Τι μπορεί να αποκαλύψει το Dermacheck για το δέρμα μου;

Η εξελιγμένη τεχνολογία παρέχει πλέον προηγμένες τεχνικές απεικόνισης, με τις οποίες ο δερματολόγος έχει τη δυνατότητα να διαγνώσει με απόλυτη ακρίβεια δερματικές παθήσεις και ατέλειες της επιδερμίδας ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. 

Η δερμοανάλυση «βλέπει» ακόμα και ό,τι δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι!

«Η δερμοανάλυση Observ 520x, που χρησιμοποιούμε στο Kosmesis, είναι μία συσκευή διάγνωσης, που δίνει υψηλής ευκρίνειας εικόνες από τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, αλλά και γενικότερα έχουμε μία καλύτερη ανάδειξη της εικόνας της επιδερμίδας», εξηγεί η Πλαστικός Χειρουργός - MD, FEBOPRAS, Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου.

Πώς λειτουργεί το Dermacheck

Το διαγνωστικό σύστημα Observ 520x στηρίζεται στην αρχή του φθορισμού. Διαθέτει μία αποκλειστική τεχνολογία που αποκαλύπτει τον φθορισμό του δέρματος με τη βοήθεια μιας χαμηλής δόσης ακτίνων UV. Η ένταση της UV ακτινοβολίας είναι τόσο μικρή που είναι απόλυτα ασφαλής και ακίνδυνη και αναλογεί μόνο σε ένα μικρό μέρος του φυσικού ηλιακού φωτός, ανάλογο με αυτό που όλοι μας είμαστε καθημερινά εκτεθειμένοι.

Τα κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος εκπέμπουν φως με έναν μοναδικό τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που οι διάφορες δερματικές καταστάσεις γίνονται ορατές με μοναδικά χρώματα και διάφορα μοτίβα που εμφανίζουν φθορισμό όταν εκτίθενται στην ακτίνα UV.

Η Δερμοανάλυση μας επιτρέπει:

  • Να δούμε τη «ζημιά» που έχει υποστεί το δέρμα
  • Να δούμε ποια σημεία του προσώπου είναι είτε αφυδατωμένα, είτε με υπερβολική έκκριση σμήγματος.
  • Να δούμε τα αποτελέσματα των θεραπειών και την πρόοδό τους.
  • Να διαφοροποιήσουμε τη θεραπεία, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδα μας.
  • Να ελέγξουμε σε ποιο επίπεδο είναι οι ήδη υπάρχουσες υπερχρώσεις και να εντοπίσουμε εκείνες οι οποίες είναι σε πρόδρομο στάδιο και δεν διακρίνονται κλινικά.

Η γνωστή influencer και αγαπημένο kosmesisgirl, Έλενα Μαριπόζα (@elena_mariposa) εμπιστεύτηκε το διαγνωστικό σύστημα Observ 520x, για το προσωπικό της Dermacheck.

Με τη χρήση της δερμοανάλυσης μπορούμε να επιλέξουμε την κατάλληλη medifacial θεραπεία για την επιδερμίδα σας, την κατ’ οίκον αγωγή με τα προϊόντα της ιατρικής σειράς δερμοκαλλυντικών της Dr. Villy Rodopoulou, καθώς και να παρακολουθούμε με ακρίβεια την πρόοδο των αποτελεσμάτων μας.

«Για κάθε ασθενή του Kosmesis η δερμοανάλυση είναι μια δωρεάν διαδικασία. Το πρόγραμμα των θεραπειών και της αγωγής που προτείνονται στη συνέχεια, προκύπτουν με γνώμονα την εξατομίκευση, δηλαδή την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κάθε ασθενούς ξεχωριστά», επισημαίνει η Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου.