Κι όμως, η κυτταρίτιδα δεν είναι ανίκητη!

Καθώς υποδεχόμαστε το καλοκαίρι, προετοιμάζουμε το σώμα μας για την παραλία, με άσκηση και προσπάθεια να χάσουμε 2-3 ενοχλητικά κιλά. Τι γίνεται όμως με τον ανίκητο εχθρό της σιλουέτας μας, την κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα είναι μια διαταραχή της δομής των λιποκυττάρων και των συνδετικών ιστών που βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα. Παρόλο που αποτελεί κυρίως αισθητικό πρόβλημα, ταλαιπωρεί την πλειονότητα των γυναικών (9 στις 10 γυναίκες παρουσιάζουν κάποια μορφή κυτταρίτιδας), χωρίς να κάνει διακρίσεις σε ηλικία και βάρος σώματος και χωρίς να υποχωρεί ιδιαίτερα με τη γυμναστική.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Επιστήμη της Ιατρικής Αισθητικής, προσφέρουν πλέον τεχνικές, με τις οποίες κάθε γυναίκα μπορεί να απαλλαγεί από την κυτταρίτιδα και να αναδείξει τον πιο όμορφο εαυτό της.

Νικήστε την κυτταρίτιδα τώρα με στοχευμένες θεραπείες

Μια νέα φόρμουλα -ισχυρός συνδυασμός δύο αποτελεσματικών λιποδιαλυτικών ουσιών- μπορεί πλέον να σας απαλλάξει από την παθολογική συσσώρευση λιποκυττάρων που εμφανίζεται σαν «φλοιός πορτοκαλιού», όπως συνήθως λέμε περιγράφοντας την εικόνα, και δεν απομακρύνεται ούτε με γυμναστική ούτε με ισορροπημένη διατροφή. Η συγκεκριμένη λιποδιαλυτική φόρμουλα διαλύει τις συνδέσεις μεταξύ των λιποκυττάτων και εξαφανίζει την όψη φλοιού πορτοκαλιού από τα επίμαχα σημεία του σώματος: μηρούς, γόνατα, γλουτούς, ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα.

«Τα νέα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην συγκεκριμένη ενέσιμη λιποδιαλυτική τεχνική υπόσχονται να προσφέρουν εκτός από επιφανειακή λιπόλυση, σύσφιξη και λείανση της αναγλυφότητας, εντελώς αναίμακτα και μη επεμβατικά», εξηγεί η Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου, Πλαστικός Χειρουργός – MD, FEBOPRAS.

Η θεραπεία γίνεται περίπου μία φορά τον μήνα, για 2-3 μήνες και χρειάζεται μία επανάληψη μία φορά το χρόνο για τη διατήρηση του καλού αποτελέσματος. Οι κοκκινίλες που μπορεί να παρατηρηθούν μετά τη θεραπεία, φεύγουν τις επόμενες ημέρες.

Για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, είναι καλύτερα να συνδυάζεται η θεραπεία με μερικές συνεδρίες LPG και τα κατάλληλα προϊόντα για το σώμα.

Endermologie Cellu M6® Alliance

Η θεραπεία για την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, LPG Endermologie®, που γίνεται με την εξελιγμένη τεχνολογία Cellu M6® Alliance (την οποία φέραμε στο Kosmesis πρώτοι σε όλη την Ελλάδα) είναι εδώ και 30 χρόνια η μόνη 100% φυσική, μη επεμβατική και καθόλου επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Πρόκειται για τη 10η γενιά του Cellu M6® Alliance που αναπτύχθηκε από μηχανικούς, σχεδιαστές, επιστήμονες υγείας, επιστήμονες υπολογιστών κ.ά. Περισσότερες μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της μεθόδου για ένα εύρος εφαρμογών, ακόμα και ιατρικών.

Επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι η νέα Endermologie® προσφέρει ορατά αποτελέσματα από την τρίτη κιόλας συνεδρία για το σώμα και από την πρώτη κιόλας συνεδρία για το πρόσωπο με συνολική βελτίωση ως εξής:

  • 70% μείωση τοπικού πάχους
  • -5,2 εκ. μείωση της περιφέρειας της μέσης
  • 67% λείανση της κυτταρίτιδας
  • 80% αύξηση ενδογενούς υαλουρονικού οξέος
  • 87% λείανση ρυτίδων
  • 70% σύσφιγξη περιγράμματος
  • 25% αύξηση της ελαστικότητας
  • 2 φορές καλύτερη όψη του δέρματος
  • λείανση των χειλοειδών ουλών

Η καινοτομία της νέας Endermologie® Cellu M6® Alliance

Για πρώτη φορά, δύο διαφορετικές πατενταρισμένες τεχνολογίες, η ανεξάρτητη κίνηση του κυλίνδρου και εκείνη του πτερυγίου συνδυάζονται σε μία κεφαλή για να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και να προσφέρουν αντιγήρανση προσώπου και σώματος. Επιπλέον, η νέα κεφαλή δρα πιο βαθιά. Η αναρρόφηση του δέρματος και η κινητοποίηση και η ελαστικότητα του ιστού αυξάνονται κατά 25%!

Επίσης, χάρη στον νέο πατενταρισμένο αισθητήρα δερματικής ταυτότητας “Alliance Skin Identity Sensor”, το σύστημα αναγνωρίζει την ταυτότητα του δέρματος και προσαρμόζει με ακρίβεια τη θεραπεία πάνω στον/στην ασθενή. Έτσι, το αποτέλεσμα πλέον είναι ανώτερο.

Homecare ρουτίνα για διατήρηση του αποτελέσματος

Σας προτείνουμε, για τη διατήρηση του αποτελέσματος της θεραπείας σας, δύο εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα από προσεκτικά επιλεγμένα brands, που μαζί με ένα ισορροπημένο lifestyle (μεσογειακή διατροφή και τακτική έστω και μέτρια άσκηση) θα είναι οι σύμμαχοί σας κατά της κυτταρίτιδας.

LPG Orange Peel Areas

Αντικυτταριτιδική κρέμα που προσφέρει λείο δέρμα, μειώνοντας το ανάγλυφο που δημιουργεί η κυτταρίτιδα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την απελευθέρωση λίπους, γι’ αυτό το λόγο το προϊόν ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της λιπώδους κυτταρίτιδας.
Τα δραστικά συστατικά είναι 5% από την αποκλειστική, πατενταρισμένη φόρμουλα LPG®, 3% Bodyfit® κ.ά. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

LPG Firming Contour Fluid

Συσφιγκτικό προϊόν σε μορφή serum, που πολεμά τη χαλάρωση τοπικά, διαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος και προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα σύσφιγξης με μη χειρουργικό τρόπο. Ακόμα λειαίνει το περίγραμμα του σώματος. Τα δραστικά του συστατικά είναι αποκλειστική, πατενταρισμένη φόρμουλα LPG® 2% με βάση το υαλουρονικό οξύ που διεγείρει τη σύνθεση δικού μας κολλαγόνου, Dynalift® 7% κ.ά. Η σύνθεση απορροφάται εύκολα. Για καλύτερο αποτέλεσμα εφαρμόζετε πρωί και βράδυ.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο e-shop μας.

Καλέστε μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας, στα 2106810490 και 2106810616