Φυσική τόνωση και αρμονία στα χείλη με τη Step by step Φ technique

Τα έντονα, καλοσχηματισμένα χείλη αλλά ταυτόχρονα αρμονικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι πάντα ζητούμενο από κάθε γυναίκα και -γιατί όχι- από κάθε άνδρα.

Το να φτάνει κανείς για να τονώσει τα χείλη του στην εικόνα των αφύσικα φουσκωμένων και παραμορφωμένων χειλιών είναι ακραίο και μόνο καλαίσθητο και όμορφο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

«Για την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής Kosmesis, πρόκληση και στόχος είναι πάντα η αρμονία και το φυσικό και μη αντιληπτό αποτέλεσμα σε κάθε μας αισθητική πράξη», τονίζουν οι πλαστικοί χειρουργοί Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας.

Το μοναδικά φυσικό αποτέλεσμα με τη Step by step Φ technique

«Τα ιδανικά χείλη δεν είναι τα αφύσικα φουσκωμένα», επισημαίνει ο Δρ. Ευάγγελος Κεραμίδας, ενώ από τη μεριά της η Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου εξηγεί πως «η δημοφιλής signature τεχνική μας για την ενέσιμη αυξητική των χειλιών στοχεύει στη δημιουργία της σωστής αναλογίας των χειλιών, με τη χρήση υαλουρονικού οξέος».

Η βραβευμένη σε παγκόσμιο επίπεδο τεχνική αυξητικής χειλιών Step- by- step Φ technique προάγει το φυσικό αποτέλεσμα, τη συμμετρία στα χείλη, την ιδανική αναλογία του άνω με το κάτω.

Περιστατικό φυσικής τόνωσης των χειλιών 

 

Η σταδιακή διαδικασία της Step-by-step Φ technique

Αρχικά, γίνεται λεπτομερής μέτρηση της αναλογίας του άνω με το κάτω χείλος, με ειδικό όργανο μέτρησης που υπολογίζει την αναλογία Φ, προσδιορίζονται συγκεκριμένα σημεία στα χείλη και, στη συνέχεια, εγχύεται υαλουρονικό οξύ στα σημεία που υπαγορεύει η χρυσή τομή.
Ανάλογα με τον όγκο που έχουν τα χείλη κάθε ασθενή, επιλέγεται η σωστή ποσότητα, ενώ διορθώνονται, παράλληλα, τυχόν ασυμμετρίες στα χείλη.
Για τη διατήρηση του επιθυμητού αποτελέσματος, χρειάζονται 2 με 3 συνεδρίες, οι οποίες γίνονται σε απόσταση 15 ημερών μεταξύ τους. Σε επόμενες συνεδρίες, δεν εγχύεται η ίδια ποσότητα υαλουρονικού οξέος, ακόμα και στον ίδιο ασθενή. Επαναλαμβάνονται οι μετρήσεις και ακολουθείται πάλι η ίδια εξατομικευμένη προσέγγιση.

Το υαλουρονικό οξύ (ο τύπος που εφαρμόζεται στα χείλη) είναι ένα εύπλαστο, ασφαλές υλικό που μπορεί να προσφέρει διάρκεια έως 18 μήνες περίπου.
Το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιούμε στο Kosmesis είναι άριστης ποιότητας και απόλυτα ασφαλές. Επιπλέον, δε χρησιμοποιούνται μόνιμα υλικά, επειδή δε διαθέτουν έγκριση για την περιοχή των χειλιών και δεν προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα.

Ένα τελευταίο μαγικό touch δίνει στα χείλη το Perfection Lip Plumper Signature Treatment with Vitamin B3, Tocopherol & Peppermint Oil, από την ιατρικής βαθμίδας σειρά δερμοκαλλυντικών Signature Skin Care Line, της Δρ. Βίλλυς Ροδοπούλου, επιτυγχάνοντας το άψογο τελικό αποτέλεσμα.