Αναζωογονήστε θεαματικά το δέρμα σας με το μοναδικό Morpheus8

Ανεξάρτητα από την ηλικία, όλοι θέλουμε δέρμα με υγιή όψη, καλοδιατηρημένο και λαμπερό. Η επιδερμίδα με όσο το δυνατόν λιγότερες ατέλειες και ομοιόμορφο τόνο αυξάνει την αυτοπεποίθηση και ειδικότερα στις γυναίκες μειώνει την ανάγκη για χρήση μακιγιάζ.

Η ηλικία όμως είναι ένας από τους παράγοντες που αναπόφευκτα επιφέρει σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων, χαλάρωσης (σε πρόσωπο και σώμα) αλλά και κηλίδων από τον ήλιο.

Για κάθε ατέλεια που ο χρόνος φέρνει σε πρόσωπο και σώμα τη λύση μπορεί να δώσει μία από τις πιο hot τάσεις στην Αμερική, που πρώτοι φέραμε και χρησιμοποιούμε στο Kosmesis ήδη από το 2019, το Morpheus8. Πρόκειται για μια επαναστατική τεχνολογία που συνδυάζει θεραπεία microneedling με ραδιοσυχνότητες (RF).

Γιατί υπερέχει το Morpheus8

Το Morpheus8 είναι μια fractional (τμηματική) θεραπεία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στις υποκείμενες στιβάδες του δέρματος.

Το Morpheus8 είναι εγκεκριμένο από τον FDA. 

Στις πιο ισχυρές ρυθμίσεις του, αναδιαμορφώνει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος. Όταν χρησιμοποιείται σε χαμηλότερες ρυθμίσεις, βελτιώνει την υφή, μειώνει τους πόρους, λειαίνει και συσφίγγει το δέρμα, σβήνει τις ουλές (χειρουργικές ουλές – ακμής – ραγάδες), αποκαλύπτοντας μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία Morpheus8

Οι παραδοσιακές θεραπείες microneedling -ή θεραπείες επαγωγής κολλαγόνου (Collagen Induction Therapy-CIT)- χρησιμοποιούν μικροσκοπικές βελόνες και, τρυπώντας το δέρμα, δημιουργούν μικρά κανάλια που για να τα θεραπεύσει το σώμα μας, δημιουργεί νέο κολλαγόνο. Ωστόσο, το Morpheus8, με το συνδυασμό RF και  microneedling, εφαρμόζει επίσης θερμότητα στο δέρμα μας που δημιουργείται από τις ραδιοσυχνότητες, συσφίγγοντάς το και διαμορφώνοντας το περίγραμμα του υποκείμενου λίπους, καθιστώντας το μια πολύ πιο ισχυρή και βασισμένη στα αποτελέσματα διαδικασία.

Η θεραπεία Morpheus8 μπορεί να συνδυαστεί με το AccuTite, μια υποδόρια θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων στο κάτω μέρος του προσώπου, για το περίγραμμα και τη σύσφιξη του δέρματος γύρω από το λαιμό. Ο συνδυασμός των δύο θεραπειών προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα από την ανεξάρτητη εφαρμογή οποιασδήποτε από τις δύο θεραπείες.

  • Η ειδική τεχνολογία του Morpheus8 επιτρέπει την χρήση του σε όλους τους τύπους δέρματος με ασφάλεια. Ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγεται η υπερβολική έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια κι ενδιάμεσα των συνεδριών και είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού στις υπό θεραπεία περιοχές.
  • Πολλοί ασθενείς αρχίζουν να βλέπουν άμεσα αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Ωστόσο, η βέλτιστη αναζωογόνηση και αντιγήρανση απαιτούν τουλάχιστον τρεις συνεδρίες (διάρκειας περίπου 20-30 λεπτά) με απόσταση μεταξύ τους περίπου 4 εβδομάδων.
  • Οι ασθενείς θα πρέπει να περιμένουν να δουν ελαφρά ερυθρότητα και μέτριο πρήξιμο ανάλογα με την ένταση της θεραπείας και μικροτραυματισμούς λίγες ημέρες μετά.
  • Επειδή το δέρμα μας είναι μοναδικό, όπως και κάθε ασθενής, η θεραπεία που θα προτείνει ο γιατρός εξατομικεύεται σε κάθε περιστατικό, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες, το ιστορικό, την ανατομία και τις αισθητικές σας απαιτήσεις.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται το Morpheus8

Το Morpheus8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή που μπορεί να επωφεληθεί από την ανάπλαση και την νεοκολλαγένεση. Οι περιοχές που αντιμετωπίζονται πιο συχνά περιλαμβάνουν το πρόσωπο, την περιοφθαλμική περιοχή, το λαιμό, το ντεκολτέ, την κοιλιά, τα μπράτσα τους μηρούς, τα γόνατα και τους γλουτούς.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Kosmesis ραντεβούείναι στη διάθεσή σας για να λύσουν κάθε απορία σας και να σας βοηθήσουν να κλείσετε το σας.