Ενέσιμη Λιποδιάλυση: Σμίλευση προσώπου και σώματος χωρίς χειρουργείο!

Τώρα, είναι πιο εύκολο από ποτέ να απαλλαγείτε οριστικά από το διπλοσάγονο, τα ‘ψωμάκια’, το τοπικό πάχος στους μηρούς, και να αποκτήσετε αρμονικές αναλογίες, τελείως ανώδυνα και χωρίς νυστέρι, με τη θεραπεία της ενέσιμης λιποδιάλυσης.

Η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι μία μη χειρουργική θεραπεία, κατάλληλη για άντρες και γυναίκες, με στόχο τη διάλυση του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα, στα σημεία που συσσωρεύουν περιττό λίπος, και είναι μία αναίμακτη και απόλυτα ασφαλής, ελάχιστα επεμβατική επιλογή.

Πώς ενεργεί η ενέσιμη λιποδιάλυση 

Το ενέσιμο διάλυμα (δεοξυχολικό οξύ ή ATX-101), με στοχευμένη λιπολυτική δράση, υγροποιεί το λιποκύτταρο, καταστρέφοντας το μόνιμα, απελευθερώνοντας τα λιπίδια τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος.

Στο πρόσωπο: Οι περιοχές εφαρμογής είναι ο λαιμός, το διπλοσάγονο και οι παρειές.


Για παράδειγμα, με την ενέσιμη λιποδιάλυση επιτυγχάνεται λιπόλυση, σύσφιγξη και σμίλευση του διπλοσάγονου, βελτίωση του οβάλ του προσώπου και όλα αυτά χωρίς χειρουργείο.

Στο σώμα: Οι περιοχές εφαρμογής είναι τα γόνατα, το εσωτερικό των μηρών, τα ψωμάκια, οι γλουτοί, η κοιλιά, το στομάχι, η μέση, ακόμα και τα μπράτσα


Στο Kosmesis, εφαρμόζουμε την ενέσιμη λιποδιάλυση σε περιπτώσεις όπου οι εναποθέσεις λίπους παρατηρούνται σε μικρής έκτασης περιοχές. Όταν οι εναποθέσεις λίπους καλύπτουν μεγαλύτερες περιοχές, εφαρμόζουμε την ειδική τεχνική μας της 3D cryolipolysis™

Το αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερο όταν η θεραπεία της λιποδιάλυσης συνδυασθεί με την κλασική μεσοθεραπεία σώματος για να αντιμετωπίσουμε και την κυτταρίτιδα ή τη χαλάρωση αλλά και με τη νεότερη θεραπεία της 3D cryolipolysis™, ένας συνδυασμός ο οποίος μπορεί να δώσει θεαματικά αποτελέσματα ακόμα και στις πιο  δύσκολες περιπτώσεις.

Ο αριθμός των θεραπειών

Για να γίνουν εμφανή τα αποτελέσματα χρειάζονται κατά μέσο όρο  3-5 θεραπείες με ενδιάμεσα διαλείμματα 35 ημερών. Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν εξαρτάται από την έκταση και το βαθμό του προβλήματος, από τον επιθυμητό βαθμό διόρθωσης και τις ειδικές αντιδράσεις του λιπώδους ιστού..

Μετά από 1 εβδομάδα, επιτρέπεται να εφαρμοστεί ξανά το φάρμακο μόνο σε διαφορετική υπό θεραπεία περιοχή. Τα αποτελέσματα αξιολογούνται 35 ημέρες μετά από την πρώτη εφαρμογή.

Πλεονεκτήματα της ενέσιμης λιποδιάλυσης

Είναι ανώδυνη, αποτελεσματική, μη χειρουργική, απόλυτα ασφαλής, είναι σύντομη η διάρκεια της συνεδρίας, μικρός ο αριθμός των εγχύσεων και δε χρειάζεται νοσηλεία, ενώ είναι άμεση η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, είναι πιθανή η εμφάνιση οιδήματος τοπικά, το οποίο υποχωρεί πλήρως μετά από 2- 5 περίπου ημέρες.