Η Παγκόσμια Καινοτομία New Endermolift™ τώρα και στην Ελλάδα.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου της LPG που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2013 στον χώρο του Κέντρου Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής ‘Kosmesis’, των πλαστικών χειρουργών Ευάγγελου Κεραμίδα και Βίλλυς Ροδοπούλου.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάστηκε η νέα επαναστατική τεχνική αντιγήρανσης προσώπου της LPG "New Endermolift™" παρουσία εκπροσώπων του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, αλλά και των ειδικών απεσταλμένων του γνωστού γαλλικού κατασκευαστικού οίκου LPG.

Η νέα αποκλειστική αυτή τεχνική 100% φυσικής αντιγήρανσης της LPG, που πρώτο φέρνει στην Ελλάδα το Κέντρο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής ' Kosmesis', διεγείρει τους ινοβλάστες και αναπυκνώνει τους ευαίσθητους ιστούς της περιοχής του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Χάρη στη νέα πρωτοποριακή κεφαλή θεραπείας ERGOLIFT™, που στηρίζεται στην αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία της LPG, MPF*, προσφέρεται συνολικά 270% μεγαλύτερη διέγερση του δερματικού ιστού1.

Η νέα επιστημονική έρευνα του Καθηγητή Philippe Humbert (University Hospital Besancon, France, 2013) - μοναδική στο είδος της παγκοσμίως μιας και στηρίχτηκε σε 20 διαφορετικές βιοψίες2 από την περιοχή του προσώπου- έδειξε ότι το ενδογενές υαλουρονικό οξύ του δερματικού ιστού αυξάνεται κατά 80% και η ελαστίνη κατά 46%, οι ρυτίδες λειαίνονται κατά 21%, το δέρμα συσφίγγεται μέσω κολλαγονογένεσης κατά 23%, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται κατά 15% και 19%, αντίστοιχα και η φυσική λάμψη του δέρματος αποκαθίσταται και διπλασιάζεται.

*MPF: Motorized Pulsating Flaps (ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανοποίηση και κινητοποίηση του δερματικού ιστού μέσω παλλόμενων πτερυγίων)

(1) Πηγή: Μελέτη του Καθηγητού Philippe Humbert (2013) σε 20 γυναίκες και 10 άνδρες ηλικίας 35-50 ετών. Τα αποτελέσματα μετρήθηκαν σε σύγκριση με αυτά της προηγούμενης τεχνολογίας LIFT.
(2) Βιοψία δέρματος: δείγματα δέρματος αφαιρέθηκαν από τη μισή πλευρά του προσώπου, όπου και εφαρμόστηκε η θεραπεία, χρησιμοποιώντας βελόνα ή τροκάρ και έπειτα μελετήθηκαν σε μικροσκόπιο.

Διαβάστε αναλυτικά για την Θεραπεία Αντιγήρανσης