Νοκάουτ στο λίπος με τις πιο δραστικές ιατρικές φόρμουλες

Το τοπικό πάχος δεν είναι χαρακτηριστικό αποκλειστικά των εύσωμων και παχουλών. Το περιττό λίπος που συγκεντρώνεται σε λιποαποθήκες, όπου τα λιποκύτταρα υπερβαίνουν σε αριθμό αυτόν που συνηθίζεται και διογκώνονται όσο παίρνουμε βάρος, εμφανίζεται σε άντρες και γυναίκες, αδύνατους και μη, σε περιοχές όπως τα μπράτσα, η πλάτη, η κοιλιά, οι γοφοί, οι έσω και έξω μηροί, το διπλοσάγονο, οι γάμπες, το στήθος στους άντρες (γυναικομαστία) κ.ά.
Αυτό που προτείνουμε σε όσες/όσους δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε κάποια χειρουργική επέμβαση, όπως η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος λιποαναρρόφησης BodyTite που σε μία συνεδρία καταργεί το τοπικό πάχος, ούτε θέλουν να υποβληθούν σε κάποια μη επεμβατική μέθοδο όπως η Κρυολιπόλυση- 3D™, όπου το αποτέλεσμα φαίνεται σε ένα μήνα, είναι να ξεκινήσουν να εφαρμόζουν στοχευμένα, ιατρικής βαθμίδας δερμοκαλλυντικά. Συμπληρωματικά, οι οδηγίες μας προς όλους είναι να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους εντάσσοντας τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή στην καθημερινότητά τους. Ας δούμε όμως ποια είναι τα ιατρικής βαθμίδας δερμοκαλλυντικά και τι κάνουν στο περιττό λίπος.

Οι πιο αποτελεσματικές φόρμουλες

Τα ιατρικής βαθμίδας δερμοκαλλυντικά φέρουν αυτή την ονομασία γιατί δεν είναι απλά καλλυντικά περιποίησης. Συγκεντρώνουν στη σύνθεσή τους δραστικές ουσίες σε περιεκτικότητα τέτοια αλλά και έξυπνους συνδυασμούς με άλλα συστατικά, ώστε να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στο λιποκύτταρο και να χάνουμε πόντους από δύσκολα σημεία. Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένα από τα δερμοκαλλυντικά που προτείνουμε σε όσες/όσους μας επισκέπτονται για να μας συμβουλευτούν στο Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery Center και τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το eshop μας.

Ειδικά για το τοπικό λίπος στην κοιλιά, αλλά και σε άλλα σημεία, έχει φανεί ότι δουλεύει ο συνδυασμός ουσιών που περιέχεται στο LPG Lipo-slim gel (φωτό), που μπορείτε να εφαρμόζετε τοπικά πρωί βράδυ. Τα δραστικά συστατικά είναι το πατενταρισμένο εκχύλισμα από κόκκινα φύκια Coralline G® συνδυαστικά με υαλουρονικό οξύ που προσφέρει ενυδάτωση στα κύτταρα.

Η πατενταρισμένη σύνθεση έχει φανεί ότι προάγει την καύση στα λιποκύτταρα. Μπορείτε να εφαρμόζετε το δερμοκαλλυντικό μόνο του ή ακόμη καλύτερα συνδυαστικά με τις θεραπείες Lipomassage Endermologie LPG στο ιατρείο μας που λειτουργεί κατά της κυτταρίτιδας, της κατακράτησης και του τοπικού πάχους.
Επίσης σε συνδυασμό με κάποιο δερμοκαλλυντικό που δρα εναντίον του τοπικού πάχους μπορεί να προτείνουμε, αν υπάρχει τέτοια ένδειξη, και ένα συσφιγκτικό δερμοκαλλυντικό, ώστε το δέρμα να μη χαλαρώσει με τη μείωση πόντων. Αποδεδειγμένη συσφιγκτική δράση έχει το LPG Firming contour fluid (φωτό) που περιέχει μια πατενταρισμένη φόρμουλα που διεγείρει την παραγωγή δικού μας κολλαγόνου ώστε το δέρμα να είναι πιο σφριγηλό. Η σύνθεση περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ κατά 5%, Dynalift® κατά 7% κ.ά.


Κάτι που επίσης θέλουμε να αποφύγουμε όταν αδυνατίζουμε είναι η εμφάνιση ραγάδων. Αυτό βέβαια είναι πιθανό να συμβεί σε ανθρώπους που παρουσιάζουν απότομη απώλεια βάρους και σκαμπανεβάσματα στα κιλά τους. Ενα στοχευμένο προϊόν που αποτρέπει την εμφάνιση ραγάδων και τις αντιμετωπίζει σε περίπτωση που τις έχετε ήδη, είναι το σέρουμ Genosys bodycell SM eraser serum (φωτό) που ιδανικά χρησιμοποιείται συνδυαστικά με το Genosys body roller (φωτό) που βοηθά τις δραστικές ουσίες να διεισδύσουν αλλά και την κρέμα Genosys bodycell SM eraser cream (φωτό) με πεπτίδια και αργινίνη να βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος. Μια άλλη επιλογή είναι η κρέμα σώματος LPG Glowing resurfacing body cream με άλφρα υδροξυοξέα και πατενταρισμένη φόρμουλα LPG.

Τα εργαλεία σας:

Η εφαρμογή όλων των παραπάνω γίνεται πιο αποτελεσματική στο χώρο σας αν τα συνδυάζετε 1-2 φορές την εβδομάδα με χρήση του Genosys body roller. Ωστόσο, σας προτρέπουμε να είστε προσεχτικοί και να αποφύγετε την έκθεση του σώματος στον ήλιο μέχρι και 1 μέρα αργότερα. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλ.:  210 6810490, 210 6810616.

Τέλος, όπως αναφέραμε η διατροφή είναι πολύ σημαντική. Τα δερμοκαλλυντικά από μόνα τους δεν θα προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα αν κι εσείς δεν προσέχετε τα γεύματά σας και ενδιάμεσα από αυτά.
Το τσάι έχει γνωστή διουρητική δράση κι έτσι μειώνει την κατακράτηση. Μάλιστα, συνδυαστικά και με άλλα βότανα προάγει και τη λιπόλυση. Το LPG τσάι The Bio minceur  (δείτε εδώ τι περιέχει) είναι το μοναδικό προϊόν αυτού του είδους που έχουμε περιλάβει στο eshop μας λόγω αυτού του συνδυασμού των ιδιοτήτων του και θα το βρείτε σε μια σειρά από LPG αφεψήματα.


Μην ξεχνάτε: Η απώλεια πόντων χρειάζεται υπομονή και συνέπεια και συχνά απαιτεί χρόνο. Δώστε τον στον εαυτό σας. Καλή επιτυχία και είμαστε δίπλα σας!