Επιπεδη κοιλια χωρις χειρουργειο μεχρι τις διακοπες!

Καταργούμε το περιττό κοιλιακό λίπος που θέτει σε κίνδυνο την υγεία μας και καταφεύγουμε σε ανώδυνα μέσα που προσφέρουν σφριγηλή κοιλιά. Μάθετε την τεχνολογία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε κατ’ αποκλειστικότητα στο Kosmesis για υπέροχο κορμί.

Κρυολιπόλυση-3D

Η κρυολιπόλυση ως μια ανώδυνη μέθοδος που καταστρέφει το τοπικό πάχος γεννήθηκε από επιστήμονες του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ πριν περίπου 10 χρόνια. Σήμερα η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και η πιο αναβαθμισμένη εκδοχή της κρυολιπόλυσης διαθέτει κυρτές κεφαλές που καταστρέφουν το τοπικό πάχος ακόμα και σε δύσκολα σημεία με καμπύλες. Στο Kosmesis έχουμε τη χαρά να χρησιμοποιούμε κατ’ αποκλειστικότητα τη θεραπεία Κρυολιπόλυση-3D™ ή τρισδιάστατη κρυολιπόλυση και την τεχνική κρυογλυπτική-3D που έχουν κατοχυρώσει οι πλαστικοί χειρουργοί μας Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου και Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας.

Με την κρυολιπόλυση-3D™ μειώνουμε το τοπικό λίπος σε 1 συνεδρία έως 40%. Στην κοιλιά εφαρμόζουμε μια πατενταρισμένη 3D κεφαλή που διαχέει τρισδιάστατα το ψύχος με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να ψύχονται και στα πλάγια της μέσης (love handles) και στη συνέχεια να αποπίπτουν (καταστρέφονται).  Επειδή με τον τρόπο αυτό έχουμε επαναδιαμόρφωση του περιγράμματος της περιοχής, αναφερόμαστε στην τεχνική της κρυογλυπτικής- 3D™.
Κλινική μελέτη που έχουμε εκπονήσει και έχει δημοσιευθεί στην διεθνή έκδοση PRS Global Open έδειξε ότι η αναρρόφηση του δέρματος της προβληματικής περιοχής με την ειδική κεφαλή είναι κατά 22% πιο αποτελεσματική από την παραδοσιακή κρυολιπόλυση. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι ανώτερο.
Έχετε υπόψη σας ότι έχουμε κατ' αποκλειστικότητα μια XXL κεφαλή που καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια (δείτε το video παρακάτω) για πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε περιοχές, όπως η κοιλιά! Επίσης μπορούμε να εφαρμόσουμε κεφαλές σε 4 σημεία-λιποαποθήκες συγχρόνως, κάνοντας την προσωπική και κατοχυρωμένη τεχνική μας, την κρυογλυπτική-3D, και σε 1 ώρα να έχουμε ολοκληρώσει τη θεραπεία. Το αποτέλεσμα αρχίζει να είναι ορατό σε 1 μήνα.

Δείτε το VIDEO

Morpheus8

Χρησιμοποιούμε τις fractional ραδιοσυχνότητες Morpheus8 που έχουμε κατ’ αποκλειστικότητα στο Kosmesis, με σκοπό να επιτύχουμε σύσφιγξη στην περιοχή της κοιλιάς. Αφού πρώτα εφαρμόσουμε τοπική αναισθησία, χρησιμοποιούμε την κεφαλή του Morpheus8 στην προβληματική περιοχή, η οποία εισάγει πολύ λεπτές βελόνες σε βάθος έως 7 χλστ. Μέσω αυτών διαχέονται έως το χόριο ραδιοσυχνότητες προκαλώντας θερμότητα εσωτερικά. Ο μηχανισμός αυτός οδηγεί σε νεοκολλαγένεση και παραγωγή καινούριων ελαστικών ινών. Τις επόμενες μέρες το δέρμα της κοιλιάς είναι εμφανώς πιο σφριγηλό, ενώ η ερυθρότητα που θα έχετε εμφανίσει θα έχει υποχωρήσει. Έχετε υπόψη σας ότι το Morpheus8 είναι μια αποτελεσματική θεραπεία και για τις ραγάδες, ακόμα και τις δύσκολες!

Ραδιοσυχνότητες Fractora Plus

Με τις ραδιοσυχνότητες Fractora Plus επιτυγχάνουμε σύσφιγξη εντελώς ανώδυνα μέσα σε λίγες συνεδρίες. Εφαρμόζουμε την κεφαλή της συσκευής στην περιοχή της κοιλιάς και τα ραδιοκύματα διαχέονται σε υψηλές εντάσεις στα βαθύτερα στρώματα κάτω από το δέρμα. Ο χρόνος ανάρρωσης είναι μηδενικός.

LPG Cellu M6® Alliance

Το καινούριο καινοτόμο σύστημα Endermologie LPG Cellu M6® Alliance προσφέρει λεμφική αποσυμφόρηση μειώνοντας την κατακράτηση ενώ ταυτόχρονα δρα κατά του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης. Κατά τη διαδικασία της θεραπείας εφαρμόζουμε μια κεφαλή στην περιοχή της κοιλιάς, η οποία κάνει μηχανικό μασάζ και αναρρόφηση. Είναι η πρώτη φορά που σε αυτό το νέο σύστημα που διαθέτουμε στο Kosmesis η κίνηση του πτερυγίου και του κυλίνδρου γίνονται στην ίδια κεφαλή με σκοπό να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ασφαλής, ενώ προτείνεται και σε γυναίκες που έγιναν μητέρες και επιθυμούν να βοηθήσουν το σώμα τους να επανέλθει. Συνολικά η μέθοδος προσφέρει:

70% μείωση τοπικού πάχους
-5,2 εκ. μείωση της περιφέρειας της μέσης
80% αύξηση δικού μας υαλουρονικού οξέος
70% σύσφιγξη περιγράμματος
25% αύξηση της ελαστικότητας
2 φορές καλύτερη όψη του δέρματος

Δερμοκαλλυντικά

Προτείνουμε στους ασθενείς μας να χρησιμοποιούν δερμοκαλλυντικά ιατρικής βαθμίδας που προάγουν τη λιπόλυση και τη σύσφιγξη. Ενδεικτικά, συστήνουμε το συσφιγκτικό σέρουμ Firming contour fluid LPG με βάση το υαλουρονικό οξύ και σε περίπτωση τοπικού πάχους το Lipo- slim gel LPG (φωτό).

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα προτείνουμε η χρήση τους να γίνεται καθημερινά πρωί βράδυ και να συνδυάζεται 1-2 φορές την εβδομάδα με την εφαρμογή Genosys body roller, μιας μικροσυσκευής που φέρει ακίδες και βοηθά τη διείσδυση των δραστικών ουσιών.

Info: Για τυχόν απορίες, επικοινωνήστε με τα τηλ. του Kosmesis 210 6810490 και 210 6810616.