Γιατι οι θεραπειες με πεπτιδια γινονται αναρπαστες;

Τα πεπτίδια αποδεικνύονται σούπερ όπλα στη μάχη μας κατά της πρόωρης γήρανσης:
είναι αντιγηραντικά, αντιρυτιδικά, συσφιγκτικά, αντιφλεγμονώδη, λευκαντικά, επουλωτικά!

Πεπτίδια: τι είναι και πού μας φαίνονται χρήσιμα;

Τα πεπτίδια είναι δομικά στοιχεία πρωτεϊνών που υπάρχουν φυσικά στο δέρμα μας. Το δυνατό τους σημείο είναι ότι απορροφώνται από την επιφανειακή στιβάδα, ενώ διαθέτουν πολλές ιδιότητες που τα κάνει θαυματουργά.

Τόσο οι θεραπείες όσο και τα τα δερμοκαλλυντικά στο eshop μας είναι best seller.

Οι ενδείξεις: Αντιγήρανση, σημάδια, δυσχρωμίες

Θεραπεία 1: Golden touch micro infusion

Νεανική όψη, βελτίωση δυσχρωμιών, παραγωγή κολλαγόνου!  Τα πεπτίδια είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της πολύτιμης μη ενέσιμης θεραπείας Golden touch micro infusion και προσφέρουν όλα τα παραπάνω. Κατά τη διαδικασία της θεραπείας, ο γιατρός κάνει αιμοληψία της/του ασθενή και απομονώνει το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP). Αυτό εγχύεται συνδυαστικά με πεπτίδια ή υαλουρονικό οξύ στο πρόσωπο της/ του ενδιαφερόμενου. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεκούραστο, εμφανώς αναζωογονημένο πρόσωπο.
Η μέθοδος χρωστά το όνομά της στον “υγρό χρυσό,” όπως αποκαλείται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα που χρησιμοποιεί η/ο γιατρός και από την άλλη, στις επιχρυσωμένες μικροβελόνες που φέρει η κεφαλή της συσκευής.
Η μέθοδος Golden touch micro infusion προσφέρει:
• παραγωγή κολλαγόνου
• λείανση λεπτών ρυτίδων και ουλών
• βελτίωση δυσχρωμιών/πανάδων
• ενυδάτωση
• μείωση μεγέθους πόρων
•σύσφιγξη

VIDEO: Δείτε πώς εφαρμόζουμε
την Golden touch micro infusion στο Kosmesis

Θεραπεία 2:
Κοκτέιλ πεπτιδίων στη μεσοθεραπεία Microchanneling

Για άμεση ανανέωση χωρίς χρόνο αποθεραπείας, εφαρμόζουμε πεπτίδια στη μεσοθεραπεία και με μη ενέσιμο τρόπο, συνδυάζοντάς τα με άλλες ουσίες, σε κοκτέιλ για σύσφιγξη, ενυδάτωση, αντιγήρανση. Η μεσοθεραπεία Microchanneling Dermafrac "παντρεύει" μεσοθεραπεία και μικροδερμοαπόξεση προσφέροντας αναζωογόνηση και νεανική όψη. Στο πρώτο στάδιο απομακρύνουμε τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα με τη μηχανική κεφαλή από laser cut διαμάντι που προσφέρει απόξεση και ταυτόχρονα κάνει αναρρόφηση. Στο δεύτερο στάδιο, ακολουθεί η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία με ένα αναρροφητικό roller ακίδων (Microneedling). Οι μικροσκοπικές αυτές ακίδες δημιουργούν διόδους για να διεισδύσουν τα πεπτίδια σε μορφή ορού. Η μέθοδος οδηγεί σε δημιουργία δικού μας, καινούριου κολλαγόνου.

VIDEO: Micro channeling Dermafrac με τη Νάντια Μπουλέ


Θέλετε να αναβαθμίσετε την περιποίηση στο σπίτι;
Δείτε τα πιο αποτελεσματικά δερμοκαλλυντικά ιατρικής βαθμίδας με πεπτίδια που έχουμε στο eshop μας