Καλλίγραμμα χέρια Οσκαρικών προδιαγραφών

Τα καλλίγραμμα, σμιλευμένα μπράτσα ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που παρατηρήσαμε στις Οσκαρικές εμφανίσεις των διάσημων, που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες. Από την Renee Zellweger μέχρι την Charlize Theron και την Laura Dern, αυτό το χαρακτηριστικό μαγνήτισε τα βλέμματα όλων, άλλωστε και οι ίδιες επέλεξαν αμάνικες haute couture δημιουργίες, για να αναδείξουν το συγκεκριμένο, δυνατό σημείο του σώματός τους.

Τα τέλεια χέρια απαιτούν σωστή διατροφή και άσκηση, κάτι που ισχύει και για κάθε σημείο του σώματός μας. Όμως με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής, μέσα από συγκεκριμένες επεμβατικές και μη θεραπείες, μπορούμε να έχουμε νεανικά, σφριγηλά και καλλίγραμμα χέρια .

Morpheus 8

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή θεραπεία που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην χαλάρωση του δέρματος. Διεισδύοντας σε ρυθμιζόμενο βάθος έως και 4mm και αποδίδοντας ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα, τα κύτταρα εξαναγκάζονται σε άμεση παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Εφαρμόζοντας τοπική αναισθητική κρέμα η θεραπεία καθίσταται ανώδυνη. Αναμένεται ήπια ερυθρότητα διάρκειας 2-3 ημερών και τα αποτελέσματα είναι ορατά 3 βδομάδες μετά τη θεραπεία, αν και συχνά η διαφορά παρατηρείται από τις 3 πρώτες κιόλας μέρες, και συνεχίζονται έως και 3 μήνες μετά.

Συνιστώνται 3-4 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 1 μήνα.

3D Cryolipolysis

Η 3D-ΚρυολιπόλυσηΤΜ από την άλλη στοχεύει όχι μόνο την χαλάρωση αλλά και την συσσώρευση λίπους, ένα αρκετά κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στα χέρια και ειδικότερα στην περιοχή των βραχιόνων. Τα πρώτα αποτελέσματα μπορούν να παρατηρηθούν σε μόλις 4 εβδομάδες, ενώ τα μέγιστα αποτελέσματα είναι εμφανή από την 8η έως τη 12η εβδομάδα.

Accutite

Ακόμη το ελάχιστα επεμβατικό Accutite, γίνεται με τοπική αναισθησία και απόλυτη ασφάλεια στο ιατρείο μας για τη βελτίωση της περιοχής των βραχιόνων. Το AccuTite στοχεύει στην αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών προσφέροντας μια λύση για αναδιαμόρφωση των ιστών χωρίς χειρουργική εκτομή, παρέχοντας έτσι μια λύση σε ασθενείς που δεν θέλουν εκτεταμένο χρόνο αποθεραπείας, αλλά εξακολουθούν να αναζητούν ορατά αποτελέσματα. Η συσκευή διπολικής ραδιοσυχνότητας Accutite έχει μεταμορφώσει την πρακτική μας, επιτρέποντας την ασφαλή και αποτελεσματική σύσφιξη του δέρματος μέσω μιας μικρής, σχεδόν αόρατης τομής.

Ανάλογα με το δικό σας πρόβλημα, οι πλαστικοί χειρουργοί, Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος και Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας κατευθύνουν ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη θεραπεία που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.