Σβήστε με τη νέα “γόμα” τις ρυτίδες από το πρόσωπό σας.

Ένας πολύ καλός τρόπος για γρήγορο «φρεσκάρισμα», σε συνδυασμό με το λαμπερό δέρμα που αναφέραμε πριν, είναι η ανανέωση των πιο «νευραλγικών» περιοχών του προσώπου, δηλαδή των ματιών αλλά και του στόματος.

Υπάρχει, πλέον, διαθέσιμο το νέας γενιάς υαλουρονικό οξύ που είναι το πιο εύπλαστο & ταιριαστό με το δέρμα υλικό πού γίνεται αμέσως ένα με το νερό (ως γνωστόν το δέρμα μας αποτελείται κατά 70-80% από νερό), ειδικά επεξεργασμένο και πολλαπλά διασταυρωμένο μεταξύ των μορίων του ώστε να μην προκαλεί αλλεργικές ή άλλες αντιδράσεις και να διαρκεί πάνω από 1 έτος, και είναι συνδυασμένο με τοπικό αναισθητικό ώστε να κάνει την έγχυση του ακόμα καλύτερα ανεκτή.

Ιδανικές περιοχές προς διόρθωση. Είναι η ιδιαίτερα ντελικάτη περιοχή των ματιών που μπορεί να ανανεωθεί  πολύ αποτελεσματικά και φυσικά με την έγχυση υαλουρονικού οξέος σε σημεία που με την πάροδο του χρόνου δημιουργούνται βαθουλώματα και ρυτίδες. Εξίσου αποτελεσματική θεραπεία ανανέωσης είναι στην περιοχή γύρω από το στόμα (ρινοχειλικές ρυτίδες, γραμμές του καπνιστή και γραμμές της λύπης, περίγραμμα προσώπου) και ειδικά για τα χείλη που είναι το πιο ευαίσθητο αλλά και πιο θηλυκό σημείο του προσώπου.

Τα μεγάλα του πλεονεκτήματα. Είναι η ασφαλής και πολύ εύπλαστη σύστασή του, απόλυτα ταιριαστή με το δέρμα, που στην έγχυσή του δεν προκαλεί έντονο οίδημα και μελανιές και κυρίως πόνο. Επίσης, η μακρά διάρκειά του (έως 1 έτος) χωρίς την πρόσμιξη με ημιμόνιμα ή μόνιμα υλικά που μπορεί να προκαλέσουν, δύσκολα στην αντιμετώπισή τους, προβλήματα. Δε χρήζει υπερδιόρθωσης και γίνεται σχεδόν αμέσως «Ένα» με το δέρμα που εγχύεται  ώστε το αποτέλεσμα να είναι άμεσο και πολύ φυσικό. Θεωρείται η τελευταία εξέλιξη στις ενέσιμες θεραπείες.