Η Dr «σούπερ Βίλλυ Ροδοπούλου» & οι star θεραπείες μας στη Σίβυλλα στο «Βήμα»

Οι καλές συστάσεις από τους ασθενείς μας, αλλά και η ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα μιας θεραπείας είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση των πλαστικών χειρουργών του Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery Center. Όμως, μεγάλη χαρά μας δίνει και όταν η ικανοποίηση των ασθενών μας διαδίδεται από στόμα σε στόμα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να γίνεται αναφορά στους πλαστικούς χειρουργούς του ιατρείου μας σε μια υψηλής ποιότητας εφημερίδα, όπως είναι Το Βήμα και στην εμβληματική, ιστορική στήλη «Σίβυλλα». Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες έγινε τιμητική αναφορά στην πλαστικό χειρουργό Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου. Εμείς σας εξηγούμε τις star θεραπείες στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα αλλά και στην φιλοσοφία της Δρ Ροδοπούλου.

Οι ωραίες & τα
«μικρά» μυστικά

Στο blog μας έχουμε αναφερθεί σε επώνυμους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και μία εξ αυτών είναι το αγαπημένο και πιστό #KosmesisGirl Δανάη Μπάρκα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της 13ης Δεκεμβρίου: «Η νεαρή ηθοποιός διαθέτει ένα χαριτωμένο, πολύ φρέσκο πρόσωπο. Κοντά της η Βίλλυ Ροδοπούλου, επιφανής πλαστικός χειρουργός με πτυχία των μεγαλύτερων ξένων πανεπιστημίων (μάθετε τα πάντα για τη γιατρό μας εδώ). Η Δανάη είναι πολύ νέα για έντονες παρεμβάσεις, δοκιμάζει όμως, (όπως και όλες οι γνωστές κυρίες του κοινωνικού γίγνεσθαι της πόλης), τις μαγικές μάσκες που κρύβει στο χρυσαφένιο, αστραποβόλο κουτί της η super Βίλλυ. Ανάλογες χρησιμοποιούνται μόνο στα top ιατρεία και εκτυφλωτικής πολυτέλειας spa του πλανήτη».

Θα σας πούμε τώρα για τις μάσκες που έχουμε κατ' αποκλειστικότητα στο ιατρείο μας και στο eshop μας. Οι TT masks είναι πολυβραβευμένες, εφαρμοστές μάσκες προσώπου, ματιών, χειλιών, άνω και κάτω άκρων, ντεκολτέ και λαιμού. Το υλικό τους είναι η βιοκυτταρίνη που εγκλωβίζει την υγρασία ακόμα και όσο εσείς κοιμάστε, αλλά και δραστικές ουσίες με τις οποίες είναι εμποτισμένη με σκοπό να προσφέρει ενυδάτωση, αντιγήρανση, ομοιόμορφο τόνο, λάμψη, ανάπλαση. Ενδεικτικά, για τις παραπάνω κατηγορίες μπορείτε να δείτε κάποιες TT masks:

Η μάσκα ματιών Collagen eye TT mask,
αγαπημένη της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά

Η σπουδαία ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου
με μια ενυδατική TT mask

Η Black mask with gold TT mask προσφέρει λάμψη
και τη φορά ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Μάθετε για τις top μάσκες ενόψη γιορτών

Star θεραπείες κατ' αποκλειστικότητα

Η Σίβυλλα όμως, έκανε τιμητική αναφορά στη Δρ Ροδοπούλου σε δημοσίευμα και την προηγούμενη άνοιξη. Στο δημοσίευμα αναφέρει για τις θεραπείες ομορφιάς αλα Χόλιγουντ: «Πραγματικός χαμός για ραντεβού στο ιατρείο της λαοφιλούς (αποφοίτου κορυφαίων διεθνώς πανεπιστημίων) Δρος Βίλλυς Ροδοπούλου, στα βόρεια προάστια της πόλης, για treatments που μόνο top models, όπως η εγκυμονούσα (από τον σύντροφό της διάσημο μουσικό Zayn Malik) Tζίτζι Χαντίντ, απολαμβάνουν στο Χόλιγουντ...».

Δείτε το αφιέρωμα την προηγούμενη άνοιξη

Ανάμεσα στις signature θεραπείες που γίνονται κατ' αποκλειστικότητα στο Kosmesis και εφαρμόζονται με ασφάλεια και σε εγκυμονούσες είναι οι μάσκες προσώπου TT masks και LAB masks που χρησιμοποιούνται και συνδυαστικά με θεραπείες προσώπου ώστε να ενυδατώσουν το δέρμα και να σβήσουν τυχόν ερεθισμό.
Ακόμα, κατοχυρωμένες μέθοδοι που εφαρμόζονται κατ' αποκλειστικότητα είναι η προσωπική τεχνική της Δρ Ροδοπούλου step by step Φ technique για αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ. Η μέθοδος αυτή δίνει όγκο στα χείλη, με απόλυτο σεβασμό στη χρυσή τομή του Ευκλείδη, γι' αυτό και γίνεται μέτρηση με ειδικό εργαλείο. Όπως έχει τονίσει η πλαστικός χειρουργός και σε συνεντεύξεις της, η εξατομικευμένη προσέγγιση και η αποφυγή οποιασδήποτε υπερβολής είναι η φιλοσοφία της.

VIDEO: Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στον
Μιχάλη Κεφαλογιάννη με τη Δανάη Μπάρκα

Ακόμα, κατ' αποκλειστικότητα εφαρμόζουν οι γιατροί μας την κρυολιπόλυση-3D για απώλεια τοπικού πάχους, για την οποία οι Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας έχουν εκπονήσει κλινική μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική έκδοση PRS Global One. Η μέθοδος σύσφιγξης προσώπου-σώματος με τις fractional ραδιοσυχνότητες Morpheus8, αλλά και η περιποίηση προσώπου και σώματος για ανανέωση και σύσφιγξη Cryofacial με τις παγωμένες μεταλλικές σφαίρες CryoGlobes επίσης γίνονται κατ' αποκλειστικότητα στο κέντρο μας, σε όλη την Ελλάδα.

Μάθετε τις θεραπείες που κάνουν σε εμάς
τα αγαπημένα μας #KosmesisGirls