3 μαγικά προϊόντα για άψογο σώμα

Φέτος το καλοκαίρι, τα ειδικά προϊόντα σώματος που εμπιστεύτηκα πριν βγω στην παραλία, αποδείχτηκαν πραγματικά «υπερόπλα», που με βοήθησαν αποτελεσματικά. Συνεχίζω και στις διακοπές μου να ακολουθώ, με στρατιωτική πειθαρχία, την body care  ρουτίνα μου, 2 φορές την ημέρα, και αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η non stop χρήση τους, θα συμβάλλει στη διατήρηση του καλού αποτελέσματος, ώστε το επόμενο καλοκαίρι, να με βρει έτοιμη με άψογη σιλουέτα!

Παρακάτω, σου αναφέρω αναλυτικά ποια είναι τα 3 ειδικά προϊόντα, που συσφίγγουν, θρέφουν και τονώνουν μπράτσα, μηρούς, γλουτούς και κοιλιά.

Αν δείξεις την απαιτούμενη συνέπεια στην καθημερινή τους χρήση, θα δεις μεγάλη βελτίωση ή και επίλυση (ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος) σε αισθητικά ζητήματα, όπως ραγάδες, χαλάρωση, κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Τα 3 «υπερόπλα» μου για άψογη σιλουέτα:

  1. Το Συσφικτικό serum σώματος κατά της τοπικής χαλάρωσης LPG Firming Contour Fluid

Ένα αγαπημένο συσφιγκτικό προϊόν σε μορφή σέρουμ, που πολεμά τη χαλάρωση τοπικά, διαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος και προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα σύσφιγξης με μη χειρουργικό τρόπο. Λειαίνει θεαματικά το περίγραμμα του σώματος. Τα δραστικά του συστατικά είναι αποκλειστική, πατενταρισμένη φόρμουλα LPG® 2% με βάση το υαλουρονικό οξύ που διεγείρει τη σύνθεση δικού μας κολλαγόνου, Dynalift® 7% κ.ά. Η σύνθεση απορροφάται εύκολα. Για καλύτερο αποτέλεσμα, το εφαρμόζω πρωί και βράδυ στα σημεία που χρειάζονται την ευεργετική του δράση.  

  1. Το gel για την αντιμετώπιση τοπικού πάχους LPG Lipo-Slim Gel

Στα σημεία στο σώμα μου που χρειάζονται αδυνάτισμα, έχω βοηθό μου ένα μοναδικό προϊόν σε μορφή τζελ, που απλώνω στις προβληματικές αυτές περιοχές με περίσσεια λίπους (π.χ. έσω και έξω μηρούς, κοιλιακή χώρα, love handles κ.ά.) και βοηθά στο τοπικό αδυνάτισμα στα συγκεκριμένα σημεία. Προσφέρει καύση λίπους που γίνεται με βάση τους χρονοβιολογικούς ρυθμούς του κάθε σώματος και απώλεια όγκου.

Η σύνθεση βασίζεται σε μια αποκλειστική, 5% πατενταρισμένη φόρμουλα LPG® (με βάση το υαλουρονικό οξύ) και στην δραστική ουσία Coralline G®, που είναι εκχύλισμα από κόκκινη άλγη το οποίο στοχεύει τα λιποκύτταρα. Έχω διαπιστώσει την ιδιαίτερα αποτελεσματική του δράση στην περιοχή της κοιλιάς. Για καλύτερο αποτέλεσμα, το εφαρμόζω πρωί και βράδυ στις περιοχές που με ενδιαφέρουν.

  1. Η κρέμα για την αντιμετώπιση της λιπώδους κυτταρίτιδας LPG Orange Peel Areas

Μία μοναδικά αποτελεσματική αντικυτταριτιδική κρέμα, που προσφέρει λείο δέρμα, μειώνοντας το ανάγλυφο που δημιουργεί η κυτταρίτιδα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την απελευθέρωση λίπους, γι’ αυτόν τον λόγο, το προϊόν ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της λιπώδους κυτταρίτιδας. Τα δραστικά συστατικά είναι 5% από την αποκλειστική, πατενταρισμένη φόρμουλα LPG®, 3% Bodyfit® κ.ά. Όπως κάθε προϊόν που θέλουμε να αντιμετωπίσει κάποιο αισθητικό ζήτημα, εφαρμόζεται πρωί και βράδυ στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν.

Και τα 3 αυτά μοναδικά προϊόντα, όπως και πολλά ακόμα, είναι διαθέσιμα στο
e-shop της skincarebykosmesis.gr