφαλή για να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και να προσφέρουν αντιγήρανση προσώπου και σώματος. Επιπλέον, η νέα κεφαλή δρα πιο βαθιά. Η αναρρόφηση του δέρματος και η κινητοποίηση και η ελαστικότητα του ιστού αυξάνονται κατά 25%! Επίσης, χάρη στον νέο πατενταρισμένο αισθητήρα δερματικής ταυτότητας “Alliance Skin Identity Sensor”, το σύστημα αναγνωρίζει την ταυτότητα του δέρματος και προσαρμόζει με ακρίβεια τη θεραπεία πάνω στον/στην ασθενή. Έτσι, το αποτέλεσμα πλέον είναι ανώτερο.

Laser Αποτρίχωση Soprano Titanium

Τελευταία πινελιά σε ένα σμιλεμένο σώμα είναι η βελούδινη επιδερμίδα. Επειδή, ωστόσο, η μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας με laser είναι μια ιατρική διαδικασία που χρειάζεται επαναληπτικές εφαρμογές καλό είναι να ξεκινήσουμε αρκετά πριν το καλοκαίρι.

Στο Κέντρο Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής Kosmesis, εφαρμόζεται η πιο προηγμένη τεχνολογία αποτρίχωσης, με Soprano Titanium, το πιο εξελιγμένο laser αποτρίχωσης, που συνδυάζει τέσσερα στοιχεία:

  • Την 3D τεχνολογία της προηγούμενης γενιάς Soprano ICE Platinum που είχαμε στο ιατρείο: Σε μία κεφαλή συνυπάρχουν ταυτόχρονα 3 μήκη κύματος,
  • Μεγαλύτερη κεφαλή 4εκ. που καλύπτει εκτεταμένη επιφάνεια προς αποτρίχωση,
  • 2 υποδοχές κεφαλών θεραπείας,
  • Νέο εξελιγμένο σύστημα ψύξης για μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο ανώδυνη αποτρίχωση.

Το νέο σύστημα Soprano Titanium παρέχει δυνατότητα θεραπείας με τη μέθοδο αποτρίχωσης (Dual Mode) Παλμό-Παλμό (τεχνολογία HR) και με τη μέθοδο αποτρίχωσης In-Motion™.  Χρησιμοποιώντας την τεχνική του «πινέλου», η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion™) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη, σύντομη και πλέον αποτελεσματική.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν τις συνθήκες για πιο ευχάριστη εμπειρία αποτρίχωσης και κατά 40% πιο σύντομη συνεδρία. Το μηχάνημα είναι εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος (I-VI) ακόμα και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα, ενώ η χρήση του μπορεί να συνεχιστεί ακόμη και το καλοκαίρι.
Η τεχνολογία SOPRANO είναι πολυβραβευμένη, αποσπώντας διακρίσεις κάθε χρόνο από το 2012 μέχρι σήμερα!

Προσοχή στα συστήματα απομίμησης Soprano!

Ρωτήστε τους ειδικούς του Kosmesis και κλείστε σήμερα το ραντεβού σας