Η κορυφαία, διεθνώς, θεραπεία σύσφιγξης αποκλειστικά στην Kosmesis

Το σφριγηλό, νεανικό σώμα δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο των ανθρώπων νεαρής ηλικίας. Μπορεί ο νόμος της βαρύτητας να οδηγεί τους ιστούς σε χαλάρωση καθώς μεγαλώνουμε, όμως το σφριγηλό σώμα είναι εφικτό σε κάθε ηλικία! Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το pop icon Paula Abdul που στα 80s και 90s μεσουρανούσε. Στα 58 της χρόνια σήμερα, συνεχίζει να εκπλήσσει με το σφριγηλό σώμα της, απόδειξη ότι ασκείται και φροντίζει τον εαυτό της. Εκτός από την άσκηση, μεγάλος σύμμαχος στη σύσφιγξη του δέρματος είναι και η καινοτόμα τεχνολογία των fractional ραδιοσυχνοτήτων Morpheus8 που βρίσκεται αποκλειστικά στην Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ περήφανοι που τα περιστατικά μας έχουν αξιοποιηθεί και δημοσιευτεί και στο εταιρικό διεθνές site (φωτό) για την πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία δίπλα σε άλλων διακεκριμένων συναδέλφων του εξωτερικού, ως αντιπροσωπευτικά παραδείγματα εφαρμογών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Μάλιστα, η παρακάτω φωτό δείχνει το αποτέλεσμα μετά από μόλις 1 συνεδρία σε 63χρονη ασθενή μας με ιδιαίτερα έντονο πρόβλημα χαλάρωσης στους πρόσθιους μηρούς
(μάθετε εδώ περισσότερες πληροφορίες).

Το χαρακτηριστικό του συστήματος Morpheus8 είναι ότι μάχεται τη χαλάρωση με μη χειρουργικό τρόπο. Μάλιστα, η τεχνολογία Morpheus8 Body είναι η καινούρια βελτιωμένη πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο, διαθέτει έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων FDA και εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα με χαλάρωση. Θεωρείται ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει στα ιατρεία αισθητικής ιατρικής στην Αμερική και ο λόγος είναι η αποδοτικότητά της και η πολυλειτουργικότητά της: Η δράση της πλατφόρμας Morpheus8 γίνεται μέσω διοχέτευσης της θερμότητας υποδερμικά, γεγονός που προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και επομένως οδηγεί σε σύσφιγξη και βελτίωση της ελαστικότητας, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες (π.χ. λαιμό, πρόσωπο, αλλά και μηρούς και κπράτσα, κοιλιά κ.ά.). Ειδικότερα φτάνει έως και 8 χλστ. κάτω από το δέρμα-η παλαιότερη έκδοση έφτανε έως 4 χλστ-και φέρει 40 επιχρυσωμένες μικροβελόνες που διοχετεύουν τη θερμότητα σε βάθος. Η βελτίωση αυτή καθιστά το αποτέλεσμα ανώτερο σε σχέση με πριν.

Δείτε πώς γίνεται η διαδικασία

Ακολουθήστε μας στο Instagram
και δείτε βίντεο όπως αυτό:

Αρχικά εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα στην υπό θεραπεία περιοχή. Στη συνέχεια, οι βελόνες του Morpheus8 διεισδύουν σε βάθος έως και 8 χλστ αποδίδοντας ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα. η διαδικασία αυτή εξαναγκάζει τα κύτταρα σε άμεση παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς τη δυσάρεστη θερμική βλάβη που προκαλούν πολλές φορές τα Lasers ή τη χρονοβόρα αποθεραπεία ενός χειρουργείου.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη. Ίσως παρουσιάσετε ήπια ερυθρότητα διάρκειας 2-3 ημερών ενώ το μακιγιάζ επιτρέπεται 24 ώρες μετά. Ακόμα, η συσκευή διαθέτει διαφορετικές κεφαλές που προσαρμόζονται στις καμπύλες του σώματος και άλλες που είναι επίπεδες.

Φωτογραφία πριν-μετά από 1 συνεδρία με Morpheus8

Το πιο σημαντικό όλων είναι ότι οι ασθενείς μένουν ικανοποιημένοι και ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος.
Ενδεικτικά, δείτε στο βίντεο την εμπειρία ασθενούς μας

Πώς να ενισχύσετε το αποτέλεσμα;

Ένα πρωτόκολλο προϊοντικής περιποίησης που μπορείτε να εφαρμόσετε σπίτι σας μεμονωμένα ή συνδυαστικά με την θεραπεία στο ιατρείο είναι η χρήση Genosys body roller, ενός ιατρικού γκάντζετ που ενδείκνυται για εφαρμογή στο χώρο σας και φέρει μικροσκοπικές βελόνες, ώστε να διεισδύσουν τα δραστικά συστατικά. Από πάνω απλώνετε το συσφιγκτικό προϊόν LPG Firming contour fluid.

Σε περίπτωση εκτεταμένης χαλάρωσης ο γιατρός ίσως κρίνει ότι η ενδεδειγμένη λύση για την περίπτωσή σας είναι η χειρουργική αφαίρεσή της. Για να συμβουλευτείτε τους πλαστικούς χειρουργούς του Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery Center καλέστε μας στα τηλ.: 210 6810490 και 210 6810616.