Κράτα από τον ήλιο μόνο τα θετικά με την πιο αποτελεσματική αντηλιακή!

Όσο ευεργετικός κι αν είναι ο ήλιος για τον ανθρώπινο οργανισμό, άλλο τόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει. Και αυτό που δεν συνειδητοποιούμε είναι ότι η ηλιακή ακτινοβολία μας επηρεάζει παντού κατά τη διάρκεια της ημέρας για όλους τους μήνες του χρόνου. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι δεν κινδυνεύουμε μόνο όταν κολυμπάμε ή κάνουμε ηλιοθεραπεία ή θαλάσσια σπορ. Κινδυνεύουμε κι όταν κινούμαστε μέσα στην πόλη, όταν είμαστε στη βεράντα μας, ακόμη κι όταν οδηγούμε. Δεν αρκεί να προσέχουμε μόνο κατά την περίοδο των καλοκαιρινών μηνών, πρέπει όλο το χρόνο, ακόμη και τις συννεφιασμένες και βροχερές μέρες.

Η αντηλιακή προστασία πρέπει να μπει στο καθημερινό πρόγραμμα ρουτίνας φροντίδας της επιδερμίδας σας, για να απολαμβάνετε με ασφάλεια την ευεργετική παρουσία του ήλιου. Άλλωστε, δεν υπάρχει αντιγηραντική φροντίδα για πρόσωπο και σώμα χωρίς προστασία από τον ήλιο. Καμία ρουτίνα ομορφιάς ή θεραπεία, όσο πρωτοποριακή και αν είναι, δεν θα έχει αποτέλεσμα, εάν δεν εφαρμόζετε με στρατιωτική πειθαρχία την αντηλιακή σας κρέμα. Η καλύτερη αντηλιακή είναι διαθέσιμη πλέον για εσάς!

Για την καθημερινή αντηλιακή προστασία και υγεία του δέρματός σας, το πανίσχυρο όπλο σας είναι η Sunscreen Face Cream Spf50+ Tinted, η νέα αδιάβροχη αντηλιακή κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό.

Η πιο εξελιγμένη ιατρικής βαθμίδας αντηλιακή κρέμα, από τη σειρά Signature Skin Care Line, της Δρ. Βίλλυς Ροδοπούλου, με συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και  αντιοξειδωτικών συστατικών, που προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία από την UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία καθώς και από την επιβλαβή δράση των ελεύθερων ριζών.

Περιέχει ενυδατικούς (Argan oil), αντιφλογιστικούς (a-bisabolol, Panthenol), αντιρυτιδικούς (sodium hyaluronate) και αντιοξειδωτικούς (Pomegranate extract, Vitamin E) παράγοντες, που ενισχύουν το δερματικό φραγμό, περιποιούνται την επιδερμίδα, την καθιστούν φωτεινή και επαναφέρουν τη νεανική όψη του δέρματος.

Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, δημιουργεί ένα αδιάβροχο προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

«Εκτός από την ηλιακή ακτινοβολία, η παρατεταμένη έκθεση στο μπλε φως που εκπέμπεται από ψηφιακές οθόνες και ηλεκτρονικές συσκευές (όπως φορητούς υπολογιστές, tablet και smartphone) μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση του δέρματος και στο σχηματισμό ρυτίδων», επισημαίνει η Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου «Η Sunscreen Face Cream Spf50+ Tinted είναι ένα εξειδικευμένο ιατρικό δερμοκαλλυντικό προϊόν, απαραίτητο για την προστασία του δέρματος από το μπλε φως», προσθέτει.

«Όσο μεγάλη αντιηλιακή προστασία παρέχει η νέα μας αντηλιακή τόσο ελαφριά υφή έχει. Ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικά καλυπτική, με διακριτική απόχρωση που ‘δένει’ φυσικά με την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα ως foundation, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλά προϊόντα, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι!».

«Είναι απαραίτητο να απλώνουμε επαρκή ποσότητα αντηλιακού στο πρόσωπο και το λαιμό μας, 15 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και να ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες, καθώς όσο αποτελεσματικό και να είναι το αντηλιακό μας δε διαρκεί η δράση του 24 ώρες. Απαραίτητο είναι να επαναλαμβάνουμε την εφαρμογή μετά το κολύμπι, την έντονη εφίδρωση ή το σκούπισμα», εξηγεί η Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου.