Δύο must-have αντηλιακά που δεν αποχωρίζομαι ποτέ!

Η προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο είναι εξαιρετικά σημαντική όλον το χρόνο, τόσο για πρόληψη από τους κινδύνους που προκαλεί η υπερέκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, όσο και για την αντιγήρανση που χωρίς αντηλιακή προστασία δεν νοείται.

Πώς θα επιλέξω το σωστό αντηλιακό;

Ωστόσο, η επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, καθώς πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ πολλών ένα αξιόπιστο και κατάλληλο προϊόν, που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της επιδερμίδας μας και θα μας προσφέρει την προστασία που χρειαζόμαστε.

Πώς θα εφαρμόσω σωστά το αντηλιακό μου;

Όσο σημαντική είναι η επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού άλλο τόσο σημαντική είναι και σωστή εφαρμογή του. Προσέχουμε, πάντα, να απλώνουμε επαρκή ποσότητα αντηλιακού στο πρόσωπο και το λαιμό μας, 15 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και να ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες, γιατί όσο αποτελεσματικό και να είναι το αντηλιακό μας δε διαρκεί η δράση του 24 ώρες. Απαραίτητο είναι να επαναλαμβάνουμε την εφαρμογή μετά το κολύμπι, την έντονη εφίδρωση ή το σκούπισμα.

Το Νο1 αντηλιακό που δεν αποχωρίζομαι ποτέ!

Η καθημερινή αντηλιακή προστασία μου έχει ένα όνομα: Sunscreen Face Cream Spf50+ Tinted, η πιο εξελιγμένη ιατρικής βαθμίδας αντηλιακή κρέμα, από τη σειρά Signature Skin Care Line, της Δρ. Βίλλυς Ροδοπούλου. Με συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και  αντιοξειδωτικών συστατικών, που προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία από την UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία καθώς και από την επιβλαβή δράση των ελεύθερων ριζών.

Περιέχει ενυδατικούς (Argan oil), αντιφλογιστικούς (a-bisabolol, Panthenol), αντιρυτιδικούς (sodium hyaluronate) και αντιοξειδωτικούς (Pomegranate extract, Vitamin E) παράγοντες, που ενισχύουν το δερματικό φραγμό, περιποιούνται την επιδερμίδα, την καθιστούν φωτεινή και επαναφέρουν τη νεανική όψη του δέρματος.

Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, δημιουργεί ένα αδιάβροχο προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

«Όσο μεγάλη αντιηλιακή προστασία παρέχει η νέα μας αντηλιακή τόσο ελαφριά υφή έχει. Ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικά καλυπτική, με διακριτική απόχρωση που ‘δένει’ φυσικά με την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα ως foundation, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλά προϊόντα, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι!», επισημαίνει η Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου.

Αντηλιακό και πούδρα μαζί για προστασία κάθε στιγμή!

Το δεύτερο αντηλιακό που δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι η φωτοπροστατευτική UNIVERSKIN Nexultra Powder Brush Spf50, σε μορφή πινέλου πούδρας! Εύκολη στην εφαρμογή ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ.
Ποτέ άλλοτε, το αντηλιακό μου δεν ήταν τόσο εύκολο στη χρήση και τη μεταφορά! Τώρα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην επαναλάβω τη χρήση του αντηλιακού μου!
Εφαρμόζω την Sunscreen Face Cream Spf50+ Tinted πριν την έκθεση στον ήλιο και έχω πάντα μαζί μου την αντηλιακή πούδρα UNIVERSKIN Nexultra Powder Brush Spf50, για να επαναλαμβάνω την εφαρμογή της κάθε δύο ώρες. Τώρα, η αντηλιακή προστασία δε μου λείπει ποτέ!

Όλα τα αντηλιακά προϊόντα είναι διαθέσιμα στο e-shop μας.