Κρυολιπόλυση 3D™: Φύγετε για διακοπές με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Αν, μέχρι σήμερα, θεωρούσατε ότι δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος, επειδή αντιστέκεται σθεναρά σε όσες δίαιτες και αν δοκιμάσατε και σε όσες ασκήσεις και αν κάνατε, τώρα μπορείτε να το εξαλείψετε εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα με τη βοήθεια της δύναμης του ψύχους.

 Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Κρυολιπόλυση 3D™

Πρόκειται για μία νέα τεχνική Κρυολιπόλυσης, που αντιμετωπίζει επιτυχώς το τοπικό πάχος, χάρη στη νέα μοναδική πατενταρισμένη 3D τεχνολογία κρυολιπόλυσης (360° Surrounding Cooling Technology).

Με τη χρήση της μοναδικής πατενταρισμένης τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης, προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους με μία θεραπεία. Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής  (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.

Καταστροφή των λιποκυττάρων με τη δύναμη του ψύχους!

Όπως απέδειξαν σχετικές έρευνες, όταν το λιποκύτταρο υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση). Το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η τρισδιάστατη δράση των κεφαλών θεραπείας (παγκόσμια πατενταρισμένη τεχνολογία), που εφαρμόζουν και σε στις πιο «δύσκολες» (όπως οι γλουτοί, τα ψωμάκια, τα γόνατα, η γυναικομαστία, τα μπράτσα, το διπλοσάγονο κτλ.) επιτυγχάνει ενιαίο και συμμετρικό αποτέλεσμα μείωσης λίπους από 25% έως 40% σε μία ώρα, εντελώς ανώδυνα. Ευελιξία εφαρμογής, χάρη στις πολλαπλού σχήματος κεφαλές, του πιο εξελιγμένου μοντέλου κρυολιπόλυσης 3D™, clatuu Alpha, που διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα στην Kosmesis.

Δείτε Live τη θεραπεία με Κρυολιπόλυση 3D

Οι 3 φάσεις που νικούν το τοπικό πάχος

Το σύστημα διαθέτει δύο κεφαλές θεραπείας, ανά μηχάνημα, που εφαρμόζονται, ταυτόχρονα, τοπικά στο λιπώδη ιστό, που με υποπίεση εισχωρεί εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (Φάση 1).

Με ισχυρότατη ψύξη (από -9 έως -12 βαθμούς Κελσίου) (Φάση 2), επιτυγχάνεται η αποδόμηση των λιποκυττάρων και η αποβολή τους από τον οργανισμό (Φάση 3). Οι περιβάλλοντες ιστοί (νεύρα, αγγεία, μύες, δέρμα), παραμένουν ανεπηρέαστοι.

Ήδη μέσα στον πρώτο μήνα, από την εφαρμογή της κρυολιπόλυσης 3D™, μειώνεται το συσσωρευμένο λίπος, ενώ το θεραπευτικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σε διάστημα 3 μηνών περίπου.

Τα πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης 3D™ με μία ματιά

 • Μη-επεμβατική και αναίμακτη μέθοδος λιποαναρρόφησης
 • Δε χρειάζεται αναισθησία
 • Δε χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.
 • Μοναδική στο είδος της, πατενταρισμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360°) για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
 • Εγγυημένη, ασφαλής, γρήγορη και μόνιμη θεραπεία
 • Μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους από 25% έως 40% στο επίμαχο σημείο
 • Προκαλεί σύσφιξη στις περιοχές που εφαρμόζεται, όπως και έχει παρατηρηθεί κατόπιν 3,200 συνεδρίων.
 • Διπλά ζεύγη κεφαλών για ταυτόχρονες θεραπείες
 • Ενισχυμένος ψυκτικός μηχανισμός (έως – 12 ˚C).
 • Ισχυρή υποπίεση (έως 50 kilopascal), κατά 20% ισχυρότερη από υπάρχουσες συσκευές
 • 7 διαφορετικοί τύποι κεφαλών.

 

Εξαφανίστε το τοπικό πάχος σε κάθε σημείο του σώματος

Σχεδόν κάθε περιοχή του σώματος, μπορεί να απαλλαγεί από το τοπικό πάχος: μέση, κοιλιά, μηροί (ψωμάκια: πρόσθια- έσω- πλάγια επιφάνεια), γόνατα, γάμπες, πλάτη, μασχάλη, οσφυϊκή χώρα, γλουτοί, εφήβαιο, αυχένας, ακόμη και στην περίπτωση της γυναικομαστίας, του διπλοσάγονου, και των βραχιόνων.

Δείτε περισσότερα περιστατικά

Γιατί να κάνετε Κρυολιπόλυση 3D™ στην Kosmesis

Η επιστημονική γνώση και η πολύχρονη εμπειρία των διακεκριμένων πλαστικών χειρουργών της Kosmesis αποτελούν εγγύηση για το καλό αποτέλεσμα της θεραπείας!


δείτε περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό

Με διαρκή και καταξιωμένη παρουσία στα εγκυρότερα συνέδρια της ειδικότητας της παγκοσμίως (Παρίσι-Μπαλί-Μπανγκόκ-Σικάγο-Μαϊάμι) η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου, έχει παρουσιάσει την ειδική τεχνική της Κρυολιπόλυσης 3D™, ενώ ταυτόχρονα η μεγάλη εμπειρία (περισσότερες από 3.200 εφαρμογές της Κρυολιπόλυσης 3D™), εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με την εφαρμογή της θεραπείας να γίνεται αποκλειστικά από την ίδια τη Δρ Ροδοπούλου, βάσει ενός προσεκτικά σχεδιασμένου ατομικού πλάνου για κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Όλα τα παραπάνω δίνουν στην Kosmesis το προνόμιο να είναι το πρώτο πανευρωπαϊκά κέντρο που μπορεί να προσφέρει θεραπείες με τη χρήση του νέου μοντέλου κρυολιπόλυσης 3D™, του Clatuu Alpha! Καθώς και συνδυαστικές τεχνικές θεραπείας με τα δυο πιο εξελιγμένα μηχανήματα κρυολιπόλυσης 3D,  αποκλειστικά στους ασθενείς μας, μειώνοντας το χρόνο της θεραπείας στο μισό.


Ταυτόχρονη εφαρμογή στην πρόσθια και έσω επιφάνεια των μηρών


Ταυτόχρονη εφαρμογή στην άνω και κάτω κοιλιακή χώρα, σε ασθενή με αρκετά εκτεταμένο πρόβλημα στην περιοχή αυτή

Ρωτήστε μας για την Κρυολιπόλυση 3D™ και κλείστε το δικό σας ραντεβού με την  ομορφιά!