Cryofacial: Η νέα κρυοθεραπεία προσώπου που μας φρεσκάρει πριν τις γιορτές

Μπορεί φέτος τα Χριστούγεννα να μην απολαύσουμε τα χειμερινά ταξίδια και το παιχνίδι στο χιόνι με φίλους, όμως, το ψύχος θα... έρθει σε εμάς μέσω μιας νέας, μοναδικής θεραπείας. Ο λόγος για μια σούπερ κρυοθεραπεία προσώπου που προσφέρουμε κατ' αποκλειστικότητα στο Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery Center, το Cryofacial, κατά το οποίο οι ψυχρές θερμοκρασίες της εφαρμογής του είναι το «κλειδί» για σφριγηλό και νεανικό δέρμα! Η συγκεκριμένη μέθοδος αξιοποιεί την επιστημονική γνώση, σύμφωνα με την οποία, η έκθεση του δέρματος τοπικά σε ψύχος, με ελεγχόμενο τρόπο, προσφέρει σύσφιγξη και αναζωογόνηση, προάγει τη μικροκυκλοφορία, αυξάνει την οξυγόνωσή του και επαναφέρει τη νεανική του όψη. Μάλιστα, υπάρχουν κλινικές μελέτες στη βιβλιογραφία που δείχνουν ότι η κρυοθεραπεία στο πρόσωπο μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της ατοπικής δερματίτιδας και της ακμής.

Πώς γίνεται η θεραπεία Cryofacial

 Ιδανικά, η μέθοδος Cryofacial συνδυάζεται με κάποιο ιατρικό πρωτόκολλο μεσοθεραπείας, ενέσιμης ή μη, αλλά και μικροδερμοαπόξεσης με laser cut διαμάντια και microneedling. Το θετικό είναι ότι εξαφανίζει τον ερεθισμό και την κοκκινίλα αμέσως μετά.

Η Cryofacial είναι και μονοθεραπεία, δηλαδή γίνεται και μεμονωμένα. Η μέθοδος είναι εντελώς ανώδυνη και περιλαμβάνει προϊοντική θεραπεία και ήπιο μασάζ προσώπου με την εφαρμογή στο δέρμα δύο μικρών μεταλλικών σφαιρών με θερμοκρασία -18° C (οι οποίες πριν βρίσκονται στην κατάψυξη και παραμένουν παγωμένες χάρη σε ειδικό τζελ που περιέχουν). Το κρύο τονώνει τη μικροκυκλοφορία και αυξάνει τη ροή οξυγόνου τοπικά, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει το δέρμα. Κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας Cryofacial, τα αιμοφόρα αγγεία συστέλλονται και διαστέλλονται με αποτέλεσμα να έχουμε και κινητικότητα του λεμφικού συστήματος και κατά συνέπεια αποβολή των τοξινών που διασπώνται και αποβάλλονται.

Κάντε κλικ εδώ και μάθετε περισσότερα

Τα βήματα του Cryofacial

Αρχικά η ειδικός καθαρίζει το δέρμα. Το προϊόν που χρησιμοποιεί και ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος είναι το καθαριστικό Genosys Snow 02 cleanser που βασίζεται σε μικροσωματίδια οξυγόνου. Στη συνέχεια απλώνει το τόνερ, ενώ ακόμα έξτρα ενυδάτωση χαρίζει το ενυδατικό σέρουμ Medik8 Hydr8 B5 serum που περιέχει την καταπραϋντική βιταμίνη Β5. Ακολούθως η ειδικός εφαρμόζει στο δέρμα τις σφαίρες CryoGlobes και κάνει μασάζ για 5-10'.

Φωτό: Οι δύο σφαίρες της θεραπείας είναι φτιαγμένες από ατσάλι

Το μασάζ συνεχίζεται χειροκίνητα με τη βοήθεια ενυδατικής αναπλαστικής recovery cream που ενδείκνυται για το δέρμα σας. Όλα τα παραπάνω προϊόντα είναι δερμοκαλλυντικά ιατρικής βαθμίδας που διατίθενται στο eshop μας και έχουν επιλεγεί από το επιστημονικό μας προσωπικό.
Τέλος, η ειδικός «κλειδώνει» την υγρασία με μια από τις πολυβραβευμένες TT masks προσώπου, όπως την Snow glacial TT mask με άλγη χιονιού και υαλουρονικό οξύ.

Δείτε στο βίντεο τη διεθνή προβολή της περιποίησης

Τα αποτελέσματα
της περιποίησης Cryofacial

Έχει διαπιστωθεί ότι μετά από κάποιες συνεδρίες, βελτιώνεται η όψη του δέρματος, οι ρυτίδες μειώνονται, η ελαστικότητα του δέρματος αυξάνεται και ελαττώνεται το οίδημα, αποτέλεσμα της κατακράτησης που παρουσιάζουν αρκετοί άνθρωποι. Ειδικότερα, η περιποίηση Cryofacial προσφέρει:
-σύσφιγξη δέρματος
-κυτταρική ανανέωση και παραγωγή κολλαγόνου
-μείωση εμφάνισης ρυτίδων και λεπτών γραμμών
-μείωση κατακράτησης γύρω από τα μάτια, όπως πρήξιμο
-βελτίωση της ακμής
-σμίκρυνση των πόρων
-αποτοξίνωση δέρματος
-αύξηση του ρυθμού μεταβολισμού
-αίσθηση ευεξίας, χάρη στην παραγωγή ενδορφινών.

Για οποιαδήποτε απορία πάνω στη θεραπεία, καλέστε μας στα τηλ.: 210 6810616 και 210 6810490.