Αποτρίχωση στο παρά 5΄ μόνο με Soprano Titanium

Η βελούδινη επιδερμίδα είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού! Η μεταξένια επιδερμίδα, στις γάμπες, τις μασχάλες και το μπικίνι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια αψεγάδιαστη εμφάνιση στην παραλία.

Ακόμα και αν θυμηθήκατε την αποτρίχωση στο πάρα 5΄ των διακοπών, ποτέ δεν είναι αργά! Με τα εξελιγμένα μηχανήματα laser, η αποτρίχωση είναι πλέον μία ασφαλής διαδικασία για όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και το καλοκαίρι!

Soprano Titanium: Η πιο σύγχρονη γενιά συσκευών laser αποτρίχωσης

Στο Κέντρο Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής Kosmesis, εφαρμόζεται η πιο προηγμένη τεχνολογία αποτρίχωσης, με Soprano Titanium, το πιο εξελιγμένο laser αποτρίχωσης, που συνδυάζει τέσσερα στοιχεία:

  • Την 3D τεχνολογία της προηγούμενης γενιάς Soprano ICE Platinum που είχαμε στο ιατρείο: Σε μία κεφαλή συνυπάρχουν ταυτόχρονα 3 μήκη κύματος,
  • Μεγαλύτερη κεφαλή 4εκ. που καλύπτει εκτεταμένη επιφάνεια προς αποτρίχωση,
  • 2 υποδοχές κεφαλών θεραπείας,
  • Νέο εξελιγμένο σύστημα ψύξης για μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο ανώδυνη αποτρίχωση.

Το σύστημα Soprano Titanium παρέχει δυνατότητα θεραπείας με τη μέθοδο αποτρίχωσης (Dual Mode) Παλμό-Παλμό (τεχνολογία HR) και με τη μέθοδο αποτρίχωσης In-Motion™.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του «πινέλου», η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion™) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη, σύντομη και πλέον αποτελεσματική.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν τις συνθήκες για πιο ευχάριστη εμπειρία αποτρίχωσης και κατά 40% πιο σύντομη συνεδρία.

Το μηχάνημα είναι εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος (I-VI) ακόμα και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα, ενώ η χρήση του μπορεί να συνεχιστεί ακόμη και το καλοκαίρι.

Soprano Titanium και για τους άντρες 


Για τους αγαπημένους μας που θέλουν να απομακρύνουν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από διάφορα σημεία του σώματος, αλλά και του προσώπου, το σύστημα Soprano Titanium, το πιο εξελιγμένο laser αποτρίχωσης διαθέτει προγράμματα κατάλληλα για την αντρική επιδερμίδα. Εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος, αλλά και στο πρόσωπο ακόμα και σε μικρά σημεία στοχευμένα χωρίς να επηρεάζει την παρακείμενη τριχοφυΐα.

Επωφεληθείτε της έκπτωσης 10% για πακέτα 6 συνεδριών!

Επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Kosmesis και κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!