Σφριγηλα μπρατσα: Ολοι οι τροποι για να νικησετε τη χαλαρωση

Τα στράπλες φορέματα του καλοκαιριού και τα top έχουν τη χάρη τους, ειδικά όταν αναδεικνύουν ένα όμορφο σώμα και ειδικά τα μπράτσα που είναι εκτεθειμένα και μπορούν να θυμίσουν γλυπτό, με γράμμωση ή χωρίς. Ωστόσο, είναι σημείο που συχνά αμελούμε. Μπορεί να είμαστε αδύνατοι και να έχουμε τοπικό πάχος εκεί, η ηλικία μας να είναι γύρω στα 30, αλλά τα μπράτσα να παρουσιάζουν χαλάρωση δέρματος. Οι θεραπείες που προτείνουμε αν σας απασχολεί ένα τέτοιο θέμα είναι πολλές και μπορείτε να ακολουθήσετε από σήμερα κάποιες στρατηγικές στο σπίτι σας και παράλληλα να μας επισκεφτείτε για μέγιστο αποτέλεσμα.

Η στοχευμένη γυμναστική

Η αερόβια γυμναστική σίγουρα προσφέρει μια καλή φυσική κατάσταση στο σώμα σας, αλλά μπορείτε να προσθέσετε στοχευμένες ασκήσεις στη ρουτίνα σας, ώστε να τονώσετε του μυς και το δέρμα των χεριών σας. Τα βαράκια, υπό την καθοδήγηση ειδικού, αλλά και οι ασκήσεις με λάστιχα τονώνουν τους μυς της περιοχής. Αυτό βοηθά τη χαλάρωση και μπορεί να την αναστρέψει αν το θέμα είναι ήπιο και είστε νέος/νέα σε ηλικία, οπότε οι μύες σας δεν έχουν ατονήσει. Επίσης, βοηθά πολύ το κολύμπι.

Τα δερμοκαλλυντικά

Αν τα μπράτσα σας παρουσιάζουν τοπικό πάχος, μπορείτε να εφαρμόσετε το Lipo-slim gel LPG τοπικά. Η σύνθεσή του βασίζεται σε μια αποκλειστική πατενταρισμένη φόρμουλα LPG με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα από κόκκινη άλγη το οποίο στοχεύει τα λιποκύτταρα. Για καλύτερο αποτέλεσμα το εφαρμόζετε πρωί και βράδυ καθημερινά, συνδυάζοντάς το μια φορά την εβδομάδα με το Genosys body roller, μια μικροσυσκευή που φέρει μικροσκοπικές βελόνες, ώστε να διεισδύσουν σε βάθος τα δραστικά συστατικά.

Σύσφιγξη με RF

Αν το ζήτημα που έχετε στα μπράτσα είναι η χαλάρωση, η πρωτοποριακή τεχνολογία fractional ραδιοσυχνοτήτων Morpheus8 που θεωρείται ό,τι πιο hot στην Αμερική και προσφέρεται αποκλειστικά στην Kosmesis, είναι μη επεμβατική. Μπορεί να εφαρμοστεί στα μπράτσα με χρήση αναισθητικής κρέμας, ώστε η διαδικασία να είναι ανώδυνη. Διεισδύει σε βάθος έως 4 χλστ κάτω από το δέρμα με σκοπό να οδηγήσει σε παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι σύσφιγξη του δέρματος μέσα σε 3-4 συνεδρίες περίπου. Τι να περιμένετε: Για 2-3 μέρες θα έχετε ερυθρότητα στην υπό θεραπεία περιοχή, η οποία όμως θα υποχωρήσει.

Μια άλλη μη επεμβατική τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων που μπορεί να επιλέξουμε για τη σύσφιγξη μπράτσων είναι η Fractora Firm. Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές εντάσεις, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Συνολικά ίσως χρειαστείτε έως 6-7 συνεδρίες, 1 ανά 10 μέρες.
Δείτε τη διαδικασία Fractora Firm

Λιπόλυση με κρυογλυπτική 3D

Έχει πλέον αποδειχθεί πως όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ψύχος για συγκεκριμένη ώρα καταστρέφονται. Με την ειδική κεφαλή της 3D-Κρυολιπόλυσης ψύχουμε την προβληματική περιοχή όπως τα μπράτσα με τοπικό πάχος. Σε 1 μήνα αρχίζει να είναι ορατή η διαφορά, ενώ ολοκληρώνεται σε δυόμιση μήνες. Παράλληλα με τη λιπόλυση επιτυγχάνεται ανώδυνα και η σύσφιγξη του δέρματος. Η διαδικασία είναι μη επεμβατική και γίνεται αποκλειστικά στο κέντρο Kosmesis. Οι πλαστικοί χειρουργοί Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας έχουν μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή κρυολιπόλυσης 3D διεθνώς (δες αποτελέσματα), με δημοσιευμένη μελέτη στην έγκυρη επιστημονική έκδοση Plastic & Reconstructive Surgery.
Κάντε κλικ για να δείτε πώς λειτουργεί η κρυολιπόλυση

Λιπόλυση & σύσφιγξη με Armtite

Αν έχετε χαλάρωση και τοπικό πάχος και θέλετε άμεσα αποτελέσματα σε μία συνεδρία, η πιο δραστική και ελάχιστα επεμβατική λύση είναι οι ραδιοσυχνότητες RFAL Armtite. Οι πλαστικοί χειρουργοί του κέντρου Kosmesis Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας αξιοποιούν τα οφέλη της τεχνολογίας για να λιώσουν όλα τα περιττά λιποκύτταρα σε μία εφαρμογή και ταυτόχρονα να έχουμε σύσφιγξη του δέρματος. Μετά την επέμβαση που μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία ή και μέθη, χωρίς παραμονή στο νοσοκομείο, θα πρέπει να φοράτε ελαστικό επίδεσμο στα μπράτσα για ένα μήνα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η τελική εικόνα ολοκληρώνεται μέσα σε διάστημα 6-12 εβδομάδων μετά τη διαδικασία.
Δείτε αποτελέσματα από τη χρήση Armtite στα μπράτσα