“Η ηλικία φαίνεται από τα χέρια” μία θεωρία που καταρρίφθηκε

Πολλές γυναίκες ακολουθούν θεραπείες και συμβουλεύονται εξειδικευμένους γιατρούς, για να μπορέσουν να κρύψουν μερικά χρόνια από το πρόσωπο, το σώμα τους. Ωστόσο τα χέρια είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία, όπου εκεί ο χρόνος δύσκολα μπορεί να κρυφτεί.

Μήπως για το 2020 αυτός είναι απλά ένας μύθος;

Οι θεραπείες ανανέωσης χεριών είναι ήδη σε άνοδο και ολοένα και περισσότερες ασθενείς αναζητούν το κατάλληλο κέντρο αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής για να μπορέσουν να πατήσουν ένα PAUSE στο γήρας των χεριών.

Η χαλάρωση του δέρματος, η απώλεια όγκου και οι ορατές, διευρυμένες φλέβες, είναι μόλις 3 από τα βασικά χαρακτηριστικά που θέλουν οι περισσότερες να διορθώσουν.

Η Dr. Ροδοπούλου, συνιδρύτρια του KOSMESIS αναφέρει ότι αυτό είναι ένα κοινό παράπονο, που ακούει συχνά από τις ασθενείς της.

"Ξέρετε κάνουμε εξαιρετική δουλειά στο πρόσωπο των ασθενών μας, παίρνουν συμπληρώματα, κάνουν Botox αλλά δεν μπορούν εύκολα να ταιριάξουν την ηλικία του προσώπου τους, με αυτή των χεριών τους" αναφέρει χαρακτηριστικά η Dr. Ροδοπούλου για τις ασθενείς της.

Η ίδια σε συνεργασία με τον πλαστικό χειρουργό Dr. Κεραμίδα φέρνουν την επανάσταση στην ανανέωση των χεριών.

Για την αντιμετώπιση λοιπόν αυτού του προβλήματος στα χέρια χρησιμοποιούν ενέσιμα υλικά με μια ειδική τεχνική έγχυσης. "Είναι το ίδιο υλικό που χρησιμοποιούμε για την έγχυση των παρειών, του χείλους και των ρινοχειλικών πτυχών". Ουσιαστικά είναι το υαλουρονικό οξύ αλλά σε διαφορετικές συγκεντρώσεις, δόσεις και με διαφορετικό τρόπο έγχυσης.

Το filler αναμειγνύεται με άλλα συστατικά, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να διεισδύσουν στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος και στη συνέχεια εξαπλώνονται για να γίνουν τα χέρια πιο γεμάτα και νεανικά.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν περισσότερο από 6 μήνες.

Για να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα ανάπλασης και ενυδάτωσης, μετά τη θεραπεία εφαρμόζουμε τη μάσκα χεριών Timeless Truth, την οποία μπορείτε να αγοράσετε από το e-shop μας, "Skin Care by Kosmesis", με ένα κλικ εδώ.

Αναζητήστε την πρωτοποριακή θεραπεία αναζωογόνησης χεριών, στο κέντρο αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής Kosmesis.